Dodaj do ulubionych

Schudnąć szybko do operacji

29.03.11, 09:11
Witam, czy ktoś może mi dać wskazówki co należy zrobić żeby schudnąć maksymalnie dużo w maksymalnie krótkim czasie? Po ciąży został mi ogromny wiszący brzuch i chcę iść na abdominoplastykę ale obawiam się że jeszcze za dużo mam tłuszczu. A na odsysanie tłuszczu już mnie niestety nie stać
Obserwuj wątek
    • Gość: beata Re: Schudnąć szybko do operacji IP: 83.218.113.* 29.03.11, 10:56
      Samo odsysanie nic nie da. Trzeba dobrać odpowiednią dietę, ćwiczyć, po drugie trzeba zmienić nawyki żywieniowe. Nie m diety cud. Jeśli wrócimy do starych nawyków żywieniowych to waga wróci.
      Dawniej zawsze miałam z tym problem. Nie mogłam znaleźć odpowiedniej diety. Próbowałam różnych sposobów. Aż wreszcie ktoś polecił coś rewelacyjnego!Nawet nie wiem kiedy zgubiłam te kg, wiem tylko ze nie glodowalam i jadłam ulubione moje potrawy a chudłam. Waga nie wróciła:) Chcesz się dowiedzieć więcej? zajrzyj
      idealnafigura.com/gberes
      • kfiatuszkowa Re: Schudnąć szybko do operacji 29.03.11, 13:08
        Szkoda, że nikt "normalny" się nie wypowie tylko jakiś tani reklamodawca... "Beato" ("Kasiu" czy jak jeszcze inaczej się podpisujesz) Widzisz nie wierzę w żadne wasze naciągactwa bo tylko chcecie wyludzić pieniądze od naiwnych.
        • mamagnoma Re: Schudnąć szybko do operacji 08.04.11, 10:09
          Zastanawiam sie czy nikt nad tym forum nie panuje? Nieważne jaki jest temat wątku to zawsze sie wcina kasia czy becia ze swoja reklamą! Ile można?
    • emilia.gnybek-ciosek Re: Schudnąć szybko do operacji 07.04.11, 14:29
      Podobnie jak nie przytyła Pani z dnia na dzień, także też niestety odchudzanie wymaga czasu. należy również pamiętać, że jeśli karmi Pani piersią, stosowanie diet odchudzających nie jest możliwe. Pani organizm bowiem potrzebuje dodatkowej porcji energii do wytworzenia pokarmu. Nie oznacza to jednak, iż nie należy zwracać uwagi na to co się je. Jak najbardziej należy starać się jeść wartościowe dania, a eliminować "puste kalorie" jak słodycze, słone przekąski, słodzone napoje. Białe pieczywo warto zastąpić pełnoziarnistym, słodkie płatki śniadaniowe owsianką, tłuste mięsa i wędliny chudymi, duże posiłki jedzone rzadko, zaś większą liczbą mniejszych (4-5). W przypadku pań karmiących najlepszym sposobem na pozbycie się zbędnego tłuszczyku jest ruch w spokojnym tempie jak spacer czy pływanie. Niżej zamieszczam linki do artykułów na temat treningu.

Sylwetka i forma sprzed ciąży

6 sposobów na szybki powrót do formy po ciąży
      Spalamy zbędną tkankę tłuszczową
    • Gość: wiewiór Re: Schudnąć szybko do operacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.11, 17:08
      Jedz mało a spalaj duzo.
    • Gość: Ania Re: Schudnąć szybko do operacji IP: *.cable.net-inotel.pl 09.04.11, 10:30
      Polecam dietę Dukana. Ja ją stosuje i jestem zadowolona mojadrogaodchudzania.blogspot.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka