Dodaj do ulubionych

Powrót córki marnotrawnej :P

08.02.11, 12:33
Po tygodniu dukania, kiedy już wiem, że tak od razu nie zrezygnuję, mogę się z Wami przywitać.
Zaczęłam drugi raz. Od 2 sierpnia do 31 października schudłam ładnie 15 kg. Później ,niestety, odpuściłam sobie totalnie i kiedy po 3 miesiącach objadania wróciło mi 7 kilogramów, powiedziałam stop.
Tym razem waga oczywiście spada wolniej, ale jakoś łatwiej się odchudzać, kiedy się wie, co i jak. Moja obecna waga - 74.5 kg, cel - 60 -65. Myślę, że mi to zajmie ze 3 miesiące. Pozdrawiam serdecznie wszystkich:)
Obserwuj wątek
    • basik25 Re: Powrót córki marnotrawnej :P 08.02.11, 13:57
      to j też taka córka jestem,
      Chciałabym schudnąć 5 kilo, które, powoli, powoli mi weszły z powrotem.
      dzisiaj zaczęłam, ale robię 5 dni uderzeniówki, a potem 1/1. Trzymajcie kciuki.
      • kas-ikc Re: Powrót córki marnotrawnej :P 08.02.11, 19:21
        Właściwie już jestem zadowolona z zahamowania tycia i nieznacznego spadku wagi. Damy radę Basiu:) Ja muszę ściśle trzymać się diety, bo jestem jak alkoholik na odwyku. Przez minione 3 miesiące ostro dawałam czadu z jedzeniem, a zwłaszcza ze słodyczami. Dziwię się, że wciąż udaje mi się szybciej chudnąć, niż tyć. Jojo po niedokończonym dukaniu nie jest takie wielkie, jak straszą nas w mediach.
    • biedroneczka13 Re: Powrót córki marnotrawnej :P 13.02.11, 21:20
      ja również powracam do diety po prawie roku , po stracie 15 kg i nadrobieniu -teraz zaczynam od nowa -od jutra i postanowiłam ,że specjalnie założę bloga ,aby wytrzymać i zapisywać moje sukcesy -mam nadzieje ,że będą :)
      • kasandra1012 Re: Powrót córki marnotrawnej :P 13.02.11, 21:43
        Dziewczyny, rozumiem, ze Wy nie skończyłyście całej III fazy? nie mówiąc o IV ?
        Tak sie dopytuję, bo mam stracha przed tą III i najchetniej bym do konca została na II ;D
        • biedroneczka13 Re: Powrót córki marnotrawnej :P 14.02.11, 02:26
          ja osobiście utknęłam w III fazie i przerwałam dietę -niestety
          • faustine Re: Powrót córki marnotrawnej :P 14.02.11, 10:41
            Biedroneczka , wszystko odrobiłaś , całe 15kg ? Po prostu zaczęłaś podjadac , czy nie chciało Ci się już gotowac po " dukanowemu " ? A długo byłaś na trójce ?
            Zasypuję pytaniami , bo dzis mija miesiąc od kiedy jestem na trójce i póki co lux , tyle że przede mną jeszcze tych miesięcy 5 :)
            Trzymam kciuki za Twoje drugie podejście ;)
            • kas-ikc Re: Powrót córki marnotrawnej :P 14.02.11, 11:27
              Hej!
              Ja totalnie odpuściłam sobie odchudzanie w trakcie niedokończonej II fazy. Miałam trochę problemów zdrowotnych, gorsze wyniki wadań i zaniachałam diety. Dzisiaj kończę drugi tydzień , na razie czuję się dobrze. W razie pogorszenia wyników przechodzę na III fazę bez uczt. Rzeczywiście - III faza na pewno jest trudniejsza od odchudzania - ja po pierwszej uczcie już popłynęłabym...:)
            • biedroneczka13 Re: Powrót córki marnotrawnej :P 16.02.11, 17:45
              niestety wszystko odrobiłam (nie bijcie) ,tak jakoś się złożyło ,za dużo różnych uroczystości i miałam dość dukania i mięska...nie pilnowałam już żadnych zasad ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka