Dodaj do ulubionych

praca licencjacka

15.10.06, 23:58
witajcie Kochani

już sam tytuł pewnie sugeruje o co chcę Was poprosić...
Studiuję kosmetologię i w tym roku zaczynam pisać prace licencjacką na temat H
jeśli macie chwilke wpiszcie prosze linki gdzie moge zanleźć jakieś rzetelne
informacje...
a może znacie tytuły jakiś ciekawych książek?
pozdrawiam Was serdecznie !!!trzymajcie się!
Obserwuj wątek
    • vipmadlen Re: praca licencjacka 17.10.06, 14:01
      Po pierwsze baardzo ale to baardzo cieszę sie, że napiszesz na ten temat prace.
      Jesli tylko bede miala cokolwiek to bede Ci podsyłac na forum. Z tego co
      pamietam do dosc dawno temu byl tu taki watek na temat jakis artykulow czy
      ksiazek, ale niestety jest ich znikoma ilosc:/ wiem, ze ktos przeslal jakis
      obszerny artykol po angielsku na ten temat. Bardzo neśmialo prosilabym Cie, jak
      znajdziesz jakieś ciekawe publikacje o tym to pisz nam o nich tu na tym wątku
      rozpoczętym. Na pewno wszystkie tu dziewczyny byly by Ci ogromnie wdzieczne.
      Rozwniez przyłączam sie do prośby sjustynki, jak ktorakolwiek mialaby jakies
      publikacje to prosze piszcie o nich,
      gorąco pozdrawiam
      • sjustynka Re: praca licencjacka 17.10.06, 19:00
        pewnie ze jak znajde cos ciekawego to was zaraz poinformuję...narazie zaczynam
        od szukania czegokolwiek...wiec napewno jesli (a na 100% musze znalezc jakies
        ksiazki) bede cos miala to zaraz wklej link. pozdrawiam goraco i czekam na
        malutka pomoc:)buziuli wielkie!!!!!:)
    • agatka555555 Re: praca licencjacka 25.10.06, 08:45
      Sama chętnie poczytam cos na ten temat :(:(
    • beemka5 Re: praca licencjacka 28.10.06, 09:52
      super!niech ktos w koncu napisze cos o nas!chetnie bym ta prace potem
      przeczytala:))pozdrawiam! poszukam czegos,tylko na necie jest jedno i to samo-
      nic konkretow
      • sjustynka Re: praca licencjacka 19.11.06, 18:15
        witajcie Kochani!!!
        gromadzenie materialow do mojej pracy trwa...dzis mialam pierwsze spotkanie z
        promotorem i wicie co mi powiedzial...(nie uwierzycie...)ze to za trudny temat i
        ze mam wybrac cos innego.mowy nie ma!!!jestem zbyt ambitna i dam rade!!!w koncu
        sie zgodzil. jako argumentu przeciw uzyl ze bede miala duzy problem z
        nawiazaniem kontaktu z osobami cierpiącymi na hirsutyzm, ktore chcialyby
        podzielic sie ze mna historią swojej choroby, przebiegiem, leczeniem itd...
        dlatego Kochani...
        zwracam sie jeszcze raz z prosba o pomoc. jesli jest to mozliwe (baaaaaaardzo
        byscie mi pomogli) podeslijcie mi jakies zdjecie (nie musi byc twarz...gdyz
        zdaje sobie sprawe ze jest to dla Was bardzo ciężkie). jesli ktos mialby moze
        ochote opisac swoja chorobe a ja moglabym to wykorzystac w pracy bede rowniez
        bardzo wdzieczna. w niedalekiej przyszlosci mysle ze na poczatku stycznia
        stworze ankiete, gdyz moj temat zahacza takze o hirsutyzm jako problem
        spoleczny...bede bardzo wdzieczna za kazda nadeslana odpowiedz...

moj e-mail: sjustynka@poczta.onet.pl

serdecznie Was wszystkich pozdrawiam i do uslyszenia.
        • nacht_vogel Re: praca licencjacka 22.11.06, 22:06
          A zamierzasz opisać wszystkie przyczyny hirsutyzmu? Czy tylko te klasyczne
          zwiazane z PCO i nadmiarem hormonow męskich, czy moze interesują Cię wszelkie
          medyczne przyczyny? Ja mam niepełny blok w steroidogenezie nadnerczowej na
          poziomie 21-hydroksylazy z towarzyszaca czynnościową hiperprolaktynemią... Sama
          nie za bardzo się w tym orientuję, ale może to sie przyda do Twojej pracy?
          • sjustynka Re: praca licencjacka 23.11.06, 12:51
            witaj:)
            wielkie dzieki . o przyczynach wszyskich bede pisac takze Twoja uwaga na pewno
            sie przyda. dziekuje bardzo i serdecznie podrawiam. Trzymaj sie cieplutko:)
          • ulka42 Re: praca licencjacka 23.11.06, 13:59
            Do nacht_vogel. Jakie badania wykryły u Ciebie niepełny blok w steroidogenezie
            nadnerczowej.
            • nacht_vogel Re: praca licencjacka 23.11.06, 18:20
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11944&w=49771218&a=49771218
              Wszystko jest tutaj:)
              • nacht_vogel Re: praca licencjacka 23.11.06, 18:24
                acha nie napisałam chyba tam o teście z Synacthenem i o teście hamowania małą
                dawką deksamethasonu- te 2 badania chyba były najważniejsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka