ilde 07.02.09, 14:21 Czy ktoś z Was współpracował z tym wydawnictwem? :) Jak je oceniacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciemnanocka Re: wydawnictwo SOL 07.02.09, 18:06 Wydałam tam swoją książkę i bardzo polecam. Pod każdym względem. Jak masz ochotę na więcej info - zapraszam na priva:) Odpowiedz Link
znana.jako.ggigus Re: wydawnictwo SOL 10.02.09, 21:47 wyslalam powiesc, dostalam tego samego dnia wieczorem odmowe, ale napisana, no srednia polszczyzna. Odpowiedz Link
ojuciasan Re: wydawnictwo SOL 10.02.09, 22:12 Dość niepochlebne opinie słyszałam już od paru osób, więc wolę się trzymać z daleka, zwłaszcza, że i profil nie mój ;-) Natomiast wydaje mi się, że promocję mają niezłą i opracowanie graficzne książek staranne. Z redakcją gorzej, no i oferta dość... subiektywna. Odpowiedz Link
ciemnanocka Re: wydawnictwo SOL 10.02.09, 23:29 ojuciasan, oferta jest bardzo subiektywna:) Sami mówią, że wydają to, co im się podoba:) Jako Autorka SOLa i szczęściara, że moje sie podobalo, moge powiedziec: 1. promocja super, słuchają wszystkich sugestii, mają swoje pomysły 2. kontakt rewelacja - jak w domu na obiedzie, przyjazny 3. na redakcję wszyscy "znawcy" narzekają, ale powiedziano mi, że przy kolejnej, jezeli mam redaktora z którym dobrze mi się współpracuje i któremu ufam, to nie ma problemu. więc mam nadzieję, że bedzie lepiej. (tu ukłon w stronę forumowiczów, może ktos szuka roboty?:) 4. grafika wiadomo - Sawka, na więcej nie mogłam liczyć 5. egzemplarze autorskie - w zasadzie ile chcę 6. warunki, w porównaniu z takim Prószyńskim o niebo lepsze. nie mam umowy na wyłaczność, a kolejnej ksiązki nie mam zamiaru nigdzie wysyłać, mimo iz moją pierwszą było zainteresowanych kilka wydawnictw. Ja - polecam. Odpowiedz Link
ojuciasan Re: wydawnictwo SOL 11.02.09, 03:10 Nocko - Ty wiesz lepiej, bo z własnego doświadczenia ;-) Odpowiedz Link
jacek1f Magda dobrze mówi, mój przyjaciej Marcin także 11.02.09, 09:12 poleca - na kazdym etapie:-) pozdrawiam Odpowiedz Link