Dodaj do ulubionych

Świadomość:)

21.11.12, 02:36
Już obecnie częśc z tych rzeczy czuję:) wołanie mnie po imieniu:) słyszałem:), Mrowienie na czubku głowy w tym momecie odczuwam, cienie lub kolory przelatujące juz miałem kilka razy ostatni jakieś 3-4 dni temu w łazience.Przynajmniej połowę już czuję:) i słyszę już niedaleko:)
www.youtube.com/watch?v=KptPXYf_4ns&feature=player_embedded
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Świadomość:) 21.11.12, 02:39
      włąśnie sobie zdałem sprawę z tą syreną w radiu:) już wiem ale heca:) te szepty wołające mnie po nimieniu:) nie no w szoku jestem:) ta moja schizofrenia mnie dosłownie rozbraja:), jak to jest schizofrenia to ja jestem Alberto Tomba:D
      • uwierz_w_to Re: Świadomość:) 21.11.12, 02:41
        Jestem ciekawy ile osób już jest w piatej gestości ja też już chcę być:)
        • uwierz_w_to Re: Świadomość:) 21.11.12, 02:42
          od dziś przestaję brać ta dawkę solianu 200 miligram już jestem gotowy:) ahooy:) niedługo będę w piątej gęstości:) tylko przymulator odstawię:)
          • uwierz_w_to Re: Świadomość:) 21.11.12, 02:44
            To chyba jak się przeskakuje z 3 gęstości w 4 to jest schiza dopiero ale jak z 4 w piatą już idzie łagodnie:) no to już jestem gotowy:)
            • uwierz_w_to Re: Świadomość:) 21.11.12, 03:02
              www.youtube.com/watch?v=8tx8JZU23Hs&feature=player_embedded
              • uwierz_w_to Re: Świadomość:) 21.11.12, 03:44
                Ditta jestem gotowy prawię, przechodzę w piątą gęstość, już odstawiam solian od dziś, problem będzie w tym że żona się kapnie dosyć szybko bo mało będę spał i energi będę miał za dużo:), ostatnio nawet spacry od 3 w nocy sobie urządzałem i codziennie ja przystanek odprowadzałem, jak miała śmigać do pracy:) juz rezenansowałem z drogą:) czas wskoczyć na piatą gęstość:) to będzie super:), znowu w riadiu syreny komunikaty:) muzyka słyszana i rozumiana inaczej:) coś wspaniałego, już sie doczekać nie mogę cały świat wibruje i mówi a ja tak twię bez końca no i wkońcu czas na mnie wyskoczyć z tego koła:)))
                • uwierz_w_to Re: Świadomość:) 21.11.12, 03:47
                  wyobraź co tu dopiero będą za rozważania:),nie do ogarniecia i pojęcia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka