ae911truthorg 15.01.11, 13:47 wspaniała inscenizacja, spłakałem się ze wzruszenia. Wszyscy szukali ziemi i nie widzieli przyrządów ;))))))))))))))))))))) Inteligent jak walonki putina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ae911truthorg Nie no porąbało ich ;)) 15.01.11, 13:52 Pokazali animację, w której skrzydło odpada bez uderzenia w brzozę i samolot rozbija się na brzuchu ;))) Prawda wycieka między palcami ? Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Nie no porąbało ich ;)) 15.01.11, 14:07 tylko że ten facet spędził więcej czasu w powietrzu niż Ty przy klawiaturze pisząc brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
ae911truthorg Re: Nie no porąbało ich ;)) 15.01.11, 14:22 migreniasta napisała: > tylko że ten facet spędził więcej czasu w powietrzu niż Ty przy klawiaturze pis > ząc brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Nie no porąbało ich ;)) 15.01.11, 14:30 To czego się czepiasz zdolności fleksyjnych czy profesjonalizmu? Jeśli tego pierwszego to pisz uważnie bo będę sprawdzała u Kopalińskiego czy Ci dobrze idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ae911truthorg Re: Nie no porąbało ich ;)) 15.01.11, 14:47 Odniesienia do cytowanego zdania dziecko. Nie wypowiadałem się na temat profesjonalizmu pilota. Napisałem, że powiedział bzdurę, do tego bez żadnego dowodu. Teraz w wsi same kobitki pieprzą jak potłuczone, to program dla ciebie. Kopaliński ;))) ....dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Nie no porąbało ich ;)) 15.01.11, 20:31 Bzdury gada się zazwyczaj bez żadnego dowodu. Nominowałam Cię na PIERWSZEGO JEŁOPA FORUM. Po Tobie jest przepaść ( taki jar jak w Smoleńsku) a potem zuzka. Uradowany? Odpowiedz Link Zgłoś