vanilla_3 09.06.09, 14:05 Dziewczyny,czy można schudnąć stosując sam koktajl 2x dziennie bez dodatkowych produktów herbalife? Link Zgłoś Obserwuj wątek
lenkaaa Re: tylko koktajl 09.06.09, 14:23 mysle, ze nie, bo to nie koktajl powoduje chudniecie lecz calosciowa dieta, ktorej jednym ze skladnikow jest koktajl. Potrzeba nie tylko koktajlu ale przede wszystkim zmiany sposobu odzywiania abu schudnac. Link Zgłoś
vanilla_3 Re: tylko koktajl 09.06.09, 14:37 Szkoda,bo obawiam się,że wydam pieniądze a nie schudnę :( Link Zgłoś
mdd24 Re: tylko koktajl 09.06.09, 14:46 pije koktajl + odżywkę bialkową, w dodatku raz dziennie bo nie jem kolacji- od początku maja 5 kg za mną, teraz chwilowo waga stanęła ale mam nadzieje, ze ruszy dalej- tak wiec inne preparaty byc może i pomagają, ale za ta cenę uważam, że nie są niezbędne- witaminy możesz kupic w aptece kilka razy tańsze, błonnik zreszta też oczywiscie zmiana nawyków zywieniowych jest niezbędna, bez tego nawet jakbys stosowała calą serie suplementów nic bys nie osiągneła, to oczywiste Link Zgłoś
vanilla_3 Re: tylko koktajl 09.06.09, 15:28 chyba spróbuję z samym koktajlem,a błonnik i witaminy dokupię w aptece,dodatkowo siłownia i pilates myślę,że powinny być efekty :) Link Zgłoś
mdd24 Re: tylko koktajl 12.06.09, 09:28 polecam spróbowac, u mnie waga znów ruszyła w dół i to tylko na koktajlu, myslę nawet, że jakbym zamiast koktajlu wypiła jogurt efekt byłby taki sam, chodzi o zastąpienie jednego posiłku czyms niskokalorycznym- zresztą szukam alternatyw dla Herbalife Link Zgłoś
ewa_rzeszow Re: tylko koktajl 13.06.09, 10:35 witam minął 4 dzień mojej diety z Herbalife, na razie nic się nie dzieje :( ale jestem dobrej myśli... Mam pytanie: czy oprócz diety stosujecie jakieś ćwiczenia, typu rowerek lub basen? Czy bez dodatkowych ćwiczeń osiągacie rezultaty? pozdrawiam wszystkich forumowiczów :) Link Zgłoś
vanilla_3 Re: tylko koktajl 15.06.09, 12:38 i jak idzie chudnięcie?Nadal nic? Ja ciągle czekam na koktajl,ale stosuję na razie siłownię i pilates :) Link Zgłoś
herbalifka Re: tylko koktajl 17.06.09, 16:15 Ja mam tylko koktajl i fiberbond. Tak mnie namówiła konsultantka. Kazała zobaczyć co się będzie działo po dwóch, trzech tygodniach i ew. wtedy, gdyby nie szło, pomyśleć o czymś więcej. Prawdopodobnie dlatego udało się jej namówić mnie, bo nie była pazerna i nie chciała mi sprzedać od razu na ostrą kasę, więc nie odstraszyła mnie. Link Zgłoś
vanilla_3 Re: tylko koktajl 18.06.09, 11:22 Mój koktajl już dotarł i dzisiaj minie trzeci dzień :) dodatkowo biorę błonnik,ale nie hl.Myślę jednak o kupnie Fiberbond i Thermo Complete. A jak Tobie idzie herbalifko? Link Zgłoś
herbalifka Re: tylko koktajl 18.06.09, 14:41 Vanilla na razie walczę z tym, że czuję głód. Szczegóły w wątku Moje marzenie - zapraszam. Link Zgłoś
bubel16 Re: tylko koktajl 18.06.09, 15:50 Thermo-complete to strata pieniędzy. Biorę od miesiąca i nie widzę żadnej różnicy, ani w tempie utraty kilogramów, ani w poziomie energii. W sumie kończę opakowanie i tyle. Najlepszy jest zestaw podstawowy, tj. koktajl, błonnik + zioła i fiberbond. Ewentualnie herbatka thermojects, którą osobiście bardzo lubię. 76 dni - 12 kg Link Zgłoś
chuda_lula do Vanilla_3 18.06.09, 21:11 Vanilla, ja nie kupowałam innych preparatów poza koktajlem i odżywką białkową. od kwietnia do połowy maja stosowałam 2xdziennie koktajl plus białko, do tego regularnie błonnik z apteki + witaminy z apteki. przyłożyłam się porządnie do sportu (bieganie oraz 6 weidera, a także kilka masaży na mięśnie brzucha) i zaniechałam niezdrowe jedzenie oraz podgryzanie między posiłkami. startowałam z wagą 63kg i bardzo nieestetycznym wyglądem brzucha (ciąża, brak ćwiczeń, niewłaściwa dieta) od kilku dni piję koktajl 1xdziennie, nadal uważam na dietę i nadal się sporo ruszam (biegam, trochę aerobiku, tenis - razem 3- 5 "ruchliwych" dni w tygodniu). Ważę 57-58 kg, co jest dla mnie idealną wagą. i powiem Ci, że nie wierzyłam, że uda mi się pozbyć tych opon na brzuchu. ale udało się!!! myślę, że HL to nie są wyrzucone pieniądze, ten koktajl, który ma niewiele ponad 200 kalorii bardzo pomógł mi, lecz jestem też przekonana, że bez ćwiczeń i zmiany diety nie przyniesie długotrawłego rezultatu. z tego co piszesz, postawiłaś na sport i będąc na Twoim miejscu, tego bym się trzymała plus oczywiście koktajl i zero lub minimum słodyczy.... trzymaj się dzielnie i czekaj na rezultaty! Link Zgłoś
asia_stajuda Re: do Vanilla_3 23.08.09, 08:48 Minęło już sporo czasu Jak Ci poszło to odchudzanie? Link Zgłoś
vanilla_3 Re: do Vanilla_3 03.09.09, 15:08 Jestem rozczarowana prawdę mówiąc,po 2,5 m-ca efektów jak nie było tak nie ma mimo tego,że dodatkowo ćwiczę 4 razy w tygodniu... Link Zgłoś