wrozka.remiza Re: efekty 23.11.10, 13:00 5kg, ale ja miałam duuużo do zrzucenia ;) pozdrawiam, wróżka. Link Zgłoś
marinka3 Re: efekty 23.11.10, 13:19 Dziękuje za odpowiedzi, ja właśnie jestem tu nowa i to mój 2 dzień jestem ciekawa jak to ze mną będzie . Link Zgłoś
madzioreck Re: efekty 23.11.10, 14:09 4,5 kg, 6 dni. ALE: dziewczyny, nie sugerujcie się tym, że inne dziewczyny to schudły tyle, a Wy tyle. Ciało to nie silnik ani maszyna, że pobiera tyle a tyle oleju ;) I pamiętajcie, że na I fazie tracimy jednak głównie wodę, bo zanim organizm zacznie spalać tkankę tłuszczową, to najpierw wykorzystuje własne rezerwy cukrowe, a one sa "związnane" wodą. I ilośc kg stracona na U nie za bardzo jeszcze o czymkolwiek świadczy :) Link Zgłoś
marinka3 Re: efekty 23.11.10, 14:18 No to jak skończę 1 fazę to napisze jak to ze mną było,najgorsze jest to że idę na andrzejki i boję się że się na alkohol skuszę. Link Zgłoś
nancy_callahan Re: efekty 23.11.10, 14:58 marinka alkohol i grzeszsenie zaraz na starcie wybij sobie z głowy. Ja na I fazie straciłam 2,1 kg, trwała 7 dni. Niczym się nie sugeruj, a już w szczególności wynikami innych. Każdy organizm jest inny i w inny sposób reguje na dietę i wszystkie inne czynniki zewnętrzne, z którymi się styka. Link Zgłoś
nadika84 Re: efekty 23.11.10, 20:35 ja 3,5 kilo w 5 dni, ale ostatniego dnia wypiłam piwo w barze i zjadłam warzywa do obiadu i rosół. jakby nie to to moze by było ciut więcej Link Zgłoś
marinka3 Re: efekty 25.11.10, 11:32 No muszę się pochwalić jestem od 22 .11. i jest mnie mniej o 1,5 kilo ale za bardzo się nie cieszę będę się cieszyła po zakończeniu diety zobaczę czy wytrwam.POZDRAWIAM. Link Zgłoś
marinka3 Re: efekty 05.12.10, 11:05 Po pierwszej fazie zgubiłam 2,5 kilo teraz jestem tydzień na 2 fazie na razie 1kg oczywiście po drobnych grzeszkach. Link Zgłoś