11.12.12, 11:28
Ty emanujesz jakąś pozytywną energią jak rozmawiam z toba przez telefon,twoja otwarość i szczerość niawet nie wyobrażasz sobie jaką sama w sobie ma wielką wartość.
Powiem Ci złota kobieta z ciebie,żeby takich ludzi było więcej albo żebym miał więcej takich znajomych.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Ditta 11.12.12, 11:41
      Ditta jak bedę miał więcej siana sprawie sobie syntezatory,sprubuje wypruć duszę napisać piosenke i melodię:) może coś pozytywnego stworzę:)
      • uwierz_w_to Re: Ditta 11.12.12, 11:46
        zawsze jak coś szlifuję staję się pop jakimś czasie w tym najlepszy,albo w czołówce to czemu nie sprubować tego przelać na słowa i muzę.
        • uwierz_w_to Re: Ditta 11.12.12, 11:50
          może kiedyś siebie odkryję,do 40 nie daleko czas zagęszczać się.
          • uwierz_w_to Re: Ditta 11.12.12, 11:54
            nie mogę się spełnić w życiu ,zrobic coś naprawdę niesamowitego co by mi dawało satysfakcję,masakra niesamowity pech,brak mi sił czy nie trafiłem jeszcze?
            • uwierz_w_to Re: Ditta 11.12.12, 12:11
              nie poddam się stworzę coś naprawde orginalnego co będzie mnie kręciło a świat o mnie usłyszy, coś pozytywnego co uderzy w miliony:)
              • uwierz_w_to Re: Ditta 11.12.12, 12:19
                jakoś nie wychodzi mi jęczenie i użalanie się nad schziofrenią, faktycznie gdybym napisał że schzifrenia mnie niszczy bym skłamał w 100% ona mnie rozwija i wiem to także w 100% są w życi wzloty i upadki jak we wszystkim innym,zachwiania równowagi czy też zmiany biegunow jak to zwał tak zwał wiadomo o co kaman.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka