Dodaj do ulubionych

Praca dla korektora !!!

28.09.06, 12:52
Witam serdecznie.Mam pytanie-jak jest z pracą dla korektora? Czy jest
zapotrzebowanie na korektorów świeżo upieczonych? Jakie są stawki? Bardzo
proszę o wszelkie informacje na ten temat i z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • malwinka_usenet Re: Praca dla korektora !!! 29.09.06, 01:56
      Co do stawek - poszukaj na forum, parę osób podawało tutaj konkretne sumy.
      Ogłoszenia z ofertami pracy (lub współpracy) pojawiają się dość często (tutaj jest jeedno z
      najnowszych, nawet masz zaznaczone, że świeżo upieczeni korektorzy będą mile widziani:
      wirtualnywydawca.pl/a/job/todo/job_show/who/1/id/2102.html ); pracodawcami są nie tylko
      wydawnictwa, lecz również biura tłumaczeń.
      • dominique1 Re: Praca dla korektora !!! 03.10.06, 11:45
        Witam, a czy jesteś zainteresowany taką pracą czy pytasz czysto teoretycznie i
        z ciekawości? Stawki są różne, zależy od wydawnictwa, od stopnia trudności
        tekstu, od tego, czy jest to I czy II korekta, i od doświadczenia korektora.
        Poszukuje korektorów z Krakowa lub okolic, dostępnego czasowo i kompetentnego
        • tomekwolek Re: Praca dla korektora !!! 04.10.06, 13:35

Witam.Jestem zainteresowany.
          • dominique1 Re: Praca dla korektora !!! 06.10.06, 01:00
            witam ponownie, jeśli jesteś zainteresowany pracą w Krakowie, podaj jakieś
            namiary na siebie, nr gg, maila albo nr telefonu. Skontaktuję się. Pozdrawiam.
            • margot_a Re: Praca dla korektora !!! 06.10.06, 12:00
              Czy to praca jedynie dla krakowian, czy korektorzy z innych części Polski też
              wchodzą w rachubę?
              pozdrawiam
              • dominique1 Re: Praca dla korektora !!! 06.10.06, 12:41
                dla osób z Krakowa, gdyż poszukuję osób do wykonywania korekt papierowych, a
                nie elektronicznych. Wówczas nie ma problemu z przekazywaniem korekt po ich
                wykonaniu. Z osobami dojeżdżającymi różnie bywa.
                • ptasznik9 Re: Praca dla korektora !!! 06.10.06, 13:22
                  Witam, chętnie podejmę się korekty tekstów. Jestem z Krakowa. Proszę o bliższe
                  informacje, mój numer GG 1526628. Pozdrawiam
                  • femme_maudite Re: Praca dla korektora !!! 08.10.06, 09:53
                    Ja też jestem z Krakowa i już kiedyś zajmowałam się korektą.
                    Czy też mogę prosić o więcej szczegółów? (adres jw.)
                    • katikot Re: Praca dla korektora !!! 08.10.06, 14:16
                      Także mieszkam w Krakowie, byłabym zainteresowana pracą jako korektorka.
                      gg 709229, lub @ gazetowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka