Dodaj do ulubionych

Chcielibyście dostać taki prezent?

08.02.12, 19:33
mój kochany jak co roku stwierdził, że nie wie co mi kupić na Walentynki i prosił, żebym sama coś wybrała. Myślicie że to dobry pomysł?
allegro.pl/show_item.php?item=2096766281
śliczny jest, ale nie wiem czy nie lepszy standardowy pendrive...
Obserwuj wątek
    • Gość: magrum Re: Chcielibyście dostać taki prezent? IP: *.speedway.lublin.pl 08.02.12, 19:42
      !Dla mnie pendrive to codzienne narzędzie pracy, chętnie bym taki posiadała, przypominałby mi o mężu. mi się baaardzo podoba. Pojemność też jest ok za tą cenę.
      • Gość: michael Re: Prezent ??? ??? ??? IP: *.xdsl.centertel.pl 16.02.12, 16:32
        pendrive na prezent.. chyba żart jakiś.. prezent to prezent. można zerknąć z rozpedu na ten sklep i upominki jakie sie tam znajdują.. mają byc ciekawe, niebanalne i zaskakujące.. :)
    • Gość: jutka Re: Chcielibyście dostać taki prezent? IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.12, 21:29
      pewnie że super, zawsze ci bedzie o nim przypominał. wkoncu to walentynki wiec muszą się jakos kojarzyc, a serduszko w sam raz na tą okolicznosc.
    • czymkowski Re: Chcielibyście dostać taki prezent? 09.02.12, 10:19
      fajne, całkiem fajne, takie normalne i niepozorne a jednak prezent na walentynki ;)

wrzucam LINK

Jakoś Twój się nie otwiera, trzeba wpisać ręcznie, tzn. skopiować link i wkleić go w nowe okno ...
    • Gość: nika Re: Chcielibyście dostać taki prezent? IP: *.icpnet.pl 09.02.12, 11:14
      Taki mały pendrive w takiej słodkiej oprawie, w dodatku do zawieszenia to dobra sprawa.
      W sumie na każdą okazję. Praktyczny, ładny, poręczny i wiele mówiący...:)
    • Gość: amj nie IP: 81.219.246.* 09.02.12, 14:15
      biorąc po uwagę, że on tylko zapłaci - a kupujesz tak naprawdę Ty.... no ja bym sobei serducha nie kupowała żeby udawać (nie wiem - przed ludźmi którzy by go później oglądali), że ktoś pamięta...
    • Gość: asiulkalove Re: Chcielibyście dostać taki prezent? IP: *.cdma.centertel.pl 09.02.12, 17:13
      Bardzo mi się podoba -dobry wybór.Drobiazg ale bardzo fajny.
    • Gość: ania Re: Chcielibyście dostać taki prezent? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.12, 20:06

Uwielbiam takie praktyczne a zarazem słodkie prezenty. Fajnie, że się tak z chłopakiem dogadałaś, ale ja czasem bym chciała żeby ci nasi mężczyźni trochę ruszyli ta głowa i sami wpadali na takie prezenty słodkie miłe i praktyczne.
    • Gość: janiu Re: Chcielibyście dostać taki prezent? IP: 150.254.196.* 09.02.12, 21:02
      Mi się bardzo podoba, na pewno będzie Ci się kojarzył z tym wydarzeniem, bo co Ci po kwiatach i słodyczach. A zwykły pen też mało symboliczny
      • fafi.0 Re: Chcielibyście dostać taki prezent? 11.02.12, 01:11
        Dla mnie rewelacja sama chciałabym też takiego dostać oryginalny prezent
    • brzydka_malwina Re: Chcielibyście dostać taki prezent? 12.02.12, 10:33
      Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, ale większość osób ma poważne problemy z tym, aby wybrać odpowiedni prezent. Jeśli kupujesz prezent musisz przede wszystkim wiedzieć dla kogo go kupujesz, i na jaką okazję. Jeśli dana osoba jest dla Ciebie drugą połówką to potrzebujesz typowy prezent dla dziewczyny czyli pluszaki, maskotki czy też jakieś inne upominki typu: kozioł, koziołek, kaczuszka czy też kaczka. Rzecz jasna wszystko to są przedmioty, ale mogą one sprawić wiele radości naszej wybrance serca pod warunkiem kiedy lubi takie „klimaty”. Dziewczynie prezent najczęściej kupuje się z okazji urodzin, imienin czy też na walentynki, ale tak na prawdę czy musi być jakaś okazja, aby obdarować osobę, którą się kocha jakimś wartościowym prezentem? Dzień kobiet również należy do takich „świąt”, w których należy obdarować wartościowymi prezentami panie – prezenty na tą okazję mogą być przeróżne, ale myślę, że bardzo dobrze się tutaj sprawdzą kwiaty cięte, albo i może, a nawet przede wszystkim dobre wino i drobny upominek pod postacią szklanych różnorodności. Po dniu kobiet w kolejności jest kolejne święto, które dla wielu osób jest bardzo ważne. Chodzi tutaj o dzień mamy. Każda mama czeka na to święto przez cały okrągły rok, aby dostać od swojej pociechy jakiś prezent. A prezentem może być praktycznie wszystko zaczynając od rzeczy, które z przydadzą się naszej mamie w kuchni, a kończąc na eleganckich jak na przykład wazony czy też pucharki, które zostały wykonane z kryształu. Z kolei kiedy my mamy urodziny nasze mamy mają dylemat, który dotyczy zakupu owego prezentu. Dla córki jest łatwiej wybrać prezent niż dla syna, ale chodź by prezent nie był trafiony, na pewno nie zostaniemy o tym fakcie poinformowani. Przecież i tak liczy się gest – co nie? Jeśli nie wiemy co kupić danej osobie na urodziny, wesele itp. warto jest się jej zapytać co potrzebuje – co lubi – a czego nie znosi. Na prezent może się bardzo dobrze nadać jakiś zwierzak, na przykład chomik, ale tutaj trzeba być ostrożnym, ponieważ nie każda osoba może się opiekować zwierzętami, dlatego prezenty zawsze dobierajmy rozsądnie.
      • kubarta Re: Chcielibyście dostać taki prezent? 13.02.12, 17:28
        Według mnie naprawdę ładnym prezentem walentynkowym dla kobiety może być kurs jogi.
        Ostatnio staje się to coraz popularniejsze w Polsce, a wiele kobiet chciałoby zacząć uprawiać jogę, która niezwykle relaksuje i pozwala na lepsze zrozumienie swojego ciała.
        Zobacz taki kurs:
        www.podarkinakartki.pl/p90_kurs_jogi.htmlPozdrawiam
    • Gość: Ewelka Re: Chcielibyście dostać taki prezent? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.12, 16:32
      Świetny na walentynki :) Podsunęłaś mi pomysł na prezent urodzinowy :) Mam niedługo urodziny, a przydałby mi się pendrive :) Jeszcze to słodkie serduszko :) Musze mojemu chłopakowi jakoś delikatnie podpowiedzieć :D
      • Gość: Prezent Re: Chcielibyście dostać taki prezent? IP: *.xdsl.centertel.pl 16.02.12, 16:39

Lewitujące Serce w Powietrzu - przyciąga wzrok, zostaje zapamietany :)
    • olaskwarka Re: Chcielibyście dostać taki prezent? 17.02.12, 17:47
      Witam, jestem studentką SGH warszawie i piszę pracę licencjacką na temat popularności kołder i poduszek jedwabnych w Polsce. Do mojej pracy potrzebuję waszej pomocy! Proszę o pomoc przy wypełnianiu ankiety - zajmie to około 3 min i jest całkiem przyjemne :)

Link do ankiety: www.surveygizmo.com/s3/787635/Ko-dry-i-poduszki

Z góry dziękuję! Każda ankieta przybliża mnie do sukcesu, jakim będzie napisanie pracy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka