11.12.12, 15:14
a jak się czujesz ogólnie po rozstaniu z tym swoim? czujesz się szcześliwiej,brakuje Ci czegoś czy ulgę? samotność Ci nie doskwiera? bo ja to nie wiem nie wyrobił sam,przeież na necie bym nie siedział caały czas, nie mam pojęcia ale musiał bym coś robić,znając życie do kumpli bym pewnie codziennie jeździł no i alkohol pewnie często.Nie ciekawie w zadzie by to wyglądało,szukać kobiety by mi się nie chiało chociaż to nie problem ale już bym się nie związał na stałe po zonie.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Madau 11.12.12, 15:19
      powiedziałaś jeszcze że się odchudzasz jak ciebie widziałem na zdjęciach to ty szczuplutka z czego się odchudzsz?:) madau bez przesady kobieta musi mieć troszkę mięska kochanego ciała nigdy nie za wiele:)
      • madau Re: Madau 11.12.12, 17:02
        a ja sie bardzo dobrze czuje po rozstaniu. Zwlaszcza ze rozstalismy sie na przyjacielskiej stopie. B; mi pomaga finansowo jak juz nie mam nic w lodowce boo z pensyjki stracza na fajki i chleb z dzemem. jest bardzo mily, grzeczny. W sumie cenie sobie te swobode, ucze sie byc sama, samowystarczalna. jak nie pojde do sklepu to kto pojdzie? Jak nie posprzatam to kto posprzata? Musze radzic sobie sama i nawet mi to wychodzi.

A co do tuszy to na tym zdjeciu jestem szczupla, teraz mam 25 kilo cialka wiecej ;)
        • ditta12 Re: Madau 11.12.12, 18:30
          Madau,w jak długim czasie przybrałaś 25kg i po jakim leku?
          Wiem z doświadczenia że ten proces może być bardzo szybki.Czy po przytyciu stanęłaś w miejscu czy masz wrażenie że dalej by to szło?Odczuwasz wzmożony apetyt?
          • madau Re: Madau 11.12.12, 19:53
            po abilifayu w dwa lata i mialam wrazenie ze dalej szlo zwlaszcza ze na krotki czas wdrozyli mi depakine. teraz jestem na kwetiapinie i nie tyje a raczej chudne. Mialam wzmozony apetyt po depakinie i abilifayu. Potem byl rispolept ( tez zarlam ogromnie) a teraz juz sie wszystko zastopowalo i oby tak dalej :)
            • ditta12 Re: Madau 11.12.12, 20:20
              To waga powinna teraz iść powoli w dół.Nawet lepiej ze powoli bo wszystko się ładnie wchłonie i nie będzie widocznych skutków schudnięcia.
              Ja też żarłam po depakine i nie chciałam jej brać.
              • madau Re: Madau 11.12.12, 20:28
                ja sobie sama depakine odstawilam.
                Kiedys, jeszcze w szpitalu dali mi anafranil. koszmarnie sie po nim czulam i chcialo mi sie jesc w ciagu tygodnia chyba trzy kilo mi przybyly, widzialam roznice w spodniach ( a bardzo szczuplutka bylam wtedy) i obrazilam sie i kategorycznie odmawialam przyjecia anafranilu. Zmienili na Zoloft i waga spadla.
                Teraz spada powoli ale czuje roznice :)
                • ditta12 Re: Madau 11.12.12, 20:44
                  Wiadomo że to koszmar przybrać na wadze po lekach.Ciekawe dlaczego to lekarzy nie obchodzi.Przecież widzą że pacjent się zmienia,pęcznieje albo chudnie.To już powinien być sygnał alarmowy że coś nie tak z lekiem albo z dawką.To samo jest z usztywnieniem ciała.Z mimiką twarzy.Im jest wszystko jedno chyba.Mają pracę,wypłata wpada do kieszeni,odbębnią swoje i koniec.Przemysł farmaceutyczny zarobi też no i dobra.

• uwierz_w_to Re: Madau 11.12.12, 22:46
                    ditta12 napisała:

> Wiadomo że to koszmar przybrać na wadze po lekach.Ciekawe dlaczego to lekarzy n
                    > ie obchodzi.Przecież widzą że pacjent się zmienia,pęcznieje albo chudnie.To już
                    > powinien być sygnał alarmowy że coś nie tak z lekiem albo z dawką.To samo jest
                    > z usztywnieniem ciała.

Ja bym życzył sobie od lekarza bażanta,kawior i złoty zegarek.Czemu go to nie obchodzi że sobie tego życzę?:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka