0gier 28.04.10, 23:43 Komisja do spraw zbadania przyczyn katastrofy pod przewodnictwem W. Putina bada wątek czy katastrofa nie była zamachem na zlecenie premiera W. Putina. Ustalenia zostaną wkrótce przekazane mediom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ubijaj.tuda Re: Podobno 28.04.10, 23:46 A ja słyszałem że sprawa wypadku już się przedawniła. W Rosji wypadki lotnicze mają ważność 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Podobno 29.04.10, 00:03 ubijaj.tuda ,z tymi 2 tygodniami ty nie jestes na biezaco.09.04.2010 roka Duma Panstwowa Rosji przyjela nowolizacje prawa karnego,ze skutkiem natychmiastowym.Otoz w tej nowelizacji mowi sie,ze przedawnienie spraw wypadkow inspirowanych przez, osobiscie, Putina Wladzimira Wladimirowicza Prezydfenta Federacji Rosyjskiej (tymczasowo pewniacy role Priedsiedaciela Prawicielstwa),przedawniaja sie po 48 godzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
flying-mind Re: Podobno 29.04.10, 00:08 0gier napisał: "Komisja do spraw zbadania przyczyn katastrofy pod przewodnictwem W. Putina bada wątek czy katastrofa nie była zamachem na zlecenie premiera W. Putina." Ten watek jest akurat badany przez inne instytucje i nie w Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
alla.dyn Re: Podobno 29.04.10, 00:10 A ja słyszałem że Ogier gdy jest dumny z siebie to rży. Odpowiedz Link Zgłoś