edytais 09.03.08, 04:36 Jak juz w maju pojdziemy na plaze, to moze i ja sprobuje fajny zamek z piasku zbudowac :) www.rense.com/general76/sandcastles.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: Piaskowe zamki... 09.03.08, 04:38 niezle, chociaz pierwsze zdjecie przypomna bardziej cmentarz paryski niz zamki na piasku ;-) Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Piaskowe zamki... 09.03.08, 04:58 Super "zamki", ale chyba nie sa zrobione tylko z piasku. Odpowiedz Link
edytkus Re: Piaskowe zamki... 09.03.08, 17:23 rhodeisland napisała: > Super "zamki", ale chyba nie sa zrobione tylko z piasku. tylko piasek (nie kazda plaza sie nadaje), woda i specjalne formy Edytais, w sklepach z zabawkami sprzedaja juz "mokry" piasek ktory sie nie kruszy, mozesz zaczac cwiczyc :) Odpowiedz Link
edytkus Re: Piaskowe zamki... 10.03.08, 06:27 > > Edytais, w sklepach z zabawkami sprzedaja juz "mokry" piasek ktory > sie nie kruszy, mozesz zaczac cwiczyc :) to sie nazywa moon sand Odpowiedz Link
marcysiaw1 Re: Piaskowe zamki... 09.03.08, 05:04 ale super!!!Jak zbudujesz taki zamek koniecznie zrob fote!!! hahaha! oczywiscie wierze ze Ci sie uda bo ja ze swoimi 2 lewymi rekoma nawet nie probuje haha! Pozdrawiam marta Odpowiedz Link
anutka1 Re: Piaskowe zamki... 09.03.08, 18:40 wow, superowe, najbardziej mi sie podobaja smok zjadajacy kogos tam, i ten z napisem 'everybody is a winner' :) Odpowiedz Link
zosiunia53 Re: Piaskowe zamki... 09.03.08, 21:38 mialam przyjemnosc ogladac te piakowe budowle na zywo - zdjecia sa swietnie wykonane, niemniej jednak w rzeczywistosci sprawiaja przeogromne wrazenia. Widzialam artystow wybierajacych piasek z tego mniejszego jeziorka, jest tam cieplejsza woda. Odpowiedz Link