Dodaj do ulubionych

wydawnictwo szuka autorów

25.05.11, 13:24
Wydawnictwo "Czarno na białym" szuka autorów. kontakt: redakcja@wydawnictwocnb.pl
Obserwuj wątek
    • tony333 Re: wydawnictwo szuka autorów 25.05.11, 14:23
      Rozumiem, że wydawnictwo dopiero zaczyna? Jaki jest profil wydawniczy? Czy dane teleadresowe wydawnictwa są objęte tajemnicą (nie ma ich na stronie)? Jak będą dystrybuowane książki? To takie pytania pierwsze z brzegu cisnące się na usta :)
      • pisam Re: wydawnictwo szuka autorów 25.05.11, 14:34
        Już im wysłałem maila, że oczekujemy na konkret, a nie na zdawkowe - że szukają. W jakim trybie wydają, dokładnie jaka tematyka, itd, itd... Ja na początkujących to są strasznie nie konkretni i nie przygotowani.
        • donetta Re: i co? 02.06.11, 11:17
          Pisamie, czy otrzymałeś jakąś informację od wydawcy, bo na ich stronie w dalszym ciągu żadnych konkretów

merlin.pl/Pozegnanie-z-ojczyzna_Renata-Czarnecka/browse/product/1,881804.html
          • pisam Re: i co? 02.06.11, 14:24
            Żadnej reakcji, czyli mamy do czynienia z wydawnictwem "KRZAK". Skoro teraz nie stać ich na prostą odpowiedź, co będzie później? Proponuję wrzucić ich na czarną listę
    • witch_l Mam pytanie? 26.05.11, 12:53
      Czy tłumaczenie z języków obcych, takich jak: szwedzki, angielski, norweski i duński oraz fiński mogłbo okazać dla Wydawnictwa interesujące?
      Literatura: medyczna, psychologia, psychiatria, ksiązki dla dzieci i młodzieży.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka