Dodaj do ulubionych

Perturbacje

14.09.12, 08:34
Od samego rana,coś,jakaś siła nieczysta zakłóca moje codzienne czynności.
Też tak macie czasami?
Obserwuj wątek
    • madau Re: Perturbacje 14.09.12, 08:36
      Miewam takie stany. Straszne. nie wiadomo za co sie wziac, za co sie trzymac. Nie lubie ich bardzo. teraz fruwam bo mam lekka hipo albo czort wie co
      • ditta12 Re: Perturbacje 14.09.12, 09:40
        Co chwila mi coś wypada z ręki jakby jakieś tajemnicze energie oddziaływały w tym domu albo w świecie :D
        • ditta12 Re: Perturbacje 14.09.12, 09:41
          <teraz fruwam bo mam lekka hipo albo czort wie co>
          Doskonały to stan Madał,prawda?;)
          • madau Re: Perturbacje 14.09.12, 09:44
            Swietny stan oby tak zostalo!
        • madau Re: Perturbacje 14.09.12, 09:44
          Moze sa takie oddzialywania? ja czasami nie moge sie na niczym skupic, cos przeszkadza, tu zbita szklanka tu trzaska otwarte okno chociaz nie ma wiatrow, kotka dostaje pie...a i skacze mi po murach bez przyczyny a ja siedze i dziewie sie swiatu :D
          • madau Re: Perturbacje 14.09.12, 09:46
            o jak dziwnie napisalam ze kotka dostaje pier. dol. ca i mi wykropkowalo!!! Sily wyzsze?
            • ditta12 Re: Perturbacje 14.09.12, 17:36
              Moja kotka przebiega po klawiaturze i wtedy różne rzeczy się wyświetlają.
              A umiesz tak Madau?

lewitacja - umiejętność unoszenia przedmiotów lub osób (czasami jest traktowana jak telekineza, jednak wektor przesunięcia jest nie poziomy a pionowy);
              teleportacja - przenoszenie przedmiotów, ściąganie przedmiotów i to nawet z bardzo odległych miejsc bez strat czasowych, zjawisko występujące na seansach mediumistycznych;
              pirokineza - psychokinetyczne działanie mikro polegające na zwiększaniu temperatury obiektu, prowadzącego do jego zapalenia (samozapłonu). Poprzez zwiększenie częstotliwości drgań cząsteczek, zwiększa się temperatura obiektu;
              kriokineza - psychokinetyczne działanie mikro polegające na zmniejszeniu temperatury obiektu. Poprzez zmniejszenie częstotliwości drgań cząsteczek, zmniejsza się temperatura obiektu;
              elektrokineza - psychokinetyczna zdolność powodująca "ocieranie" się o siebie molekuł i poprzez to tworzenie błyskawic;
              hydrokineza - określenie oznaczające umiejętność tworzenia lub zwiększania ilości wody w stanie ciekłym używając psychokinezy do powielenia cząsteczek w niej zawartych. Polega także na umiejętność manipulacji wodą.
              biokineza - modyfikowanie kodu DNA za pomocą psychokinezy.
              aerokineza - nazwa określająca psychokinetyczną kontrolę nad powietrzem na poziomie cząsteczkowym za pomocą manipulacjii Energią. Nazwa pochodzi od dwóch łacińskich słów Aero oznaczające powietrze oraz Kinesis, ruch
              geokineza - kontrola nad ziemią, przewidywanie i powodowanie trzęsień ziemi
              magnetokineza - umiejętność kontroli nad siłami magnetyzmu i metalami
              atmokineza - umiejętność kontroli pogody
              gyrokineza - umiejętność kontroli grawitacji na danym obszarze
              witakineza - jest to umiejętność samoleczenia i sterowania własnym zdrowiem oraz szybkością starzenia się
              chronokineza - kontrola nad przepływem czasu, zatrzymywanie go
              audiokineza - umiejętność manipulowania falami dźwięku
              inokineza - umiejętność kontrolowania przestrzeni, zakrzywiania jej i tworzenia obiektów
              • madau Re: Perturbacje 14.09.12, 18:09
                o rany... nie, to za madre dla mnie :D
                • ditta12 Re: Perturbacje 15.09.12, 08:52
                  No co Ty Madau,nie umiesz czasu zatrzymać? :D
                  • ditta12 Re: Perturbacje 15.09.12, 09:04
                    Myślałaś kiedyś żeby móc zatrzymać czas ? Wykrzyczeć ból i wszystkie wezbrane przez lata w Tobie złe emocje ?
                    • madau Re: Perturbacje 15.09.12, 10:04
                      Chcialabym zatrzymac czas a i negatywne wspomnienia z mozgu wyrzucic. To dopiero by bylo :D
                      • ditta12 Re: Perturbacje 15.09.12, 14:10
                        Dziś mi zalali mieszkanie bo coś tam w dachu ale ciekawe że tych nade mną nie,tych pode mną uratowałam wszystkimi ręcznikami jakie miałam i nie wiedziałam gdzie się udać głupia .
                        Dozorcy nie ma tylko firma sprzątająca,w MPWIK po wysłuchaniu muzyczki i instrukcji usłyszałam ze to nie ten adres no to zadzwoniłam do straży pożarnej,znów ta muzyczka i znów nie tu a u mnie się leje ciurkiem.Zapytałam czy może Hanna Gronkiewicz Waltz by pomogła ale poradzili ze w ADM siedzi strażnik.Wykonałam bieg że Bikila Abebe by wysiadł i był pan strażnik bo dodzwonić się nie mogłam.Wykręcili my numer Pogotowia Technicznego a ja znów biegiem coby te ręczniki zmienić bo podłoga z drewna,pal licho ścianę.
                        No i okazało się że to z dachu tak waliła ta woda ale deszcz nie padał no to nie wiem co za wodę tam mają na dachu.
                        Mam iść po odszkodowanie do ADM,tak mnie pan pouczył.Dobrze ze ubezpieczyłam to mi na farbę dadzą może bo ja mam bielszy odcień bieli na ścianie,he.
                        No to perturbację wodną ja dziś przeszła :)
                        • ditta12 Re: Perturbacje 15.09.12, 14:49
                          hydrokineza - określenie oznaczające umiejętność tworzenia lub zwiększania ilości wody w stanie ciekłym używając psychokinezy do powielenia cząsteczek w niej zawartych. Polega także na umiejętność manipulacji wodą.
    • ditta12 Re: Perturbacje 15.09.12, 15:12
      www.youtube.com/watch?v=byVmPS7toko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka