fil.ona 09.02.12, 08:03 Czym się wspomagać ?Zjadam w ciągu dnia otręby ,produkty Dukanowe . Link Zgłoś Obserwuj wątek
mamatymisia Re: Zaparcia 09.02.12, 15:53 Mi pomagała parafina, taka z apteki na zaparcia, zresztą Dukan ja poleca. Działanie piorunujące:))) Teraz wystarczy kefirek z otrębmi na dzięń dobry i duzo wody. Pozdrawiam:) Link Zgłoś
lucjola Re: Zaparcia 09.02.12, 19:01 Ja jadam do 5-ciu suszonych śliwek lub jeden owoc kiwi. Wiem, że zaraz odezwą się głosy, że jest to niedozwolone ale ja stosuję śliwki od roku i chudnę. Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Zaparcia 10.02.12, 14:33 lucjola napisała: > Ja jadam do 5-ciu suszonych śliwek lub jeden owoc kiwi. Wiem, że zaraz odezwą s > ię głosy, że jest to niedozwolone ale ja stosuję śliwki od roku i chudnę. Ba, można jeść tylko smażone w głębokim tłuszczu snickersy obtaczane w ciastkach i chudnąć! Tylko to, że dla ciebie 5 śliwek jest ok, nie oznacza, że kogoś innego dodatkowe 25g cukrów prostych nie wyrzuci z ketozy. Link Zgłoś
piergiorgio Re: Zaparcia 11.02.12, 02:01 Spróbój sok z kapusty kwaszonej, efekt może być piorunujący :-)) Link Zgłoś