uwierz_w_to 12.06.12, 00:21 Schizofrenia jest nieuleczalna ewentualnie można ją pokonać:):P po to mamy umysły żeby myśleć,ja już wzasadzie więcej nie chcę wiedzieć to obecnie co wiem mi wystarczy,więc wnikać dalej nie mam zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: schizofrenia 12.06.12, 00:31 wspiełem się na któryś szczebel w drabinie,sam nie wiem który i to mi wystarczy,pie... serdecznie dalsze wspinanie mam dosyć i teraz siadam na dupie:P, ogólnie już mam wysrane na wszystko,mam pewne cele niesprecyzowane które będę się starał realizować lub poprostu żyć i dobrze się bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: schizofrenia 12.06.12, 00:35 Chociaż zdażyły się w moim życiu pewne rzeczy z których zdałem sobie teraz sprawę ale nie mam zamiaru dziwigać na barach tego,może pisze ogrudkami są osoby które to czytaja i wiedzą o co chodzi.I jeszcze jedna sprawa nie mam pojęcia czemu mam taką siłę przebicia ale chyba pewne osoby mylą się co do mnie to nie JA! Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: schizofrenia 12.06.12, 00:38 Pogoda długoterminowa lato będzie upalne tego roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mifredo Re: schizofrenia IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.12, 10:28 A niby w czym ci twoja schizofrenia przeszkadza? Pracujesz, zarabiasz na siebie, nie bierzesz leków, tylko wolisz picie, gdzie zatem problem? Odpowiedz Link Zgłoś