Dodaj do ulubionych

odchudzanie hipnoza

26.06.12, 20:17
Witam wszystkich
Czytalam dzisiaj na temat odchudzania w internecie i napotkalam sie na odchudzanie przez hipnoze podobno pomaga. Czy mial ktos z was z tym stycznosc? Pytam ogolnie z hipnoza
Obserwuj wątek
    • Gość: kii Re: odchudzanie hipnoza IP: *.free.aero2.net.pl 28.06.12, 14:48
      :DDD
      Jesli takie odchudzianie byloby skuteczne, to by bylo znane powszechnie, a hipnotyzerzy byliby milionerami
      • jakub_mikus Re: odchudzanie hipnoza 02.07.12, 18:09
        Na zachodzie jest powszechne. Jednak żyjemy w świecie gdzie ludzie chcą magiczną pigułkę na wszystko i spróbują wszystkiego byle tylko nie musieli się przyjrzeć swojemu wnętrzu i jak ono na nas wpływa. To trzeba chcieć zmian w swoim życiu, a nie udawać że ich się chce. A hipnoterapia przy odchudzaniu to praca którą trzeba wykonać.

Skuteczni hipnotyzerzy nie mają problemów z pieniędzmi.

Ewuśka a co byś chciała wiedzieć?
    • tetsuo2 Re: odchudzanie hipnoza 05.07.12, 07:23
      Hej, bezpośredniej styczności nie miałem, ale słyszałem że to może zadziałać - jeśli hipnoterapia dotyczy wzbudzenia i podtrzymania motywacji do wykonywania ćwiczeń. A nie na zasadzie - czegoś sobie posłuchasz i Ci magicznie tłuszcz się spali... Czyli trzeba ćwiczyć tak czy inaczej ;-)
    • lajfentuzjast Re: odchudzanie hipnoza 16.07.12, 13:47
      Chyba bym się na to nie odważyła... Wolę sprawdzone i skuteczne metody :)
      Zdrowa dieta, duuużo ruchu i ćwiczeń i odpowiednie zabiegi modelujące :)
    • Gość: Dietetyk Alicja Re: odchudzanie hipnoza IP: *.centertel.pl 06.08.12, 14:01
      Witam,

Jestem dyplomowaną dietetyczką, specjalizuję się w ukladaniu diet i planów żywieniowych oraz w analizie skladu ciała.

Z doswiadczenia ze współpracy z moimi pacjentkami wiem, że jedyną dlugotrwała i efektywną metodą na pozbycie się zbędnych kilogamów jest jednak współpraca z profesjonalnym dietetykiem.Oprocz porad w gabinecie udzielam również pomocy drogą internetową. Aby uzyskać więcej szczegółów zapraszam serdecznie do napisania maila: mobilny.dietetyk@gmail.com

Pozdrawiam,
      Alicja.
    • k1k2 Re: odchudzanie hipnoza 06.08.12, 18:45
      Hipnoza nie odchudza sama w sobie, ale pomaga w sferze motywacji i redukcji stresu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka