Gość: gagatek IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.14, 15:40 Zastanawiam się nad wypróbowaniem cateringu dietetycznego. Jaką firmę na terenie Poznania możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolina.beeeee Re: catering dietetyczny 28.06.14, 21:39 Gość portalu: ananeczka napisał(a): > Ja też polecam ten catering. Zamawiałam jedzonko przez ok pół roku i zawsze był > am zadowolona. Warto- efekty też rewelacyjne:) od siebie dorzuce jeszcze cateringową firme salmix, mają catering zwykly i dietetyczny o te dietetyczny jest naprawde spoko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: catering dietetyczny IP: *.icpnet.pl 03.07.14, 09:20 ladnie to tak "koneserze" sie samemu reklamowac i odpowiadac samemu sobie?? To sami ip. Bardzo niefajna taktyka. A jedzienie macie niedobre, nieświeże , i wygladajace jak z tyłka wyjete. Jadlem ja i moi koledzy. nikt nie byl zadowolony. Podniescie jakosc usług, a potem sie reklamujcie. Zreszta kazdy moze przekonac sie sam i ocenic. Wstyd serwowac to ludziom. Jak z podrzędnego baru. Odpowiedz Link Zgłoś
sarumal Re: catering dietetyczny 20.09.14, 17:30 Szukam czegoś sprawdzonego w wwie. Ja liczę na to że właśnie taka dieta nauczy mnie systematyczności i zdrowego odżywiania. Odpowiedz Link Zgłoś
veelakiss Re: catering dietetyczny 05.02.15, 12:33 mogę polecić Warszawski Dzień. Są nowi na rynku, i jak narazie jakość i smak (czego z reguły brakuje w cateringu) są na wysokim poziomie. Dodatkowo wszystko przygotowywane jest w restauracji Warszawa Wschodnia Gesslera przez ich kucharzy, więc można podejrzeć jak to wygląda "od zaplecza". Korzystałam wcześniej np. z lightboxa i easy diet, i smakowo to różnica niebo a ziemia. Odpowiedz Link Zgłoś
xxlxx63 Re: catering dietetyczny 20.01.15, 23:42 witam może ktoś korzystał z usług " fresh five " w warszawie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pani.truskawka Re: catering dietetyczny 24.01.15, 12:33 Myślę, że to bardzo fajny pomysł dla ludzi, którzy nie mają czasu sami przygotować sobie posiłki. Sama bym chętnie z tego skorzystała. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja-999 Re: catering dietetyczny 03.03.15, 17:02 Polecam catering My Space Catering, dobre jedzenie, w menu cielęcina, jagnięcina i krewetki a nie pierś z kurczaka jak w większości innych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
asiak901 Re: catering dietetyczny 04.03.15, 19:39 Zdrowo czyli racjonalnie. DIETA, troszke ruchu nie mowie o katowaniu sie na silce bo przy idealnie dobranej diecie nie jest to koniczne. Ja dodadtkowo wspomagam się suplementem, wybralam acetomale bo jest naturalny i bezpieczny. oczyscil moj organizm z toksyn. przyspieszyl metabolizm i duzo szybciej chudne ;)6 kg w miesiac ;) Odpowiedz Link Zgłoś