slonecznyslonecznik 11.04.08, 10:27 bardzo prosze o informacje na temat odchudzania w NH.jakie sa koszty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adanko77 Re: naturhouse 12.04.08, 21:29 teoretycznie 100-120/tydzien. ja takim kosztem przeszlam 2 mce i poprosilam o tansze suplementy. teraz wychodzi mi ok 200-250/mc Odpowiedz Link Zgłoś
agamadrid Re: naturhouse 13.04.08, 21:59 KOSZTOWNE -przedewszystkim... wg mnie bez suplementów tez schudniesz, jesli bedziesz trzymala sie diety i nie rozepchasz żołądka... zrobisz jak uważasz, ja nie jestem zadowolona, fakt, byłam kiedys, kiedy chodziłam i chudłam, teraz widze ze na mojej diecie schudlam tyle samo, bez lykania pastylek=za darmo i w polowe tego czasu co z nature housem:) Odpowiedz Link Zgłoś
supl.ama Re: naturhouse 08.03.15, 15:47 Witam, jestem studentką dietetyki, piszę pracę magisterską na temat: Analiza składu suplementów wspomagających redukcję masy ciała, w której skupiam się w szczególności na suplementach oferowanych w Naturhouse. Proszę o wypełnienie ankiety która posłuży mi do pracy. Dziękuję za pomoc ! Link do ankiety: docs.google.com/forms/d/1eJNN3a7vN9hiROUlmzs2IhfvU_5jpKokt6OA5Xcvec0/viewform?usp=send_form Odpowiedz Link Zgłoś
ania89lbn Re: naturhouse 14.07.15, 22:56 mam takie pytanko bo troszke czytalam o tym naturhouse, czytam o dietach urozmaiconych uderzeniowych i stabilizacji, moze mi ktos wyjasnic jak to wyglada? otrzymuje sie jadlospis na kazda diete? stosuje sie uderzeniowa i urozmaicona na przemian? z gory dzieki za info pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janka00t Re: naturhouse 24.09.15, 09:17 Ja też interesowałam się dietami tam, ale niestety koszty mnie przerosły... :( Od jakiegoś czasu jem mniejsze porcje, regularnie, dużo owoców i warzyw i oczywiście trochę ruchu i działa doskonale :) Dla osób, które mają do zrzucenia jakieś kilkanaście kg to w zupełności wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
miszelina.1996 Re: naturhouse 24.08.17, 10:03 Odchudzanie w nh było dla mnie bezbolesne. Otrzymywałam jasne komunikaty od profesjonalistów, jak mam dawkować suplementy i posiłki, aby w końcu móc cieszyć się dobrą formą. Wysokobiałkowa dieta, którą oferuje „natur” zapewnia bezpieczeństwo – pod okiem dietetyka na przykład nie grozi Ci zbytnie obciążenie wątroby lub choroby nerek. Chyba najważniejsze jest to, że w NH masz kompleksową opiekę dietetyka połączoną z odpowiednio dobraną suplementacją. Odpowiedz Link Zgłoś