snor-snow 07.02.11, 13:56 a co u Ciebie? jak tam waga i dzidziuś? w którym Ty już tygodniu jesteś? bo coś sprawozdan chyba ostatnio nie piszesz? Link Zgłoś Obserwuj wątek
nancy_callahan Re: Nancy_callahan 07.02.11, 22:22 Jestem:) Sprawozdania regularne cotygodniowe są tu forum.gazeta.pl/forum/w,95274,119321575,119321575,_nie_oczekiwana_zmiana_planow_.html I jak widać grono nam się poszerza:) Obiecałam to raportuję:) Jestem 14t2d ciąży, dzieć czuje się w porządku (chyba, ostatnio widzieliśmy się jakieś 2 tygodnie temu na USG). Waga na razie bez ekscesów (o dziwo, bo jem takie rzeczy, że wstyd się przyznać ;) Dzięki za pamięć... ****************** Twój biust nawet o tym nie śnił... Link Zgłoś
ven.to Re: Nancy_callahan 09.02.11, 20:04 super! a powiedz jak Ty się czujesz? tak wiesz... emocjonalnie? ja, ciążowo, to albo byłam jedną wielką chodzącą tkliwością (taką co chlipiąc czyta Anię S. i płacze na reklamach czekoladek merci) albo zimną energią (pochłaniającą taśmowo krwawe kryminały; zaciekle pozbywającą się stert pamiątek z szaf, do wtóru Acid Drinkers) kurczę... ależ mi się błogo zrobiło :) tak, zdecydowanie chciałabym byc jeszcze raz w ciąży :* Link Zgłoś
mercy2 Re: Nancy_callahan 09.02.11, 20:22 witaj Ven.to :) Nancy to my prawie równo idziemy, u mnie 14tc :) Link Zgłoś
nancy_callahan Re: Nancy_callahan 10.02.11, 15:37 ven.to Czuję się raczej bliżej przedstawionej przez Ciebie drugiej wersji:) No może poza Acid Drinker, ale ostatnio poczułam nieprzepartę chęć posłuchania Rammstein ;) mercy idziemy łeb w łeb, może razem urodziny? U mnie dziś 14t5d. Link Zgłoś
asiazm Re: Nancy_callahan 11.02.11, 12:08 To idziemy prawie "łeb w łeb" ja dziś 14 tydz i 1 dzień. Link Zgłoś