Dodaj do ulubionych

Restauracje z menu Dukan - KRAKÓW

05.05.11, 15:22
Stwórzmy listę krakowskich lokali, gdzie można zamówić proteinowe menu..bo chyba najbardziej na diecie brakuje mi wychodzenia do restauracji - nie zawsze obsługa jest tak uprzejma, żeby coś przygotować spoza menu. Nie rozglądałam się jakoś gorliwie, bo z góry pomyślałam, że komu by się chciało w Krakowie…, a dziś idąc do pracy na Kazimierzu zaskoczyła mnie informacja na witrynie jednego z lokali - No Bo przy Meiselsa – menu diety proteinowej. Pewnie jutro sprawdzę, czy to coś warte. Niestety nie mają strony internetowej 
www.facebook.com/nobokrakow#!/nobokrakow?closeTheater=1
Czy ktoś zna coś jeszcze???
Obserwuj wątek
    • lamia1981 Re: Restauracje z menu Dukan - KRAKÓW 05.05.11, 16:19
      Ja byląm w tej restauracji- rzeczywiscie, w karcie jest specjalna wkładka z menu Dukanowym. Ja zamówilam zupę pomidorowa z kluskami serowymi, na drugie rybne kotlety z soli, a do kawki dukanowy sernik. O ile o zupce i kotletach można powiedzieć: smaczne , to sernik byl po prostu boski. Aż dopytywaląm obsługe, czy to na pewno dukanowy- zapewniali, ze tak. To byl najpyszniejszy sernik w moim całym życiu.
      Myslę, ze warto zajrzec do tej knajpki- ceny maja przystepne, i fajny wystrój wnętrza.
      [url=http://straznik.dieta.pl/][img]https://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=72494dba6275048b3.png[/img][/url]
      • labea Re: Restauracje z menu Dukan - KRAKÓW 06.05.11, 09:58
        Dzieki! dobrze, że dobrze, bo to krok od mojej pracy...Koniec z targaniem jedzenia do pracy - przynjamniej na jakiś czas...
        • agysa Re: Restauracje z menu Dukan - KRAKÓW 06.05.11, 10:14
          Świetny pomysł, ja z Krakowa i też bardzo brakuje mi wyjść na kawę z ciachem ;)

Jak weekend będzie ładny to na pewno odwiedzę.

Niestety nie znam miejsc gdzie można zjeść. Przeważnie piję kawę z chudym mlekiem.
          • labea Re: Restauracje z menu Dukan - KRAKÓW 06.05.11, 12:29
            Chude melko dodają do kawy w Dyni na Krupniczej - jak poprosisz ;)
    • s_alander Re: Restauracje z menu Dukan - KRAKÓW 09.05.11, 00:04
      też dzisiaj szukałam takich restauracji w Krakowie i znalazłam Del Papa:
      www.delpapa.pl/pl/menu/inne
      • guaranoza Re: Restauracje z menu Dukan - Wrocław ;] 14.12.11, 14:51
        dziś na www.dieta-dukan.pl przeczytałam, że ma powstać restauracja dukanowa we Wrocławiu, jest już catering :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka