imoenka 29.07.09, 16:43 no i stala sie rzecz straszna - wrocilam do wagi sprzed HL i znowu wrocilam na koktaile :) Cos u starej gwardii??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
lenkaaa Re: podejscie chyba trzecie 29.07.09, 18:45 Ha, ha !!! A myslalam, ze nikt tu juz nie zaglada ze starej gwardii :D Pewnie zagladaja tylko tak jak ja nic nie pisza :) Wiec ja tez z bolem serca zauwazylam, ze wrocilam dokladnie do wagi i wymiarow sprzed pierwszego podejscia. Drugie podejscie nota bene okazalo sie niewypalem ale to pewnie dlatego, ze nie cwiczylam... A teraz patrze na te opakowania od koktajli na polce i sie zastanawiam czy kiedykolwiek jeszcze do nich powroce, czy uda mi sie zmobilizowac... Asiul3k raz sie odezwala, napisala, ze wraca, bo zarzucila HL i znowu przytyla, ale potem juz zamilkla wiec nie wiem co u niej... To ile juz stosujesz HL, pierwszy tydzien czy dluzej ? Fajnie, zes sie odezwala :) Buziaki i trzymam kciuki :) Link Zgłoś
imoenka Re: podejscie chyba trzecie 30.07.09, 13:45 witaj Starogwardzistko:) Ja to chyba lubie ta diete bo ja jestem leniwa i niechce mi sie myslec co tu zjesc i kiedy :) oczywiscie ze jestem znowu na poczatku bo od poniedzialku ale grzeczna jestem jak nigdy . W szok wpadlam jak dzis zobaczylam -2,5kg ale to chyba woda :) Link Zgłoś
lenkaaa Re: podejscie chyba trzecie 30.07.09, 22:13 No to bede kciuki za ciebie sciskac, bo sama jestem zbyt leniwa obecnie zeby sie zabierac za modyfikowanie wlasnej diety i brak mi samozaparcia. Link Zgłoś
imoenka Re: podejscie chyba trzecie 31.07.09, 13:31 trzymaj trzymaj - bo cos bym zjadla - ale twarda jestem. No i pozatym czas na diete mam odpowiedni bo u nas swine flu panuje i niewiem czy wlasnie nie konczymy chorowac wiec na jedzenie nie bardzo czas i ochota. Pozatym widze ze forum wymieka kobiety pisza pelen entuzjazm i potem szybka rezygnacja - normalnie jak u mnie :) Wszystkie kobiety sa takie same:))) Link Zgłoś
drozka87 Re: podejscie chyba trzecie 20.08.09, 11:22 może powinnaś łykać błonnik i zioła przed posiłkami i pić dużo wody? A ćwiczysz choć troszkę? Ja stosowałam te produkty- pomogło i teraz sprzedaję je:) Link Zgłoś
ewa_rzeszow Re: podejscie chyba trzecie 20.08.09, 11:37 witaj drozka87! a co efektem jojo? bardzo się tego obawiam.... nie chcę nigdy w życiu wrócic do poprzedniej wagi pozdrawiam :) Link Zgłoś