Dodaj do ulubionych

czy schudły wam nogi?

23.11.10, 09:49
ja mam niestety okropną otyłość ...nożną..

i co z tego ze na górze mam 38 jak na dole..masakra.. dietuje diietuję a kolumny jak stały tak stoją...
Obserwuj wątek
    • magdula602 Re: czy schudły wam nogi? 23.11.10, 09:53
      mam podobny problem myślę, że potem w końcu muszą ruszyć nogi :)
    • mamalideczki Re: czy schudły wam nogi? 23.11.10, 09:54
      No cóż... nogi schudły, ale co z tego, jak i tak nawet jako nastolatka nie wbijałam się w większość wysokich kozaków... Pogodziłam się już z tym, że mam grube nogi i je pokochałam takimi jakie są :-)
      Pozdrawiam:-)
      • nancy_callahan Re: czy schudły wam nogi? 23.11.10, 09:59
        U mnie dokładnie to samo, mam otyłość nożną, szczególnie łydkową.
        O kozakach długich już dawno zapomniałam.
        Na razie niestety z nóg nic nie schudłam, tzn. schudłam z ud, ale łydki grube i obleśne jak miałam tak mam:(
        A wczoraj po powrocie do domu po 36 godzinach na nogach, w tym 24 bez przerwy na siedząco i stojąco i w szpilkach to miałam nogi jak balony.... mam tedencje do zatrzymywania wody, po takim czasie moje łydki i sopy wyglądały jak nadmuchane. Powoli na szczęście wracają do normy:)
        Twój biust nawet o tym nie śnił...
        • mamalideczki nancy_callahan 23.11.10, 10:12
          Gdzie Ty pracujesz kobieto?? Na szpilkach to ja max 10 godzin wytrzymuję :-)
          • nancy_callahan Re: nancy_callahan 23.11.10, 15:00
            mamalideczki
            normalnie nie chodzę tyle na szpilkach ani w ogóle nie chodzę, ani też nie pracuję.
            Ten koszmarny wynik to była noc powyborcza, a ja w samym środku winy wydarzeń - zakończyłam prace mojej komisji o 17-tej w poniedziałek....
      • magdula602 Re: czy schudły wam nogi? 23.11.10, 10:01
        to fakt jest problem z kozakami jak człowiek nie ma cienkich łydek nawet kołkowatych nie nawidzę tego!!!
        • lilka208 Re: czy schudły wam nogi? 24.11.10, 08:09
          tak schudły ( za bardzo)
    • kasiaaaa24 Re: czy schudły wam nogi? 23.11.10, 10:07
      Ja mam dalej masywne nogi, chociaż wczoraj odgrzebałam spodnie w których chodziłam 10 miesięcy temu i weszłam cala dwoma nogami w jedną nogawkę ;) Mąż wszedł cały w drugą. Masakra, teraz się z tego śmieję, zamiast płakac nad tym jak wyglądałam...
      W kazdym razie mam ogromny problem z kupieniem dżinsów, bo w pasie szerokie, a nogi wyglądają jak w getrach :) Ale też mam bardzo umięśnione łydki. Wiele lat nosiły kilkadziesiąt kilo za dużo...

Ja już się dawno pogodziłam z faktem, że nie założę kozaków :) Ale zaczęłam nosic buty na obcasie, bo już nie zwisa mi wałek zamiast kostki ;)

Cierpliwości Kochane, i z nóg spadnie :) Ja to widzę dopiero po starych spodniach....
      • rousse79 Re: czy schudły wam nogi? 23.11.10, 10:54
        Ruszą się Wam i nogi! Mi sie ruszyły, bo bardzo dużo chodzę w nowej pracy, więc musiały schudnąć i już :)
        Nigdy nie miałam kozaków, mogłam liczyc jedynie na jakieś rozciągliwe (tylko takie wchodziły mi na łydki), a jak poszłam któregoś dnia do obuwniczego to z tej całej radości, że jakie bym nie wzięła to wchodzą na moje nogi - kupiłam 2 pary :))) Chodzą za mną jeszcze jedne, ale... chyba muszę się trochę opanować, bo mnie mąz z domu wyrzuci :) Z tego szczęścia po prostu nie mogłam się opanować! :)

POzdrawiam :)
        • slonce12 Re: czy schudły wam nogi? 23.11.10, 11:05
          mnie schudły właściwie tylko nogi, wyglądają jak 2 patyki, dupa też zanikła, niestety w pasie nadal ponad 80, już nie wiem co lepsze. Z nóg zeszło mi po 12 cm z każdej, z brzucha w sumie tylko 7, wyglądam śmiesznie, niestety jak moja babcia
    • patuchaklucha Re: czy schudły wam nogi? 23.11.10, 14:00
      Trochę schudły te cholerne balerony bo z rozmiaru gaci 42 wchodzę spokojnie w 38 a niektórych sieciówkach nawet 36, ale nadal przy moim wzroście są wstrętne, ku*wa, ku*wa!!! Walczę teraz ćwicząc, bo dukanie mi już nie pomaga, zastój niemiłosierny. Nie mam już sił na białko.
    • nomya Re: czy schudły wam nogi? 23.11.10, 14:09
      Zawsze miałam dość masywne nogi, ale one mi się w sumie nawet podobały jak nie miałam nadwagi, wydają mi się być mimo wszystko proporcjonalne do sylwetki i bez jakichś odchyłów od normy, a że jak łania ich nigdy mieć nie będę to trudno :D Jest ok :)
    • siula5 Re: czy schudły wam nogi? 23.11.10, 15:09
      Trochę żałuję że nie zrobiłam pomiarów swego ciała przed dietą, no ale trudno.
      Wydaje mi się że po całości chudnę, tak mi się przynajmniej wydaje :)
    • donnaanna Re: czy schudły wam nogi? 23.11.10, 15:14
      nogi, zebra i talia bardzo! gora ud, tylek i biodra jakos mniej...
    • makenzen Re: czy schudły wam nogi? 24.11.10, 00:02
      Nogi mi akurat schudły, tylko na wysokości ud i dupy jestem nadal kwadratowa...
      • asiazm Re: czy schudły wam nogi? 24.11.10, 09:26
        Ja też mam otyłość dolną :)
        Uda mi chudną, ale łydki nie - mam nadzieję że to jeszcze nastąpi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka