comsi-0 30.06.09, 09:08 Witam Mam pytanko: jaka jest różnica między: błonnik Fiberbond a błonnik z ziołami? Który z nich bardziej jest warty stosowania? Pozdrawiam Comsi Link Zgłoś Obserwuj wątek
joannabio Re: Błonnik 30.06.09, 21:07 fiberbond jest mocniejszym błonnikiem a błonnik i zioła słabszym ... nie kazdy moze stosowac fiberbona i nie kazdy błoonik dietetyczny bo czasami tez zaleca sie aloes poprostu to zalezy od stanu zdrowia... konsultant herbalife joannabio Link Zgłoś
1.grubasek Re: Błonnik 01.07.09, 07:46 Witam!!! Może mogłabyś coś bliżej powiedzieć na temat tych błonników Ja stosuje ten z ziołami ia chciałabym większych efektów czy jest to możliwe?W gruncie rzeczy jestem zdrowym człowiekiem,żadnych chorób przewlekłych ani nic takiego i nie wiem czemu mój kolsuntant dał mi ten słabszy.Bardzo proszę o odpowiedz. Pozdrawiam Grubasek!!!:) Link Zgłoś
joannabio Re: Błonnik 01.07.09, 12:11 fiberbond podaje sie osobom z zaparciami a jezeli ty jestes zdrowa to wystarczy ci dietetyczny tylko pamietaj o wodzie bo ten błonnik potrzebuje bardzo duzo wody.... Link Zgłoś
joannabio Re: Błonnik 01.07.09, 12:12 jezeli bedziesz pic duzo wody i prawidłowo odzywiac sie unikac tłuszczy i cukrów to bedzie bardzo dobry efekt tylko kwestia dyscypliny i checi osogniecia wymarzonego efektu.... Link Zgłoś
1.grubasek Re: Błonnik 01.07.09, 14:33 Aaaaaaaaaaaaa...dlatego :) Niestety mój kolsuntant mi tego nie powiedział. Bardzo serdecznie dziękuje za szybką odpowiedz. Ja wypijam 1l.herbatki HL i 1,5l. wody niegazowanej...to chyba wystarczy co nie?Dla mnie to i tak baaaardzo dużo bo w przeszłości to wypijałam zaledwie 1l.i to razem z kawą i herbatą więc niezbyt wiele.:/ Pozdrawiam... Link Zgłoś