Dodaj do ulubionych

Kolega z forum

09.12.12, 16:57
napisał do mnie na gg i sie zapytał jak sobie radze bez leków,pisaliśmy sporo na temat religi,on twierdzi swoje ja swoje nie przekonuje go ani nic mu nie narzucam.Każdy ma prawo, a powiem wam że te moje teorie sa i tak cienkie.

założmy daj teraz szympansowi nasza świadomość ciekawe jak zearaguje bo myślę że jako szympans zwariuje.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Kolega z forum 09.12.12, 17:09
      Ja uważam że to jest wyższy stopień świadomości tej prawdziwej której ludzi powinni uzywać,ona się wyłamuje i kończy psycozami w szpitalu.
      Na przykładzie szympansa wprasujmy mu z nienacka naszą świadomość to szympans zwariuje dostanie spychozy i będą potrzebne psychotropy żeby wrucił do normalności.
      • uwierz_w_to Re: Kolega z forum 09.12.12, 17:22
        Najlepszym dowodem było by takiej małpie jakoś przekonwertować naszą świadomość ale wtedy byłby cyrk,małpa na fenaktilu:D
        • uwierz_w_to Re: Kolega z forum 09.12.12, 17:26
          sobie wyobaźcie wszystko co wiedziała o świecie to jak rozłupać orzecha zna sposób kamieniem a jak dostała by naszej świadomości i sposobów kilkaset ,maskara taka małpa by dostała świra nieodwracalnie:D
          • uwierz_w_to Re: Kolega z forum 09.12.12, 17:28
            Oczywiście to żarty ale faktycznie zaiplantować świadomość naszą małpie,nie ciekawie by się dla niej to skończyło bez specjalisty psychiatry napewno by sie nie obyło:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka