Dodaj do ulubionych

chyba tyję od roweru

IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.12, 09:12
a przecież jeżdze na najlżejszych obrotach 30 -60 min
Obserwuj wątek
    • m_arita Re: chyba tyję od roweru 10.07.12, 10:03
      W czerwcowej Super Linii napisano że najwięcej tłuszczu spala się podczas sprintu na rowerze, od 4 do 10 min, czyli nie wolno a długo lecz bardzo szybko i krótko.
      • malyszon1 Re: chyba tyję od roweru 11.07.12, 13:27
        m_arita napisała:

> W czerwcowej Super Linii napisano że najwięcej tłuszczu spala się podczas sprin
        > tu na rowerze, od 4 do 10 min, czyli nie wolno a długo lecz bardzo szybko i kró
        > tko.

Pewnie wyjęte z kontekstu, nie wierzę żeby całkiem poczytny miesięcznik napisał taki bzdet.
        • m_arita Re: chyba tyję od roweru 11.07.12, 19:17
          malyszon1 napisał

> Pewnie wyjęte z kontekstu, nie wierzę żeby całkiem poczytny miesięcznik napisał
          > taki bzdet.
          Abyś mnie nie obrażał/ła piszę całość.Wyjmij sobie z kontekstu wedle życzenia.

Oto prosty test:
          Odpowiedz która z poniższych czynności spali najwięcej tłuszczu?
          a/ godzina chodzenia,
          b/ 30-40 minut jazdy na rowerze treningowym /w dość szybkim tempie/
          c/ od 4 do 10 minut sprintu na rowerze spiningowym.
          Prawidłowa odpowiedź - c

A ty myśl co chcesz.
    • sky.dancer Re: chyba tyję od roweru 10.07.12, 18:40
      Ania, nie ma takiej mozliwosci. Jesli nie chudniesz to znaczy, ze cwiczysz zbyt krotko/ ze zbyt mala intensywnoscia/ zbyt monotonnie.
    • rotkaeppchen1 Re: chyba tyję od roweru 11.07.12, 00:15
      Ja zaczelam tyc od biegania. A potem sie okazalo, ze mam hashimoto i niedoczynnosc tarczycy. Na twoim miejscu zbadalabym hormony - zanim sie zacznie odchudzanie, diete, itd, nalezy sie przebadac.
      • shilla0 Re: chyba tyję od roweru 11.07.12, 07:52
        No właśnie a na niedoczynność nie podali ci hormonu tarczycy? Podobno mogą go podać i wtedy się chudnie. Moje pytanie czy mogą go podać zdrowemu człowiekowi?
        • rotkaeppchen1 Re: chyba tyję od roweru 11.07.12, 08:44
          Suplementuje od ponad dwoch lat. Przez dwa lata nie moglam jednak schudnac, dopiero kiedy zaczelam stosowac metabolic balance - schudlam, do dzis 25 - czyli wszystko to, co utylam przez niedoczynnosc. Nie bylo latwo ale w koncu sie udalo. Polecam forum Choroby tarczycy i hashimoto i moje forum o metabolic balance.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka