charissa 20.01.03, 13:21 czy mozna pic czerwona herbate bez ograniczen? ja pije wlasciwie codziennie po 2-6 kubkow, czy to nie za duzo? Link Zgłoś Obserwuj wątek
givenchy Re: pu erh 21.01.03, 11:14 Nie wiem, mi wystarcza 1 kubek dziennie. Jak piłam więcej, miałam problemy żołądkowe. Link Zgłoś
charissa Re: pu erh 21.01.03, 12:02 ja nie mam zadnych klopotow. pije bo lubie i z nadzieja, ze spali moj tluszczyk Link Zgłoś
givenchy Re: pu erh 21.01.03, 14:56 Moja teściówka piła tę herbatkę przez miesiąc i nie modyfikując diety, zrzuciła 3 kilo. Link Zgłoś
charissa Re: pu erh 22.01.03, 14:55 mnie jakos od samego picia nie ubywa :( ale sobie wmawiam, ze moze jednak spala nie ma co, trzeba machac nogami i liczyc kalorie Link Zgłoś
givenchy Re: pu erh 22.01.03, 16:00 Sama herbatka nie pomoże. Ja powoli przerzucam sie na soczki. Dostaję wariacji, jak pomyslę, że za chwilę zrobi się ciepło i trzeba będzie pokazać to i owo. Link Zgłoś
ak62 Re: pu erh 27.01.03, 14:22 Herbatę taka nalezy traktować jak lek. Wzmaga spalanie tłuszczy ale moze spowodowac zaburzenia snu. Dzaila pobudzająco i ulatwia wydalanie alkoholu z krwi... po nadmiernym spozyciu. W ciagu dnia powinno sie pić ją wielokrotnie, dowolnie czesto ... ale zalewając te same liscie wiele razy... Po 2 tygodniach intensywnego zażywania - nalezy zrobic przerwę. Nie dla kazdego jest korzystna, ale to juz wymaga indywidualnego dopasowania. Oczywiscie herbatka w saszetkach - to nie to... pozdrawiam Link Zgłoś