tosia071 26.07.06, 10:03 czy to prawda że "minusy" tj. krótkowzroczność może się sama skorygować? Coś takiego słyszałam i nie wiem czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgg555 Re: Samoleczenie? 29.07.06, 20:06 Tak to prawda. Są ksiązki odpisujące specjalne metody jednak nie ejst to łatwe, wymaga duzo cierpliwosci, wytrwalosci, scislego stosowania sie do wskazowek. Sama mam taka ksiazke ale nie korzystam z niej :P zdaje sie ze jestem zbyt leniwa :P Odpowiedz Link Zgłoś
mgg555 Re: Samoleczenie? 29.07.06, 20:08 hm, po ponownym przeczytaniu twojego posta wydaje mi sie ze zle cie zrozumialam poprzednio... chodzi ci ze wada sama ot tak znika? To chyba niemozliwe. Mialam znajoma ktora po kilku latacvh noszenia okularow w koncu przestala je nosic bo wada sie zminimalizowala ale to zapewne przez okulary :) (szkoda ze mnie to nie spotkalo...:P) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwd Re: Samoleczenie? 14.01.07, 19:10 czytałam ogloszenie o takich okularach www.allegro.pl/item155734044_leczenie_wzroku_np_z_wady_do_5_d_do_0_promocja_.html Odpowiedz Link Zgłoś