tomekwolek 28.09.06, 12:52 Witam serdecznie.Mam pytanie-jak jest z pracą dla korektora? Czy jest zapotrzebowanie na korektorów świeżo upieczonych? Jakie są stawki? Bardzo proszę o wszelkie informacje na ten temat i z góry dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwinka_usenet Re: Praca dla korektora !!! 29.09.06, 01:56 Co do stawek - poszukaj na forum, parę osób podawało tutaj konkretne sumy. Ogłoszenia z ofertami pracy (lub współpracy) pojawiają się dość często (tutaj jest jeedno z najnowszych, nawet masz zaznaczone, że świeżo upieczeni korektorzy będą mile widziani: wirtualnywydawca.pl/a/job/todo/job_show/who/1/id/2102.html ); pracodawcami są nie tylko wydawnictwa, lecz również biura tłumaczeń. Odpowiedz Link
dominique1 Re: Praca dla korektora !!! 03.10.06, 11:45 Witam, a czy jesteś zainteresowany taką pracą czy pytasz czysto teoretycznie i z ciekawości? Stawki są różne, zależy od wydawnictwa, od stopnia trudności tekstu, od tego, czy jest to I czy II korekta, i od doświadczenia korektora. Poszukuje korektorów z Krakowa lub okolic, dostępnego czasowo i kompetentnego Odpowiedz Link
dominique1 Re: Praca dla korektora !!! 06.10.06, 01:00 witam ponownie, jeśli jesteś zainteresowany pracą w Krakowie, podaj jakieś namiary na siebie, nr gg, maila albo nr telefonu. Skontaktuję się. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
margot_a Re: Praca dla korektora !!! 06.10.06, 12:00 Czy to praca jedynie dla krakowian, czy korektorzy z innych części Polski też wchodzą w rachubę? pozdrawiam Odpowiedz Link
dominique1 Re: Praca dla korektora !!! 06.10.06, 12:41 dla osób z Krakowa, gdyż poszukuję osób do wykonywania korekt papierowych, a nie elektronicznych. Wówczas nie ma problemu z przekazywaniem korekt po ich wykonaniu. Z osobami dojeżdżającymi różnie bywa. Odpowiedz Link
ptasznik9 Re: Praca dla korektora !!! 06.10.06, 13:22 Witam, chętnie podejmę się korekty tekstów. Jestem z Krakowa. Proszę o bliższe informacje, mój numer GG 1526628. Pozdrawiam Odpowiedz Link
femme_maudite Re: Praca dla korektora !!! 08.10.06, 09:53 Ja też jestem z Krakowa i już kiedyś zajmowałam się korektą. Czy też mogę prosić o więcej szczegółów? (adres jw.) Odpowiedz Link
katikot Re: Praca dla korektora !!! 08.10.06, 14:16 Także mieszkam w Krakowie, byłabym zainteresowana pracą jako korektorka. gg 709229, lub @ gazetowy. Odpowiedz Link