Dodaj do ulubionych

Wolność słowa

06.12.12, 21:46
Ważne słowa.
Ze szmaciłem się nie raz nie dwa,zrobiłem durnia z siebie nie raz nie dwa.Wszytsko miało swój cel."ditta wie" po dzisiejszej rozmowie telefonicznej ale Ditta tylko cicho.
Cała sytuacja ciągneła się długo i była męcząca.
Obecnie powiem tyle tych koników co tak atakują i atakowali były adresy IP sprawdzane podstawnie oczywiście, Porównywane do ników stałych używanych.

Pamiętajcie co kolwiek by się nie stało uwierza w życiu do tej pory nikt nie obszedł a tymbardziej na forum nie obejdzie.

Nie myślcie sobie że ja to taki tylko sobie schiozlo,
Zam sobiście dziennikarzy prowadzących wiadomości, nie ważne w jakiej telewizji,Policjantów na najwyższych stołkach,Także byłych SB-eków działających w struktórach mafijnych a właściwie znałem bo z tym ostatnim podmietem nie utrzymuje kontaktów.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Wolność słowa 06.12.12, 21:49
      Teraz obecnie już mam prawie 40 lat więc rozum ,umysł,świadomośc dojrzała, douczyła się,doszkoliła,wyostrzyła świadomość rozwineła i ropzwija.
      • uwierz_w_to Re: Wolność słowa 06.12.12, 21:58
        Nie nie kochani nie myślcie że to co uwierz pisze to rozdwojenie świadomości ten co czyta umiejętnie wie że jestem człowiekiem nie z przecietnej półki, nie będę się tu elokwęcją obnosił ani z sibie Boga robił:) bo nie na tym polega, już mówiłem w innym poście.
        Człowiek to takie zwierze uzbrojone w umysł że dostosowuje sie do warunków panujących w otoczeniu, czasem mozna człowieka porównać z każdym zwierzęciem znanym na tym świecie,przetocznie mówiąc.

Ja osobiście porównam się samo krytycznie do Kamelona, nawet pewien wysoki rangą Wojaczyna nie zdołał mnie prześwietlić acz kolwiek oczywiście musiał napomknąć o Niemczyku i innych Bosach ,na mnie to wrażenia nie zrobiło, szkoda tylko mi tych wojaków na wysokich stanowiskach że tak okrutnie kończa karijery po stwierdzonej schziofreni.
        Otóż napisze krótko czmiel słyszy brzęczenie ale nie wie co brzęczy.
        Mój etap już jest na półmetku, może rok może max 3 lata daje sobie na opanowanie tej świadomości do perfekcji, ostatnim razem by mi prawie się udało troszke brakowało ale tylko z tego powodu że żona mnie męczyła i tylko to.
        • uwierz_w_to Re: Wolność słowa 06.12.12, 22:06
          Co człowieka nie osłabi to go wzmocni, człowiek słaby nic nie zrobi nie posunie się nawet do samobujstwa,ewentualnie depsperat lub ktoś kto.........)
          Człowiek świadomy i inteligetny jest na swój sosób zawsze niebezpieczny dla systemy,chociażby dla polityki z prostego względu bo nie jest głupi.
          Tak więc kochana Polsko i kochani Politycy póki co nie ma cie się czym martwić każde gó... zawsze się sprzeda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka