bolek71 26.11.03, 22:44 ...........pojawilo sie ostatnio troche kobialek na forum i moze ktoras ma jakis pomysl czym wypchac indyka ................... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenzinn Re: co z indykiem ???????????? 26.11.03, 22:46 mika na 100% wypcha marchewka!! Odpowiedz Link
anyaw73 Re: co z indykiem ???????????? 26.11.03, 22:59 Ja lubie na slodko, wiec polecam jablka, gruszki oraz suchone sliwki lub morele i koniecznie trzeba go podlewac podczas pieczenia no i oczywiscie jakos przyprawic/zamarynowac i tu juz jak dusza zapragnie sol, pieprz, czosnek, papryka, ziolka wszczegolnosci bazylia jesli indor ma byc na slodko. Powodzenia Odpowiedz Link
mika_1 Re: co z indykiem ???????????? 26.11.03, 23:00 Ha ha, tu Cie rozczaruje, moj drogi! Ja ide na juz wypchanego indyka:))) ktos zrobi to za mnie, a czy marchewka to sie okaze;))) A Ty czym wypchasz indyka?? ;))) tenzinn napisał: > mika na 100% wypcha marchewka!! Odpowiedz Link
tradycja1 Re: co z indykiem ???????????? 27.11.03, 17:41 Ja indyka nie wypycham, taka jest nasza domowa tradycja:) Na slodko nie lubie:( Robie za to sporo przystawek. Odpowiedz Link
marxx "WESOLEGO INDYKA"!!! 27.11.03, 20:25 wlasnie uslyszalem taki tekst w audycji radiowej!!! tak polonia przekazuje sobie zyczenia!!!:))) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: "WESOLEGO INDYKA"!!! 27.11.03, 21:07 Moj indyk wesoly nie jest, wlasnie zagladnelam do niego do piekarnika. Odpowiedz Link