21.12.12, 19:28
Po pierwsze:
tak było kiedyś, że Sędzia mógł orzekać o zamknięciu w psychiatryku.
teraz już na szczęście nie. Może tylko orzekać w sprawach o ubezwłasnowolnienie.

Po drugie:
W wątku "Mask" piszesz m.in.
> na mantrę też bardzo uczulona może być <
kołtunem można być bezkarnie a jeszcze do tego utruć życie innym.
Pewnie się uśmiejesz :)

www.youtube.com/watch?v=-kM02yChxVE
www.youtube.com/watch?v=1hKM_1Uuim4
www.youtube.com/watch?v=m7kzTaLaTYw
A po trzecie:
jest czas, gdy należy dotrzymywać obetnic.
Obiecałam Ci przepis. Ja używam fasolki zielonej, mrożonej. Jest wyśmienita i zero roboty.

www.video-kuchnia.pl/video/H5U4X11WU2WG/Sma%C5%BCone-Morning-Glory
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Ditta 21.12.12, 20:01
      < tak było kiedyś, że Sędzia mógł orzekać o zamknięciu w psychiatryku.
      > teraz już na szczęście nie. Może tylko orzekać w sprawach o ubezwłasnowolnienie>
      Byłam na wiosnę tego roku.Sad bez mojego udziału z uczestnictwem mojej córki tylko orzekł
      Art. 23
      Od tamtego czasu się coś zmieniło?

Ćwiczeń jogi uczyłam się z książki bibliotecznej,chyba Hatha joga dla wszystkich i lubię słuchać mantry bo mnie to uspokaja.

Dzięki wielkie za przepis Corndelio.Mam w zamrażalniku fasolkę zieloną to przyżądzę:)
      Zaraz dokładnie obejrzę film.
      A jak u Ciebie przygotowania?Ja mam doła i jeszcze nic nie mam prócz tych farszów z grzybów.
      • ditta12 Re: Ditta 21.12.12, 20:23
        Jeszcze powiem Ci Corndelio ze nie jestem ubezwłasnowolniona'
        Posłuchałam co mówi ta kobieta.Ją mocno coś pochłonęło,wyraźnie mówi o kościele,o nauce jogi o filozofi, sektach.
        Ja słucham mantry tak jakbym słuchała np.Biedroneczki są w kropeczki.
        Podoba mi się bo brzmi jak echo.
        Nie mam zdecydowanych poglądów na nic,biorę świat jaki jest.
        Rzeźba Dawida jest dla mnie rzeźbą Dawida a tęcza tęczą na niebie po deszczu :)
        • uwierz_w_to Re: Ditta 21.12.12, 20:35
          a ja za to popularny hahaha odkąd poradziłem sobie ze schizofrenią w ciagu 7 dni mniej więcej bez tabletek to co wy psychologowie stwierdzicie?
          Fakt że po tej psychozie zmienił się dla mnie cały świat ale widzę już go takim jaki jest.
          usilne namowy na branie tabletek nie pomogły.
          Więc chyba jest dobrze a nie źle,a co do ludzi to mam nadzieję że sąsiedzi nie wiedzieli kto tak faktycznie na tym forum pisze bo schizol to przecież wstyd i obciach.
          Poza tym ten galop ze wszystkim na tym forum.
          Teraz zachodzicie w głowę jak ja to siągnełem? sam nie wiem porostu bardzo mocno chciałem znać prawdę od zawsze,widocznie Bóg mnie wysłuchał.
          • uwierz_w_to Re: Ditta 21.12.12, 20:39
            Na pewno od mometu skończenia się mojej schizofrenii w sposób pozytywny jestem inny.
            Dałem radę i to się liczy,zawsze byłem indywidualistą.
            A tak na marginesie pozdrawiam was gorąco ,psychologów ,psychiatrow i wielu innych czytelników.
            Powiem szczerze że psychoza sie skończyła ale jeszcze troche dochodzę do siebie.
            • uwierz_w_to Re: Ditta 21.12.12, 20:43
              A teraz już powoli bedę się z wami żegnał na schizofrenii, czułem taką potrzebę pisania tu i pewnie będę tęsknił za pogaduchami i wkręcaniem którego byłem świadomy.
              Wy już nie będziecie mieli jak mnie analizować na forum,ale czas szukać sobie jakiegoś pożytecznego zajęcia które będzie mi dawało satysfakcję z życia,nie wiem jeszcze co bedę robił ale na pewno coś będę.
              • corndelia Re: Ditta 21.12.12, 21:17
                Uwierzu!
                Niech Ci się szczęści.
                Niech Ci się ziści to, czego pragniesz.
                Gdy osiągniesz swój cel, wpadnij, pochwal się.
                Wszystkiego dobrego.
      • corndelia Re: Ditta 21.12.12, 21:09
        ditta12 napisała:

> Od tamtego czasu się coś zmieniło?
        oraz
        > lubię słuchać mantry bo mnie to uspokaja.

Zmieniło się:)

Przesyłam Ci mantrę w wykonaniu Tiny Turner. Może ona tchnie w Ciebie odrobinę optymizmu. Może Cię znudzić wywiad. Słuchaj od drugiej minuty i 51 sekund.

www.youtube.com/watch?v=MOsr_ZOi-Jo&playnext=1&list=PL99880B3A4BB0AEE6&feature=results_main
        • ditta12 Re: Ditta 21.12.12, 21:25
          Zajebiaszcze Corndelio !!!!! :)
          Tina To Tina.Kto by tak potrafił mantrować,chyba że Skatmann.
          • ditta12 Re: Ditta 21.12.12, 21:27
            www.youtube.com/watch?v=3cnQCk0u49w

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka