uwierz_w_to 08.12.12, 13:15 Piszesz ,,Moja sieczka" ty mnie tak wnikliwie nie czytaj bo sama schzifreni dostaniesz:) burdel w mózgu prosto zrobić gorzej wyprostować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mifredo Re: Mifredo 08.12.12, 13:19 I co tak tniesz, te wątki i mnożysz sieczkę jak sieczkarnia jaka? Uważaj by ci kto w sieczkarnię nie włożył twojego ptaka.:D Przed ordynatorami i pielęgniarkami, to ty jesteś tu ponad nami. A ja ci mówię tu, uspokój się... i pocałuj ty mnie w d.... Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Mifredo 08.12.12, 13:25 mifredo napisała: > I co tak tniesz, te wątki i mnożysz sieczkę > jak sieczkarnia jaka? > Uważaj by ci kto w sieczkarnię nie włożył twojego ptaka.:D > Przed ordynatorami i pielęgniarkami, > to ty jesteś tu ponad nami. > A ja ci mówię tu, > uspokój się... > i pocałuj ty mnie w d.... Mifredko ojojoj raz mnie kochasz dziękujesz a teraz napadasz:) no widzisz forum także dla ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mifredo Re: Mifredo 08.12.12, 13:44 Jak tu nie czytać kiedy dwa wątki poświęcone mifredo, staremu wyjadaczowi i zgredom:D Szczerze jednak powiem, gdyż taka przypadłość, że wszystko co tu piszesz to chłam i spam:!:D a schizofrenia internetowa, to chora jakaś jest krowa i nie należy jej wierzyć powiadam ja wszystkim Wam. To tyle na dziś schizozwierzu! Papatki, bądź tłusty i gładki i żonie coś pomóż zamiast siedzieć tu na forum, gdyż to wcale nie jest bliskie humoru. Coś tam rób, coś tam spawaj abo i co inne do czego się nadawasz. Jeśli już... Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Mifredo 08.12.12, 17:05 Dopuść syna do komputera stary kartoflu a nie sapiesz i się użalasz, nie chcesz nie czytaj.Jak będę w twoim wieku będę miał inne zajęcia teraz jestem młody i mnie to rajcuje. Co ty sobie myślisz że tak pluć będziesz boś kartofel:D Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Mifredo 08.12.12, 17:09 Czy siak czy srak zależy jak mocherówie beret leży ty się mnie czepiasz?Nie czytaj kartoflu ja z tobą skończyłem pisać raz na zawsze lecz się na te swoje zagrywy powiadam ci. Jeszcze przed wczoraj radosna dziękuje za przeprosiny a dziś atakuje jak nie z prawej to zlewej a poszła stara ruro nie pisz do mnie i tyle ja i tak będę swoje spamował czy ci się to podoba kartoflu czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Mifredo 08.12.12, 17:30 Nie dziwię się że twój syn uciekł z domu na pół roku.Ja na pewno nie będę znosił kartoflu twoich humorków i zagrywek nie licz na to.Nie będziesz mnie opluwała mocherowa kaszano. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Mifredo 08.12.12, 18:30 W zasadzie Mofredo niech Ci starość lekką będzie masz rację spamuję to forum sam ze sobą,zrozumieć to trudno i kocopoły wychodzą, spadam z forum gazety łącznie z ukrytego,Trzymajcie sie i nie wojujcie za ostro.A ty Mifredo nie musisz odpisywać bo już tego nie przeczytam przyznałem Ci rację to powinno zadowolić ciebie.Nara może forum stanie sie lepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
mifredo Re: Mifredo 09.12.12, 04:50 :))))))))))))))) Moherówa i kartofel, dobre, dobre:D Właściwie ja stary zgred nie powinnam tu z młodymi, się kontaktować? Cóż to zresztą za młodzi pod 40stkę!:D a różnica wieku? No jakieś 20 lat:D Już nie będę, nie moje klimaty. Schizofrenia to jest choroba. Z jej powodu dają rentę, nie na ładne oczy czy coś. Nie wiem już w którym wątku co mam pisać gdyż są tu dwa i mi się pokręciło. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Mifredo 09.12.12, 12:00 Schizozwierz z Kartoflem się złapali i tyle :D Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Mifredo 09.12.12, 13:22 ditta12 napisała: > Schizozwierz z Kartoflem się złapali i tyle :D Bo ona ma mnie za prostaka:) chciała wyrazić frustrację i wymyśliła, no jak w mordę strzelił bym musiał Mifredo nie znać Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Mifredo 09.12.12, 13:27 Nie ma Cię za prostaka,gwarantuję,Mifredo miała zły humor bo jak napisała,nie wyspała się w nocy. Zawsze jakoś jest,zawsze się dobrze kończy a że daliście czadu to tyż fajnie. Oj jak ja się uśmiała jak to poczytała o tym Schizozwierzu i Kartoflu :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Mifredo 09.12.12, 13:39 hehe Mifredo jeszcze nie raz pozamiata,wiesz jak jest, ogórków nie dosoli i na mnie sie odegra. Odpowiedz Link Zgłoś