iawj 22.08.03, 09:53 Witam, moze polecilibyscie mi stadniny na jazde dla poczatkujacych, warszawa i okolice polnocne Warszawy w strone Lomianek. Mam za soba 5 lekcji na pomorzu i chce kontynuowac nauke. Dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarkosia1 Re: Gdzie zaczynac nauke w Warszawie lub okolicac 22.08.03, 17:15 duzo dobrego slyszalam o stadninie w Dziekanowie Lesnym (to bardzo blisko Lomianek, prawda?). Tam sa nawet podobno dwie, ale nie wiem ktora lepsza... pozdrawiam! Odpowiedz Link
lucylda Re: Gdzie zaczynac nauke w Warszawie lub okolicac 02.09.03, 11:31 Zdecydowanie polecam stadnine w Wilczencu w Lomiankach ul. Koscielna Droga 10. Jest dosyc drogo to fakt, ale bardzo profesjonalnie. Ja jestem zachwycona atmosfera, ludzmi i poziomem uczenia. Pozdrawiam Lucy Odpowiedz Link
b.jaga jezdze w lomiankach 10.09.03, 15:30 i bardzo sobie chwale, bo zawsze jest instruktor, zawsze rzetelna opieka i pomoc. Jesli chcesz namiar, to chetnie sie podziele, bo to nie Wilczeniec, ktory jest troche zbyt 'ekskluzywny' jak na moj gust.. Odpowiedz Link
slotna Re: Gdzie zaczynac nauke w Warszawie lub okolicac 13.09.03, 00:28 Stajnia Sw. Jerzy w Aleksandrowie (koło lotniska na Góraszce) - polecam... Od 9 roku życia jeżdże na obozy przez nich organizowane. Odpowiedz Link