03.12.12, 04:17
Znowu miałem sen że jestem 999 to jakaś paranoja?, nie mam komkpletnie rzadnych jazd schizofrenicznych, śnił mi się stary człowiek z pierwszej psychozy w szpitalu że będę ważny,akurat tego naj mniej mi brakuje a popza tym jestem zwykłym wieśniakiem:D co dobrze zdania złożyć nie potrafi:)
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: I znowu 03.12.12, 04:21
      Nachodzą mnie ciągle myśli o Bogu a właściwie tym kim jesteśmy, dosłownie cały czas, już mnie to trochę męczy w necie nic nie ma ciekawego same bzdety i kłamstwa,szukam czegoś nie wiem sam czego potwierdzenia ale go nigdzie nie ma.
      • uwierz_w_to Re: I znowu 03.12.12, 04:27
        ja piernicze biorę solian ale sen miałem dzisiaj, na jawie że mam swój lud poprowadzić, kurde fiks facet jakiś kiedyś na początku 2000tys. roku powiedział mi że będę królem(jasne) wszystkich śmietników w Gdańsku:D a teraz te sny, mam niezłego stracha.I czasem sen o Jerozolimie a właściwie kościele i ludziach ubrqnych na biało.
        • uwierz_w_to Re: I znowu 03.12.12, 04:28
          Dobrze że jestem schizolem bo jeszcze ktoś pomyślał by żę jakiś mesjasz ze mnie:)
          • uwierz_w_to Re: I znowu 03.12.12, 04:31
            I znowu się budzę po tym śnie, śni mi się to często, nie chciałem pisać, bo pomyślicie że odbija mi ale co tam wkońcu muszę nagryzdać bo to bezsęsu.
            • uwierz_w_to Re: I znowu 03.12.12, 04:33
              I te osoby mi się śnią często co pytają kim ty jesteś, nie ludzie nie wiem kim one są lub kim chcesz być, piałem to już, ja na to normalnym człowiekiem, tak jak wszyscy jesteśmy tacy sami bez wyjatku tak samo ja taki jestem, powtórzyłem to im.
              • uwierz_w_to Re: I znowu 03.12.12, 04:38
                I znowu spać nie mogę i mi chodzi to po głowie,wiem jedno że Bóg nie jest osobowy jest wszystkim we wszystkim,czysta emergia miłości nie do ogarnięcia i wyobrażenia naszymi umysłami daleka droga nam do niego, będziemy sie odroadzać,rodzić na wyższych poziomach aż może uda się nam dojść do niego i stać się jedną całością.
                • uwierz_w_to Re: I znowu 03.12.12, 04:42
                  Anioły są wśród nas ludzi,szukajcie ich na ziemi nie w niebie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka