26.01.07, 20:42
Witam!!!Badanie testosteronu pokazalo ze mam go 70 czegos tam a norma to 80.
Na badanie poszlam bo zaniepokoily mnie wloski na piersiach.Sa czarne i
grube.Dostalam Dinae 35 bralam 2 lata rzucialm. Poki co nasilenia nie
zaobserwowalam. Co do tych wloskow na piersiach to wiem ze nie pwinno byc.
Moje pytanie dotyczny- tylko sie nie smiejcie- jak powinny wyglad niepokojace
wloski na brzuchu i miedzy piersiami zeby uznac ze tez jest cos nie tak?Tez
czarne, grube?

Obserwuj wątek
    • zanilk Re: wloski 26.01.07, 20:53
      Z założenia hirsutyzm to włoski w stanie ostatecznym, tj.takim jaki możemy
      obserwować u mężczyzny-włosy grube, sztywne i mocno pigmentowane. W praktyce
      leczy się również kobiety mające owłosienie odbiegające od "normy", ale nie tak
      skrajne, jak w definicji, tzn. włoski są dłuższe niż przeciętnie, mocniejsze,
      szarawe, jest ich więcej, etc.
      • anka2313 Re: wloski 26.01.07, 21:00
        na brzuchu i miedzy piersiami mam biale wloski na pol cm takie niby zwyczajne
        ale sie przestarszylmaze juz cos dalej zaczyna postepowac moje schorzenie.Nie
        sa szare ani sztywne, dlugos taka ze nei da sie wpalce chwycic
        • zanilk Re: wloski 26.01.07, 21:35
          to skoro są niby zwyczajne, to raczej nie odbiegają od normy, tak mam rozumieć?
          jeśli się wzmocnią, przybędzie ich, ściemnieją (niekoniecznie te, ale też
          inne)-udaj się do lekarza i sprawdź to.
          • anka2313 Re: wloski 26.01.07, 21:54
            Napewno sa inne od tych na piersiach. Chyba sa zwyczajne a ja popadadam juz w
            schizy i doszukuje sie nie wiadmo czego. Sa biale nie czarne nie szare i
            odpukac nie sa jakies dlugie czy co.Moze zdziwiam i tyle. Poprostu sie boje bo
            mam juz na pierisiach i nei chce zeby podobne wyrosly mi miedzy pieriami albo
            na brzuchu.Tak wogoel dzieki na odp
          • anka2313 wloski 26.01.07, 21:55
            Napewno sa inne od tych na piersiach. Chyba sa zwyczajne a ja popadadam juz w
            schizy i doszukuje sie nie wiadmo czego. Sa biale nie czarne nie szare i
            odpukac nie sa jakies dlugie czy co.Moze zdziwiam i tyle. Poprostu sie boje bo
            mam juz na pierisiach i nei chce zeby podobne wyrosly mi miedzy pieriami albo
            na brzuchu.Tak wogoel dzieki na odp
    • littleee Re: wloski 27.01.07, 10:44
      a ja mam wlosy na brzuchu i miedzy piersiami oraz na piersiach.
      na sutkach mam pare czarnych,na piersiach mam jasny szarawy meszek,miedzy
      piersiami tez.. a idac w dol..brzuch mam owlosiony na taki mocniejszy szary ;/
      i na brzuchu mam ich dosc duzo;/..maja na oko ok. 5 mm a na plecach sa
      trooooche dluzsze;/ wrrr..coz za przypadlosc;/
      • czarodziejka24 Re: wloski 27.01.07, 12:15
        A ja mam jeszcze gorzej bo włosy są mocne długie i czarne i jest ich coraz
        więcej a te na rękach kiedyś były blond a dzis sa szare a pewnie jutro będą
        czarne ....... co można zrobić ..... NIC

A wracając do twojego postu to moja młodsza siostra ma podobnie jak ty i od
        kilku lat nic jej nie sciemniało poprostu ma blond delikatne włoski widoczne z
        bliska i czasem w słońcu chyba taka jej uroda naszczęście to tylko JA mam to
        paskudztwo.
        Tak więc nie przejmuj się widocznie tak u ciebie musi być.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka