sorbus_aria 02.01.12, 02:18 Moja sasiadka ma w styczniu 80 urodzinny, co kupic na prezent? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbus_aria Re: Co na prezent na 80 urodziny 02.01.12, 15:20 dziekuje za rade. Moja sasiadka to ktos mi bardzo bliski i wyjatkowy. ksiazka to chyba nie bo ona to 100% angielka nie mowiaca po polsku. myslalam o bizuterii ale niedawno cos takiego dostala ode mnie. Dziekuje za kazdy pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
fridulina Re: Co na prezent na 80 urodziny 04.01.12, 10:22 Pięknym i zdrowym prezentem może być kosz pełen owoców na pocztaowocowa.pl :) nietypowy prezent i bardzo przydatny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markizasklep.eu Re: Co na prezent na 80 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 16:40 Zapraszam do mojego sklepu, gdzie znajdziesz śliczne mosiężne zegary, na których możemy zupełnie za darmo napisać dedykację. Zegar to bardzo uniwersalny a zarazem świetny prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
crystalcityonline Re: Co na prezent na 80 urodziny 08.03.12, 11:15 Nie wiem czy jeszcze się przyda mój pomysł, ale proponuję trójwymiarową różę o rozłożystym pąku i pięknych, wyjątkowo plastycznych liściach, wygrawerowana w krysztale z własną dedykacją zobacz Odpowiedz Link Zgłoś