Dodaj do ulubionych

Sally Hansen <- uaaa ;D

24.04.07, 15:16
kupilam przez internet rozjasniacz do twarzy, ramion itd. firmy Sally Hansen.
Jestem zachwycona!! wlasnie rozjasnilam i nie moge sie napatrzec na moje
raczki;D Wczesniej mialam dluuuugie, czarne i grube wlosiska a teraz sa...
jasne , delikatne i troche swieca;) ale podobno ma to zniknac po kilku dniach
(swiecenie). Bluzki na ramiaczkach... NADCHODZE !! ;D bardzo wam polecam ;D
podobno ma to dzialac ok miesiaca ale bede miala z glowy;) ja chce tak cale
cialo !! ale nie ma tego az tyle w paczce... Jesli ktoras z was uzywala to
napiszcie czy efekt utrzymuje sie dlugo? :) bylam sceptycznie nastawiona ale
teraz nie zaluje ;)
Obserwuj wątek
    • dyzurna Re: Sally Hansen <- uaaa ;D 27.04.07, 13:42
      niestety musze ochlodzic troszke twoj zachwyt. mi po 3 dniach od zastosowania,
      na moich rekach pojawiaja sie czerne odrosciki. moze tobie sie nie pojawia.
      zycze powodzenia.
      • crossi Re: Sally Hansen <- uaaa ;D 27.04.07, 15:15
        mi tez sie pojawily, po pewnym czasie kolezanka smiala sie ze mam balejaz na
        rekach..;/
        • rozaza Re: Sally Hansen <- uaaa ;D 27.04.07, 17:46
          no ja powiem że taki efekt jaki jest zaraz po rozjaśnianiu utrzymuje mi się
          przez ok tydzień ale tak nie lubię tego robić i wąchać bo śmierdzi strasznie że
          czekam aż mi całkiem ciemne się znów zrobią i wtedy "farbuję" ok 3 tyg :)
    • asiaa23 Re: Sally Hansen <- uaaa ;D 02.05.07, 17:00
      dyzurna mialas racje:( rowniez wyszly mi czarne odrosciki;/ nie wiem co z tym
      zrobic bo wystarcza to na bardzo krotki okres;/ nie stac mnie na ciagle
      rozjasnianie tych odroscikow;/ ja juz nie wiem co mam zrobic z tymi wlosiskami:(
      • dyzurna Re: Sally Hansen <- uaaa ;D 02.05.07, 20:59
        no coz stary sposob, kup sobie najzwyklejsza wode utleniona za 2 zl. i
        rozjasniaj. troszke szczypie ale nie za bardzo,wtedy od razu zmyj.
        pare razy ponakladasz i powinny sie rozjascic :) jako nastolatka tak robilam.
        nie polecam szczegolnie tego sposobu, ale jest przynajmniej tani i skuteczny...
        • ana7812 Re: Sally Hansen <- uaaa ;D 04.05.07, 21:05
          woda nie działa..do rozjaśniania polecam rozjaśniacz do włosów,koszt od 5/7pln
          ,z dozownkiem starcza na baaardzo długo(ew.na wieeeele razy) pzdr.
          • emotional Re: Sally Hansen <- uaaa ;D 05.05.07, 13:03
            dziewczyny a znaicie jakiś rozjaśniacz po ktorym włoski się nie świecą i nie robią sie mega blond? jest jakiś rozjaśniecz który roki włoski na kolor meszku? na sally hansen aktualnie mnie nie stać;(
            • dyzurna Re: Sally Hansen <- uaaa ;D 05.05.07, 22:23
              zwykla woda uleniona dziala , ale napewno nie wystarczy 1 raz. najlepiej rano i
              wieczorem. i znow nastepnego dnia. w taki sposob wloski napewno sie rozjasnia.
              wolno bo wolno ale sie rozjasnia.
    • asiaa23 Re: Sally Hansen <- uaaa ;D 05.05.07, 23:39
      ale ten rozjasniacz do wlosow to ilu procentowy? i z jakim dozownikiem,
      firma:P nie mam o tym zieolnego pojecia:P kupilam rozjasniacz w kremie 12% i
      nie moglam wytrzymac tak bardzo szczypalo;/ Mozesz dokladniej okreslic co
      mialas na mysli?:) pozdrawiam:)
      • ana7812 Re: Sally Hansen <- uaaa ;D 07.05.07, 22:15
        ja rozjaśniam venita blonde henna plus rośjaśnacz plus, rozjaśnia
        świetnie,kupiłam gow zwykłej drogerii,kosztował między 5 a 10 pln(nie pamętam)
        polecam i pozdrawiam
        • katarzynka791 Re: Sally Hansen <- uaaa ;D 08.05.07, 14:54
          Dziewczyny a jak to wyglada po rozjasnianiu? Lepiej?
          Ja ostatnio ju znie wytrzymuje ze soba WYkrzyczalam MEzowi ze ma dosc tych
          wasow!!! A on ze przesadzam ze to wloski nie wasy Qrde chyba mam lustro
          NA razie badania hormonow nie wchodza w gre KArmie synka piersia Ale obawiam
          sie ze po odstawieniu Malego bedzie jeszcze gorzej
          Ale musze cos zrobic bo oszaleje
          A z wasami to musze zrobic cos juz teraz bo to chyba obciach miec mame z wasem
          I chyba zostaje mi rozjasnienie Tylko sie martwie jak to bedzie wygladac

Napiszcie prosze cos
    • asiaa23 Re: Sally Hansen <- uaaa ;D 08.05.07, 15:07
      jesli masz na mysli wasik to nie polecam rozjasniania tylko depilacje woskiem.
      Rozjasnialam wloski Sally Hansen i z niczym innym nie moge porownac tego
      preparatu. JEdnak po tym kosmetyku wloski strasznie ... swieca;) Jest jesten
      glowny minus;/ po ok 2 dniach zaczynaja sie robic malutkie odrosty .. z kazdym
      dniem coraz wieksze. Mimo tego jestem zadowolona bo wszystko lepiej wyglada niz
      to co mialam wczesniej;) Depiluje wasik i raczej nie zdecydowalabym sie na
      rozjasnianie. Miesjce pod warga jest bardzo widoczne i nie chcialabym zeby
      swiecilo;) Jednak o depilacji wasika dokaldniej poczytasz w innych watkach:)
      Jesli interesuje cie tylko i wylacznie rozjasnianie to Sally Hansen nie polecam
      (chyba ze zdecydowalabys sie go uzywac baardzo czesto w celu wyemilowania
      odroscikow, ale to wiaze sie z tym swieceniem:P) ot takie bledne kolo;) Sally
      Hansen polecam bardziej na cialo:) Wybor pozostawiam tobie:) Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka