Gość: 24soft Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 13:34 Jesli nie masz co zrobic z wolnym czasem, wejdz na www.24soft.pl/puzzle.php i zabij swoja nudę. Albo daj swojemu dziecku poukladać puzzle;) Odpowiedz Link Zgłoś
xoxolenka90xox Re: Prezent dla chłopaka na święta 24.12.08, 21:10 Pomóżcie mi zbierać punkty na stronie blend-a-med 3D white.... to chodzi o to ze tam jest konkurs w którym jak najwięcej osób ma sie zarejestrować na czyimś linku.. jeśli zarejestrujecie sie na www.3dwhite.pl/?click=fc7592ec58cdbb8bf9700a121aa5cdd6 to do mojego konta dopiszą 1 punkt.. proszę rejestrujcie się na stronce a sami przez to możecie brać udział w konkursie:) do wygrania jest 10 iPodów NANO 4GB i 100 zestawów szczoteczka elektryczna+pasta do zębów a szanse na wygrana są duże... Odpowiedz Link Zgłoś
spicegirl23 Re: Prezent dla chłopaka na święta 12.02.09, 01:04 znalazłam w necie fajna stronkę - www.sybil.pl znajduje się tam największą, stale aktualizowanz baza wydarzeń, imprez, restauracji, kin i wielu innych miejsc oraz atrakcji, dzięki którym możesz spędzić wolny czas dokładnie tak, jak lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka9191 Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 11:01 osiemnastkowo.pl/sklep/product_info.php?cPath=21&products_id=33 To mu kup, będzie na pewno z chęcią czytał tę książkę :D Odpowiedz Link Zgłoś
rnk_6 Re: Prezent dla chłopaka na święta 18.02.09, 09:38 wejdźcie tutaj ---------------- hurtownie Odpowiedz Link Zgłoś
5anna Re: Prezent dla chłopaka na święta 28.02.09, 23:29 ja wymyśliłam dla mojego taki niedrogi prezent ale wielu facetów to uwielbia mianowicie kupiłam mu tabakę do wąchania Paul Gotard apricot wiem że bardzo lubi tą markę bo ciągle mi opowiada o różnych rodzajach tabak ale podobno firma Paul Gotard to taka najwyższa półka z tabak więc myślę że i taki aromat mu podpasuje cena nie za wysoka jak na prezent bo tylko 12 zł ale chyba się ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlossnica Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: *.acn.waw.pl 03.06.09, 20:04 Wydaje mi się, że to będzie fajny pomysł. Wasze portrety na płótnie, zrobione w ciekawy sposób. Ja znalazłam na allegro coś takiego: www.allegro.pl/item645773666_portret_akryl_olej_urodziny_imieniny_warhol_rocz.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowaczek Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: 83.1.100.* 19.11.09, 19:01 Kup mu fartuszek xD Taki kuchenny, ja bym bym zadowolony ! :] Odpowiedz Link Zgłoś
2man2man Re: Prezent dla chłopaka na święta 20.11.09, 09:24 Skoro jest Twoim chłopakiem, to pewnie znasz jego zainteresowania - zasugeruj się tym. Lubimy dostawać praktyczne prezenty, związane z naszymi hobby. Nie lubimy czekoladek, kwiatów, "słodkich drobiazgów" i ozdóbek na parapet :) Lubimy: sprzęt rtv, gadżety, książki, filmy, sprzęt sportowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonika Re: Prezent dla chłopaka na święta 20.11.09, 14:37 Fajne i tanie gry na PS czy na PC są na hiperokazja.pl Konsole też są, ale to już wydatek rzędu 800-900 zł, więc nie wiem ile chcesz wydać. W ogóle trzeba na bieżąco tą stronę sprawdzać, bo dużo tam fajnych gadżetów jest. Tam asortyment wyprzedaje podobno real, więc tanim kosztem, nawet przeceny są do 50%, można wyciągnąć coś fajnego. Z resztą jest wiele kategorii, nawet plecak teraz na rower jest. Zależy co lubi Twój chłopak. Jakie ma hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
lasombria Re: Prezent dla chłopaka na święta 21.11.09, 19:46 na pewno musisz zwrócić uwagę przy doborze prezentu, czym interesuje się Twój chłopak oraz domyslić się co sprawiło by mu radość.Dobór prezentu jest sprawą indywidulaną i zależy od zainteresowań konkretnej osoby, oczywiście jeżeli chcesz zrobić chłopakowi niezapomnainy prezent, bo są te oklepane przez wszystkich ale ja uważam, że to nie to samo:)ja sama dla swojego chłopaka kupię żetony do pokera bo uwielbia tą grę:) Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw_poniatowski Re: Prezent dla chłopaka na święta 01.12.09, 14:18 Też jestem za tym, żeby prezent pasował do jego zainteresowań. Nie koniecznie oznacza to, że jak lubi czytać książki, to kup mu książkę. Możesz mu kupić coś związanego z książkami,postaciami z danej historii. A może lubi bajki? :) możesz mu wtedy kupić np. monetę z kolekcji "Bajki narodów świata" (www.skarbiecmennicy.pl/monety-zagraniczne/20-rb-alicja-w-krainie-czarow.html):) niech się cofnie od lat dzieciństwa albo skojarzy, że życie z Tobą to dla niego bajka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kluchucha Re: Prezent dla chłopaka na święta 21.11.09, 23:57 zupełnie nic nie napisałaś o jego zainteresowaniach, mamy Ci wywróżyć ten prezent z fusów? generalnie, każdy facet to dzieciak, jak mu kupisz coś z elektroniki (grę, słuchawki, pendrive) będzie okej. poszukaj czegoś choćby w 3kropki.pl, duży wybór tego typu produktów jest, powinnaś znaleźć coś odpowiedniego. no, chyba, że ten Twój to jakiś nietypowy egzemplarz, to może tomik wierszy będzie lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
carlos321 Re: Prezent dla chłopaka na święta 22.11.09, 20:03 W wasserman.pl mają taki świetny gadżet - długopis z wbudowaną kamerą, pendrivem i dyktafonem. Nie wiem ile zamierzasz na niego wyda, ale dzięki takiemu bajerowi twój facet poczuje się co najmniej jak agent KGB, albo inny James Bond :) Odpowiedz Link Zgłoś
czy-nastka Re: Prezent dla chłopaka na święta 23.11.09, 16:16 Zarezerwuj apartament w yourplace.pl , oczywiście nie mów mu o tym- to ma być niespodzianka. Będzie nie tylko zaskoczony twoją pomysłowością, ale ten prezent zapamięta do końca życia. Wbrew pozorom nie jest to bardzo droga impreza, zamiast perfum, ubrań, czy czegoś oryginalnego poszalej. Miłej zabawy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agusek30 Re: Prezent dla chłopaka na święta 24.11.09, 20:41 Ehhh pomysłów co kupić facetowi na święta jest mnóstwo, zależy co lubi? Możesz mu oczywiście kupić jakąś dobrą wodę po goleniu albo skarpetki, ale chyba nie o to ci chodzi:) jeśli twój chłopak lubi wszelkiego rodzaju gadżety na pewno spodoba mu się długopis z kamerą i dyktafonem, takowy możesz kupić na stronie www.wasserman.pl, a jeśli Twój chłopak jest zmotoryzowany może kupisz mu nawigację GPS, żeby jadąc do ciebie nie zgubił się gdzieś po drodze?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonika Re: Prezent dla chłopaka na święta 24.11.09, 22:32 Na święta to już można sie trochę bardziej wykosztować niż 10 zł. Ja kuppię chyba coś na hiperokazja.pl, bo jest tam dużo promocji. Z tego co gdzies słyszałam, to tam real sie wyprzedaje po promocyjnych cenach. Mam już stamtąd słuchawki do kompa, telefon i prostowalnicę. Co kupię mojemu chłopakowi jeszcze nie wiem. Może jakieś gry na komputer...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: 217.96.18.* 04.12.09, 20:23 Ja polecam jako prezent nazwanie gwiazdki ;) Moim zdaniem bardzo romantyczne... sama sie poplakalam ze szcześcia jak dostałam od mojego narzeczonego! www.gwiezdnyprezent.pl Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: *.chello.pl 04.12.09, 23:27 Ja w tym roku kupiłam dla swojego faceta elektroniczną stację pogodową, która pokazuje temperaturę, wilgotność, prognozę pogody oraz godzinę. W sumie to prezent również dla mnie - już mam dosyć jego codziennych "a jaka dziś pogoda?", "ciepło dziś czy zimno?" itp. A dodatkowo znalazłam tę stację pogodową w internecie, a cała kasa, którą wydałam (69 zł) poszła na dzieciaki w Afryce i akcję UNICEF. ;) Tak więc 3 w 1. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagraj Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.09, 11:01 www.mechquest.com/mq-landing.asp?referral=9707378 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: *.173.31.41.tesatnet.pl 07.12.09, 22:16 ja ostatnio kupilam chlopakowi prezent nawiazujacy do...czasow mlodosci...mianowicie kupilam mu traktor sterowany radiem. byl bardzo zaskoczony ale tez mega uradowany, lubie robic nietypowe prezenty :) podaje link do strony z tymi pojazdami: bialykrolik.pl/index.php?p819,siku-6756-traktor-lanz-eil-bulldog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulaa Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: 195.117.239.* 07.12.09, 23:47 Witam! Ja swego miśka wysłałam na kurs degustacyjny. Wiadomo co faceci lubią najbardziej, więc wiedziałam, że się ucieszy z prezentu. W necie jest wiele różnych firm oferujących tego typu przyjemności, ale mają takie ceny, że aż szok!!! Znalazłam jednak jedną z tych tańszych ofert, ale niezwykle bogatą pod względem jakościowym(dla zainteresowanych podaję link do strony www.piwoznawcy.pl/prezent ) Warto, tak uradowanego to ja go jeszcze nie widziałam. Tydzień opowiadał jak było i przed kumplami swoimi mnie chwalił. Wreszcie urosłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeczytam wszystk Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: *.multimo.pl 10.12.09, 09:20 urlik.pl/przeczytamwszystkich/ Zapraszam wszystkich do rejestracji w serwisie Przeczytam Wszystkich. W serwisie tym zdobywasz punkty za czytanie artykułów z różnych stron choć tak na prawdę wystarczy że otworzysz kilka wybranych artykułów, poczekasz kilka sekund a punkty wpłyną na Twoje konto. Zdobyte punkty wymieniasz na nagrody począwszy od doładowań na komórki a kończąc na na prawdę wartościowym sprzęcie takim jak: laptopy, telewizory, komórki czy mp4. Poprzez rejestrację z tego linku: urlik.pl/przeczytamwszystkich/ zyskasz na start 100 punktów. Jedynym wymogiem otrzymania tych dodatkowych punktów jest rejestracja w ciągu pół godziny od kliknięcia w ten link. Zapraszam gorąco! Warto! urlik.pl/przeczytamwszystkich/ Odpowiedz Link Zgłoś
balwanek-to-ja Re: Prezent dla chłopaka na święta 14.12.09, 20:54 ja bym ulepił chłopakowi bałwanka na święta - super prezent, tym bardziej go doceni, jak sie okaże, że na święta nie będzie śniegu, bo wiesz inwencja twórcza jest jak najbardziej wskazana :) Odpowiedz Link Zgłoś
nektarniczka Re: Prezent dla chłopaka na święta 15.12.09, 13:54 A może coś, co będzie jednoczesnie prezentem i przezyciem? Np jazda porshe albo drift taxi dla maniaków samochodowych? :) W internecie poszukaj, można znajeźć pełno takich prezentów Odpowiedz Link Zgłoś
sniezynka22 Re: Prezent dla chłopaka na święta 17.12.09, 19:26 Nie ma to jak tradycja, ciepła atmosfera, ciepły posiłek i czułe życzenia: www.urwanizchoinki.pl/M2U54G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurta_od_schellera Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 14:27 Może przejażdżka superbryką? Kilka ciekawych znajdziesz na www.wyjatkowyprezent.pl:) I Lotus, i Lambo, i porsche:) ekstremalne wrażenia gwarantowane:) Odpowiedz Link Zgłoś
rocky-1 Re: Prezent dla chłopaka na święta 28.03.10, 19:22 Zalezy, czym sie twoj facet interesuje, niektorzy ciesza sie z fajnej plyty albo ksiazki, moga byc tez perfumy, jesli wiesz jaki zapach lubi twoj chlopak Odpowiedz Link Zgłoś
lerak Re: Wyjazd na mecz Barcelona - Arsenal 29.03.10, 15:53 No, fajna opcja taki wyjazd...:) Ja jednak wolałbym jechać do Monachium:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Fantastyczny prezent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.13, 12:04 chcesz zaskoczyć swojego faceta? Prezent nietuzinkowy i wyjątkowy to przejażdżka sportowym autem po torze, nawet jeśli facet nie jest fanem motoryzacji to i tak będzie zachwycony. Ta adrenalina i prędkość zdziała cuda. Przejazd dowolnym autem sportowym i to przystępnych cenach ma devil-cars.pl na stronie znajdziesz wszystkie potrzebne informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: 109.243.183.* 21.09.10, 16:40 Zrób fotoksiążkę. Ja dostałem taki prezent od swojej dziewczyny, z naszymi najfajniejszymi zdjęciami. Świetny pomysł. Bardzo oryginalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: *.xdsl.centertel.pl 26.09.10, 12:23 ja jestem za tym by prezent dał dużo frajdy osobie która go otrzyma i Tobie. Polecam wspólny wypad do kina, do restauracji no i może coś ekstremalnego - gokardy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oddzia Re: Prezent dla chłopaka na święta IP: *.acn.waw.pl 22.09.10, 21:44 Może przejdź się do centrum handlowego i czegoś tam poszukaj. Ja ostatnio szukałam prezentu dla brata na urodziny, więc koleżanka poradziła mi, żebym spróbowała poszukać czegoś w Blue City. Trochę czasu tam spędziłam, ale udało mi się znaleźć odjechaną bluzę z kapturem. Oczywiście braciszek był bardzo zadowolony z mojego zakupu :) Odpowiedz Link Zgłoś
tromtadrator Re: Prezent dla chłopaka na święta 20.11.10, 21:29 JA wiem! Co prawda nie na święta ale, na urodziny dostałem wejściówkę na kurs smakoszy piwa. Z resztą dziewczyna poszła razem ze mną. Pyyysznieeee :D Na prawdę fajny i oryginalny prezent www.piwoznawcy.pl/prezent Odpowiedz Link Zgłoś