Dodaj do ulubionych

Nerf wyrzutnie

IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.11, 16:23
Witanko! Syn wierci mi dziure w brzuchu o tzw wyrzutnie NERF, za bardzo nie wiem o co codzi w temacie, podobno to cxos takiego jak paintball ale ze strzalkami. Czy to jest bezpiecxzne? Ktos testowal? bede wdzieczny za kazda odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: Nerf wyrzutnie !!! IP: *.xdsl.centertel.pl 19.05.11, 20:51
      wiem co to to NERF ale możesz zobaczyć TUTAJ czy to jest bo ostatnio tam coś dla dziecka kupowałem i ciekawe rzeczy zakupiłem z których jestem zadowolony więc możesz zerknąć :)
      • jolaviolaa Re: Nerf wyrzutnie !!! 09.12.13, 17:34
        haha mój dzieciak uwielbia wyrzutnię NERF, kupiliśmy w SMYKU, jeśli ktoś chciałby wiedzieć
    • first-becia Re: Nerf wyrzutnie 06.07.11, 13:03
      Moj bratanek również wiercił dziurę w brzuchu prosząc o wyrzutnię Nerf, mogę cię uspokoić. W skład zabawki NERF wchodzą wyrzutnie i pistolety z piankowymi strzałkami dzięki czemu zabawa jest bezpieczna i dziecko nie zrobi sobie i innym krzywdy. Wyrzutnia jest przeznaczona dla dzieci od 6 roku zycia ale i nieco starszym sprawia radochę ;))
      • vveygerr Re: Nerf wyrzutnie 21.07.11, 16:37
        W sumie zabawka jest bezpieczna dokup od razu zapasowe strzałki tylko uważnie zeby pasowaly do danego modelu.
        Znalazłem w necie parę modeli:
        toysland.pl/maly-majsterkowicz-pistolety-na-rzutki-nerf-o_c_268_1.html
        sam zastanawiam się nad kupnem zestawu dla dwóch osób mam dwóch synów.

Jak się zdecyduje dam znać
    • nymi78 Re: Nerf wyrzutnie 30.11.13, 18:17
      Najlepsze są N-strike'i. To coś jak paintball, tyle że naboje są piankowe, więc zabawa jest bezpieczna. Dzieciaki mają super zabawę. Warto faktycznie dokupić dodatkowe naboje.
      Na amazonie dostaniesz różne wyrzutnie i dokupisz darty. Na przykład Nerf N-Strike Elite Strongarm Blaster lub Nerf N-Strike Elite Stryfe Blaster. Nie wszystkie modele są wysyłane do Polski, ale na pewno coś można wybrać.
      TUTAJ zobaczysz jak zamówić krok po kroku.

• Gość: marykay Re: Nerf wyrzutnie IP: *.uoks.uj.edu.pl 09.12.13, 17:06
        oooo, zdecydowanie wyrzutnie NERF <3 zabawki fajne, nie tylko dla dzieci :)
      • Gość: AMigoSan Re: Nerf wyrzutnie IP: *.timplus.net 18.04.14, 18:40
        Kupiłem dla swojego syna Rayven CS-18, Retaliator, Stryfe i Firestrike. Po dwóch tygodniach użytkowania magazynki do karabinków zaczęły się zacinać - przyczyna - zbyt słabe sprężyny. Kolejna gó...ana zabawka za duże pieniądze. Jedynie pistolet Firestrike wciąż działa poprawnie. Nie polecam.
    • jolaviolaa Re: Nerf wyrzutnie 09.12.13, 17:28
      Tak! mój syn bawi się tym od roku, totalnie bezpieczne, strzałki są miękkiej piany, także bez obaw, a to jest świetna zabawa. mój mąż dokupił jeszcze jedną tak wyrzutnię i bawią się razem
    • richie_rich Re: Nerf wyrzutnie 04.05.14, 18:58
      Zabawka jest bezpieczna, super zabawka. Ja mam dwójkę dzieci i oboje razem bawią się tymi pistoletami. Zabawkę kupiłem Tutaj. To sklep z zabawkami z Warszawy, przesyłkę dostałem po 3 dniach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka