Dodaj do ulubionych

Prezent dla chłopaka na święta

• Gość: 24soft Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 13:34
      Jesli nie masz co zrobic z wolnym czasem, wejdz na
      www.24soft.pl/puzzle.php i zabij swoja nudę. Albo daj swojemu
      dziecku poukladać puzzle;)
    • xoxolenka90xox Re: Prezent dla chłopaka na święta 24.12.08, 21:10
      Pomóżcie mi zbierać punkty na stronie blend-a-med 3D white.... to chodzi o to ze
      tam jest konkurs w którym jak najwięcej osób ma sie zarejestrować na czyimś
      linku.. jeśli zarejestrujecie sie na
      www.3dwhite.pl/?click=fc7592ec58cdbb8bf9700a121aa5cdd6
      to do mojego konta dopiszą 1 punkt.. proszę rejestrujcie się na stronce a sami
      przez to możecie brać udział w konkursie:) do wygrania jest 10 iPodów NANO 4GB i
      100 zestawów szczoteczka elektryczna+pasta do zębów a szanse na wygrana są duże...
    • spicegirl23 Re: Prezent dla chłopaka na święta 12.02.09, 01:04
      znalazłam w necie fajna stronkę - www.sybil.pl znajduje się tam największą,
      stale aktualizowanz baza wydarzeń, imprez, restauracji, kin i wielu innych
      miejsc oraz atrakcji, dzięki którym możesz spędzić wolny czas dokładnie tak, jak
      lubisz.

• Gość: natalka9191 Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 11:01
      osiemnastkowo.pl/sklep/product_info.php?cPath=21&products_id=33
      To mu kup, będzie na pewno z chęcią czytał tę książkę :D
      • rnk_6 Re: Prezent dla chłopaka na święta 18.02.09, 09:38
        wejdźcie tutaj

----------------
        hurtownie
    • 5anna Re: Prezent dla chłopaka na święta 28.02.09, 23:29
      ja wymyśliłam dla mojego taki niedrogi prezent ale wielu facetów to uwielbia
      mianowicie kupiłam mu tabakę do wąchania Paul Gotard apricot
      wiem że bardzo lubi tą markę bo ciągle mi opowiada o różnych rodzajach tabak ale
      podobno firma Paul Gotard to taka najwyższa półka z tabak więc myślę że i taki
      aromat mu podpasuje cena nie za wysoka jak na prezent bo tylko 12 zł ale chyba
      się ucieszy
    • Gość: zlossnica Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: *.acn.waw.pl 03.06.09, 20:04
      Wydaje mi się, że to będzie fajny pomysł. Wasze portrety na płótnie, zrobione w ciekawy sposób. Ja znalazłam na allegro coś takiego:

www.allegro.pl/item645773666_portret_akryl_olej_urodziny_imieniny_warhol_rocz.html
    • Gość: nowaczek Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: 83.1.100.* 19.11.09, 19:01
      Kup mu fartuszek xD
      Taki kuchenny, ja bym bym zadowolony ! :]
      • 2man2man Re: Prezent dla chłopaka na święta 20.11.09, 09:24
        Skoro jest Twoim chłopakiem, to pewnie znasz jego zainteresowania - zasugeruj
        się tym. Lubimy dostawać praktyczne prezenty, związane z naszymi hobby. Nie
        lubimy czekoladek, kwiatów, "słodkich drobiazgów" i ozdóbek na parapet :)
        Lubimy: sprzęt rtv, gadżety, książki, filmy, sprzęt sportowy :)
    • cynamonika Re: Prezent dla chłopaka na święta 20.11.09, 14:37
      Fajne i tanie gry na PS czy na PC są na hiperokazja.pl Konsole też są, ale to
      już wydatek rzędu 800-900 zł, więc nie wiem ile chcesz wydać. W ogóle trzeba na
      bieżąco tą stronę sprawdzać, bo dużo tam fajnych gadżetów jest. Tam asortyment
      wyprzedaje podobno real, więc tanim kosztem, nawet przeceny są do 50%, można
      wyciągnąć coś fajnego. Z resztą jest wiele kategorii, nawet plecak teraz na
      rower jest. Zależy co lubi Twój chłopak. Jakie ma hobby.
    • lasombria Re: Prezent dla chłopaka na święta 21.11.09, 19:46
      na pewno musisz zwrócić uwagę przy doborze prezentu, czym interesuje się Twój
      chłopak oraz domyslić się co sprawiło by mu radość.Dobór prezentu jest sprawą
      indywidulaną i zależy od zainteresowań konkretnej osoby, oczywiście jeżeli
      chcesz zrobić chłopakowi niezapomnainy prezent, bo są te oklepane przez
      wszystkich ale ja uważam, że to nie to samo:)ja sama dla swojego chłopaka kupię
      żetony do pokera bo uwielbia tą grę:)
      • stanislaw_poniatowski Re: Prezent dla chłopaka na święta 01.12.09, 14:18
        Też jestem za tym, żeby prezent pasował do jego zainteresowań.
        Nie koniecznie oznacza to, że jak lubi czytać książki, to kup mu książkę. Możesz
        mu kupić coś związanego z książkami,postaciami z danej historii.
        A może lubi bajki? :) możesz mu wtedy kupić np. monetę z kolekcji "Bajki narodów
        świata"
        (www.skarbiecmennicy.pl/monety-zagraniczne/20-rb-alicja-w-krainie-czarow.html):)
        niech się cofnie od lat dzieciństwa albo skojarzy, że życie z Tobą to dla niego
        bajka :)
    • kluchucha Re: Prezent dla chłopaka na święta 21.11.09, 23:57
      zupełnie nic nie napisałaś o jego zainteresowaniach, mamy Ci wywróżyć
      ten prezent z fusów?
      generalnie, każdy facet to dzieciak, jak mu kupisz coś z elektroniki
      (grę, słuchawki, pendrive) będzie okej. poszukaj czegoś choćby w
      3kropki.pl, duży wybór tego typu produktów jest, powinnaś znaleźć coś
      odpowiedniego.
      no, chyba, że ten Twój to jakiś nietypowy egzemplarz, to może tomik
      wierszy będzie lepszy?
    • carlos321 Re: Prezent dla chłopaka na święta 22.11.09, 20:03
      W wasserman.pl mają taki świetny gadżet - długopis z wbudowaną kamerą, pendrivem
      i dyktafonem. Nie wiem ile zamierzasz na niego wyda, ale dzięki takiemu bajerowi
      twój facet poczuje się co najmniej jak agent KGB, albo inny James Bond :)
    • czy-nastka Re: Prezent dla chłopaka na święta 23.11.09, 16:16
      Zarezerwuj apartament w yourplace.pl , oczywiście nie mów mu o tym- to ma być
      niespodzianka. Będzie nie tylko zaskoczony twoją pomysłowością, ale ten prezent
      zapamięta do końca życia. Wbrew pozorom nie jest to bardzo droga impreza,
      zamiast perfum, ubrań, czy czegoś oryginalnego poszalej. Miłej zabawy!!!
    • agusek30 Re: Prezent dla chłopaka na święta 24.11.09, 20:41
      Ehhh pomysłów co kupić facetowi na święta jest mnóstwo, zależy co
      lubi? Możesz mu oczywiście kupić jakąś dobrą wodę po goleniu albo
      skarpetki, ale chyba nie o to ci chodzi:) jeśli twój chłopak lubi
      wszelkiego rodzaju gadżety na pewno spodoba mu się długopis z kamerą
      i dyktafonem, takowy możesz kupić na stronie www.wasserman.pl, a
      jeśli Twój chłopak jest zmotoryzowany może kupisz mu nawigację GPS,
      żeby jadąc do ciebie nie zgubił się gdzieś po drodze?? :)
    • cynamonika Re: Prezent dla chłopaka na święta 24.11.09, 22:32
      Na święta to już można sie trochę bardziej wykosztować niż 10 zł. Ja
      kuppię chyba coś na hiperokazja.pl, bo jest tam dużo promocji. Z
      tego co gdzies słyszałam, to tam real sie wyprzedaje po promocyjnych
      cenach. Mam już stamtąd słuchawki do kompa, telefon i prostowalnicę.
      Co kupię mojemu chłopakowi jeszcze nie wiem. Może jakieś gry na
      komputer...?
    • Gość: Madzia Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: 217.96.18.* 04.12.09, 20:23
      Ja polecam jako prezent nazwanie gwiazdki ;)
      Moim zdaniem bardzo romantyczne... sama sie poplakalam ze szcześcia jak dostałam od mojego narzeczonego!
      www.gwiezdnyprezent.pl
      Polecam!
    • Gość: Lidka Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: *.chello.pl 04.12.09, 23:27
      Ja w tym roku kupiłam dla swojego faceta elektroniczną stację
      pogodową, która pokazuje temperaturę, wilgotność, prognozę pogody
      oraz godzinę. W sumie to prezent również dla mnie - już mam dosyć
      jego codziennych "a jaka dziś pogoda?", "ciepło dziś czy zimno?"
      itp. A dodatkowo znalazłam tę stację pogodową w internecie, a cała
      kasa, którą wydałam (69 zł) poszła na dzieciaki w Afryce i akcję
      UNICEF. ;) Tak więc 3 w 1. :)
      • Gość: zagraj Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.09, 11:01

www.mechquest.com/mq-landing.asp?referral=9707378
      • Gość: biedronka Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: *.173.31.41.tesatnet.pl 07.12.09, 22:16
        ja ostatnio kupilam chlopakowi prezent nawiazujacy do...czasow
        mlodosci...mianowicie kupilam mu traktor sterowany radiem. byl bardzo
        zaskoczony ale tez mega uradowany, lubie robic nietypowe prezenty :)
        podaje link do strony z tymi pojazdami:
        bialykrolik.pl/index.php?p819,siku-6756-traktor-lanz-eil-bulldog
    • Gość: Kasiulaa Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: 195.117.239.* 07.12.09, 23:47
      Witam!
      Ja swego miśka wysłałam na kurs degustacyjny.
      Wiadomo co faceci lubią najbardziej, więc wiedziałam, że się ucieszy z prezentu.
      W necie jest wiele różnych firm oferujących tego typu przyjemności, ale mają
      takie ceny, że aż szok!!! Znalazłam jednak jedną z tych tańszych ofert, ale
      niezwykle bogatą pod względem jakościowym(dla zainteresowanych podaję link do
      strony www.piwoznawcy.pl/prezent )
      Warto, tak uradowanego to ja go jeszcze nie widziałam. Tydzień opowiadał jak
      było i przed kumplami swoimi mnie chwalił.
      Wreszcie urosłam...
    • Gość: przeczytam wszystk Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: *.multimo.pl 10.12.09, 09:20
      urlik.pl/przeczytamwszystkich/
      Zapraszam wszystkich do rejestracji w serwisie Przeczytam Wszystkich.

W serwisie tym zdobywasz punkty za czytanie artykułów z różnych stron choć tak
      na prawdę wystarczy że otworzysz kilka wybranych artykułów, poczekasz kilka
      sekund a punkty wpłyną na Twoje konto.

Zdobyte punkty wymieniasz na nagrody począwszy od doładowań na komórki a kończąc
      na na prawdę wartościowym sprzęcie takim jak: laptopy, telewizory, komórki czy mp4.

Poprzez rejestrację z tego linku:
      zyskasz na start 100 punktów. Jedynym wymogiem otrzymania tych dodatkowych
      punktów jest rejestracja w ciągu pół godziny od kliknięcia w ten link.

Zapraszam gorąco! Warto!
    • balwanek-to-ja Re: Prezent dla chłopaka na święta 14.12.09, 20:54
      ja bym ulepił chłopakowi bałwanka na święta - super prezent, tym bardziej go
      doceni, jak sie okaże, że na święta nie będzie śniegu, bo wiesz inwencja twórcza
      jest jak najbardziej wskazana :)
      • nektarniczka Re: Prezent dla chłopaka na święta 15.12.09, 13:54
        A może coś, co będzie jednoczesnie prezentem i przezyciem? Np jazda porshe albo
        drift taxi dla maniaków samochodowych? :) W internecie poszukaj, można znajeźć
        pełno takich prezentów
    • sniezynka22 Re: Prezent dla chłopaka na święta 17.12.09, 19:26
      Nie ma to jak tradycja, ciepła atmosfera, ciepły posiłek i czułe życzenia:
      www.urwanizchoinki.pl/M2U54G
      • Gość: kurta_od_schellera Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 14:27
        Może przejażdżka superbryką? Kilka ciekawych znajdziesz na
        www.wyjatkowyprezent.pl:) I Lotus, i Lambo, i porsche:) ekstremalne wrażenia
        gwarantowane:)
    • rocky-1 Re: Prezent dla chłopaka na święta 28.03.10, 19:22
      Zalezy, czym sie twoj facet interesuje, niektorzy ciesza sie z
      fajnej plyty albo ksiazki, moga byc tez perfumy, jesli wiesz jaki
      zapach lubi twoj chlopak
    • lerak Re: Wyjazd na mecz Barcelona - Arsenal 29.03.10, 15:53
      No, fajna opcja taki wyjazd...:) Ja jednak wolałbym jechać do Monachium:)
      • Gość: Monika Fantastyczny prezent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.13, 12:04
        chcesz zaskoczyć swojego faceta? Prezent nietuzinkowy i wyjątkowy to przejażdżka sportowym autem po torze, nawet jeśli facet nie jest fanem motoryzacji to i tak będzie zachwycony. Ta adrenalina i prędkość zdziała cuda. Przejazd dowolnym autem sportowym i to przystępnych cenach ma devil-cars.pl na stronie znajdziesz wszystkie potrzebne informacje
    • Gość: Arek Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: 109.243.183.* 21.09.10, 16:40
      Zrób fotoksiążkę. Ja dostałem taki prezent od swojej dziewczyny, z naszymi najfajniejszymi zdjęciami. Świetny pomysł. Bardzo oryginalny.
      • Gość: K. Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: *.xdsl.centertel.pl 26.09.10, 12:23
        ja jestem za tym by prezent dał dużo frajdy osobie która go otrzyma i Tobie. Polecam wspólny wypad do kina, do restauracji no i może coś ekstremalnego - gokardy !
    • Gość: oddzia Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: *.acn.waw.pl 22.09.10, 21:44
      Może przejdź się do centrum handlowego i czegoś tam poszukaj. Ja ostatnio szukałam prezentu dla brata na urodziny, więc koleżanka poradziła mi, żebym spróbowała poszukać czegoś w Blue City. Trochę czasu tam spędziłam, ale udało mi się znaleźć odjechaną bluzę z kapturem. Oczywiście braciszek był bardzo zadowolony z mojego zakupu :)
    • tromtadrator Re: Prezent dla chłopaka na święta 20.11.10, 21:29
      JA wiem! Co prawda nie na święta ale, na urodziny dostałem wejściówkę na kurs smakoszy piwa. Z resztą dziewczyna poszła razem ze mną. Pyyysznieeee :D Na prawdę fajny i oryginalny prezent www.piwoznawcy.pl/prezent
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka