Dodaj do ulubionych

Prezent na Dzień Kobiet

• Gość: olga Re: Prezent na Dzień Kobiet IP: 75.127.14.* 05.03.14, 23:10
      Dobre winko, bukiet róż i cały wieczór z mężem: )
      __
      najlepsze wino w jednym miejscu
    • makosia91 zamow wyjątkowy wiersz! niespotykany prezent 17.02.15, 21:57
      Zastanawiasz się jaki prezent sprawić bliskiej osobie?
      Z okazji rocznicy, urodzin, ważnych momentów w życiu?
      A może po prostu chcesz powiedzieć komuś coś wyjątkowego?

Od 12 lat piszę wiersze, rymowane oraz białe. Wiele razy, z powodzeniem tworzyłam wiersze na prośbę/zamówienie. Jest to moja pasja więc W KAŻDY WIERSZ WKŁADAM DUŻO ENERGII I STARAŃ.

Jeżeli chciałbyś/chciałabyś podarować komuś SPERSONALIZOWANY PREZENT, napisz do mnie czego oczekujesz. Możemy wpleść w wiersz ważne dla Ciebie elementy, wspomnienia, symbole.

ZGODNIE Z TWOIMI WSKAZÓWKAMI TWORZĘ COŚ SPECJALNEGO dla bliskich, na wyjątkową okazję.

Tradycyjne prezenty są wspaniałe, ale warto czasem zaskoczyć i podarować komuś trochę niecodziennej magii:)

Zapraszam do skontaktowania się ze mną na adres mailowy wiersze.zamowienia@gmail.com
    • white_mouse Re: Prezent na Dzień Kobiet 24.02.15, 19:06
      Bardzo fajnym pomysłem na prezent są wzorzaste skarpetki, oryginalnie zapakowane w kubek od kawy. Dostałam coś takiego na walentynki od chłopaka i powiem wam, byłam bardzo zaskoczona jego pomysłowością. Wzorów jest dużo, ja dostałam takie: www.cupofsox.com/super-special-awesome-cat-9
      • lenartka17 Re: Prezent na Dzień Kobiet 25.02.15, 14:04
        Ja bym chciała dostać szczoteczkę elektryczną. Wiem, że to może mało "romantyczne" ale za to jakie przydatne! No i przecież to inwestycja w zdrowie ;) A na stronce www.shop-dent.pl jest weekend z darmową wysyłką :D
    • nurjahan Re: Prezent na Dzień Kobiet 28.02.15, 18:51
      Mi się wydaję, że bardzo fajnym prezentem jest kosz upominkowy np. coś w tym stylu salonwin.pl/kosze-upominkowe ale wiadomo zawartość może być rózna.
    • uwierzysz Re: Prezent na Dzień Kobiet 02.03.15, 12:07
      Ja kupiłem koszulke z nadrukiem w sklepi www.osobisteupominki.pl i do tego dam ładnego kwiatka :))
    • lexi9 Re: Prezent na Dzień Kobiet 04.03.15, 21:30
      Wybierz akcesoria personalizowane ! takie jak notesy , etui na paszport, laptop , ipady , breloki !
      www.ilmio.pl
      instagram.com/ilmio.pl/
    • 2bajaderka Re: Prezent na Dzień Kobiet 27.03.15, 21:19
      ja bardzo chętnie dostałabym w tym roku minimum tygodniowy pobyt w sanatorium najlepiej w górach bo kocham bardzo. Przeglądam sobie katalog ośrodków tutaj esanatoria.eu/wojewodztwo-malopolskie.html i mam nadzieję że mąż się domyśli. Muszę go lekko naprowadzić bo facet mało domyślny
    • 7patricia Re: Prezent na Dzień Kobiet 21.08.15, 13:36
      Witam serdecznie - mam kilka pomysłów www.magicznyblask.pl/komplety/srebrne-komplety/komplet-62282.html
    • warsztatceramiki Re: Prezent na Dzień Kobiet 18.02.16, 15:17
      Zapraszamy na www.warsztatceramiki.pl nowo otwartego sklepu internetowego z ceramiką artystyczną wykonywaną ręcznie. Niepowtarzalne i piękne przedmioty na każdą okazję.
    • janinka_k Re: Prezent na Dzień Kobiet 19.05.16, 12:04
      Na takie okazje to świetnie sprawdza się jakaś fajna metamorfoza lub nowa fryzura. Ja mojej mamie kupiłam na Dzień kobiet wizytę u fryzjera, miała matamorfozę fryzury, koloryzację i odżywianie włosów. Była zachwycona. Salon In Harmony w Warszawie.
    • luizastel Re: Prezent na Dzień Kobiet 23.05.16, 14:07
      Fajny prezent dostałam od męża w zeszłym roku - zawsze chciałam mieć długie włosy, ale ciągle nie miałam wytrwałości żeby zapuścić. Tak mu o tym marudziłam, że dostałam w prezencie laserowe przedłużanie włosów (Nano). O matko, ale się cieszyłam. Polecam wszystkim super miejsce - Miraflores na Bielanach. Pani Elwira robi tam cuda!!!
    • wiolkawiola Re: Prezent na Dzień Kobiet 07.06.16, 10:16
      Ja najchętniej dostałabym w prezencie pakiet zabiegów thermolifftingu Zaffiro! Metoda nieinwazyjna, a skuteczna. Uwielbiam salon Wellderm, więc taki prezent sprawiłby mi najwięcej radości!
    • janekfris Re: Prezent na Dzień Kobiet 22.02.17, 12:58
      jestem za spa, ja dostalam kiedys w prezencie ruską banie ;) w łubinowym wzgórzu w Nałęczowie, od tamtej chwili ciągle wracam do tego miejsca. Polecam lubinowe.pl/strefa-relaksu/
      • magda8990 Re: Prezent na Dzień Kobiet 24.02.17, 14:01
        ciekawe inspiracje znajdziecie na tej stronie www.czasstylu.pl/pomysly-prezent-dzien-kobiet/
    • izus_89 Re: Prezent na Dzień Kobiet 06.03.17, 15:10
      W poszukiwaniu inspiracji polecam Panom zajrzeć na homebutik.wordpress.com/2017/03/03/praktyczny-prezent-na-dzien-kobiet/
    • krzysztof88w Re: Prezent na Dzień Kobiet 28.02.18, 17:33
      Ja swojej kobiecie kupiłem to na Walentynki. Była przeszczęśliwa. Powiedziała, że nigdy takiego czegoś, takiej róży nie dostała. Na pewno będzie mieć na lata. Świetna pamiątka ogólnie o bardzo ekskluzywna rzecz. Teraz zbliża się dzień kobiet, to i mamie kupię :) allegro.pl/dzien-kobiet-prezent-wieczna-zlota-roza-i7206098581.html
    • ola_z_printu Re: Prezent na Dzień Kobiet 25.07.18, 11:26
      A może chciałabyś dostać fotoksiążkę z Waszymi zdjęciami ? Jeśli tak to podpowiedz mu, że Printu ma mnóstwo ciekawych szablonów, a to jaki wybierze i jaką fotoksiążke zaprojektuje dla Ciebie ma być niespodzianką :) printu.pl/fotoksiazka/.
    • jolakonarska Re: Prezent na Dzień Kobiet 09.03.19, 12:38
      Mój się w tym roku postarał. Zrobił moje ulubione włoskie jedzenie www.delonghi.com/pl-pl/strony-funkcjonalne/uzupelniajce-linki-naglowka/dolce-vita-lekcja-3-zmysly
    • akson21 Re: Prezent na Dzień Kobiet 28.04.19, 18:32
      Kupuj, Sprzedawaj, Zarabiaj.

Sprawdź możliwości na fenix-jewellery.pl/

Biżuteria srebrna próby 925;
      Profesjonalne kosmetyki;
      Wody perfumowane oraz perfumy.

Kupuj dla siebie z 24% rabatem i/lub sprzedawaj i zarabiaj.
    • ryzmolda Re: Prezent na Dzień Kobiet 30.01.20, 11:04
      W tym roku najwięcej takich prezentów idzie: www.dirtyshop.pl/domek-na-slodycze-c-70_179.html
    • esme0001 Re: Prezent na Dzień Kobiet 30.03.20, 18:48
      Moim zdaniem super prezenty można kupić tu: rekodzielo-naturalne.pl/ . Mają świetne zestawy prezentowe więc każdy może znaleźć coś dla siebie, no i dodatkowo dosłownie każdy przedział cenowy to też się przecież liczy :D Kupisz online z dostawą do domu czy paczkomatu więc ZERO straty czasu! ja kupowałam na zeszłe święta ich zestaw prezentowy z kawą wielu bliskim i wszyscy zachwyceni. A parę ich świec zawsze trzymam w domu na prezenty (nieoczekiwane parapetówki, imprezy imieninowa/urodzinowe, czy inne przeoczone okazje). Są świetne bo pachną niesamowicie intensywnie, są ekologiczne, ręcznie robione i oczywiście piękne!
    • rayaaa Re: Prezent na Dzień Kobiet 04.03.21, 08:19
      Mi ostatnio bardzo spodobało się jak dostałam voucher do mobilnego spa z dojazdem do domu. Sama sobie mogłam wybrać zabieg pielęgnacyjny jaki chcę czy też masaż. Myślę, że łatwo taki pomysł podsunąć. Dostałam do tego salonu wellmetime.com/vouchery w Warszawie, są też w Krakowie i rejonie Katowic.
    • bernadeta.zdrz Re: Prezent na Dzień Kobiet 08.03.21, 21:50
      ja dostałam od męża bon na masaż, jeśli lubisz taki relaks to polecam, jak to mówią szewc bez butów chodzi i mimo tego ze sama jestem kosmetyczką to chętnie wybrałabym sie na jakiś zabieg, ale samej cieżko mi się wybrać, ale jakbym dostała taki bon, to czemu nie :)
      zabiegi można dobrać odpowiednio do cery, można też kupić jakiś dobry kosmetyk, tego nigdy za wiele slavic.com.pl/
    • superwomen9007 Re: Prezent na Dzień Kobiet 13.03.21, 12:22
      Ja polecam PLEXI SZKŁO AKRYLOWE Z WASZYM ZDJĘCIEM I ZAKODOWANA WIADOMOŚCIĄ, CYTATEM ŻYCZENIAMI W KODZIE OR. Tekst linku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka