01.01.13, 16:35
Piosenka o omamach słuchowych:
www.youtube.com/watch?v=NtHb82zTJdA
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Róże 01.01.13, 16:43
      ja tu Ditta widze coś innego, cierpienie dziwczyny która zaostała pozbawiona miłości,żucona,odebrano jej to co kocha,i mysli że to Bóg jej odebrał.
      • ditta12 Re: Róże 01.01.13, 16:54
        A tu co widzisz?
        www.youtube.com/watch?v=BK2E9htWeMg
        Ja słyszę to w tej piosence:
        "Od czasu do czasu jakbym słyszała nadal
        Jak przechodzisz przez mój próg
        Miły "
        • uwierz_w_to Re: Róże 01.01.13, 17:02
          serio to nic nie widzę,widzę jak dziecko poznaje świat,interesuje je wszystko,ma swój świat,może wie że jest filomowane,tylko tyle widzę.Działa tak jak by instynktownie.
          Niewiem sam.
          A ty ditta?
          • ditta12 Re: Róże 01.01.13, 17:04
            Ja widzę dokładnie to samo co Ty Uwierzu.Moja córka i inne dzieci w tym wieku zachowują się identycznie.
            • uwierz_w_to Re: Róże 01.01.13, 17:10
              Ja nigdy jakoś nie miałem podejścia do małych dzieci,nie wiem czemu,do zwierząt tak do maluchów szczeniaków tak,ale nie do dzieci,moja zona za to ma podejście.
              Potrafię sie pobawić ni porozmwiać ale nie mam podejścia i tyle.Może jakis zwyrodniały jestem:(
              • ditta12 Re: Róże 01.01.13, 17:19
                :D:D:D
                No chyba!Nawet ze swoją córką porozmawiać nie umiesz.
                Może nie ma o czym bo dzieciaki gdy są w okresie dojrzewania to nie chcą słuchać starych tylko koledzy są autorytetem wtedy.
                Moja to mi kiedyś powiedziała:Mamo,ty wolisz zwierzęta niż ludzi.
                • uwierz_w_to Re: Róże 01.01.13, 17:28
                  Córa to wrodzony diabeł po mnie,to fakt rozmawia tylko z żoną,wchodzi jej na głowę a ja jestem od zadawania kar,buntuje się, od samego początku miała pozwalane na wszystko,ja wiedziałem że będzie problem później a teraz jest trochę za późno, a zona dopiero teraz przyznaje mi rację.
                  Są ditta ludzie którzy kochają małe dzieci i sa tacy jak ja.Nie to nie jest zwyrodnienie ! zwyrodnialcem jest Mój teść który umie rozmawiać z dziećmi a zwierze to dla niego bydlę bez mózgu.
                  • uwierz_w_to Re: Róże 01.01.13, 17:31
                    Ostatnio nawet stwierdził co sie będzie rozczulał nad psem ,pies to nie człowiek,aha więc pies to pies, owszem człowiek jest ważny, a psa można wypie...ć na śmietnik.
                  • ditta12 Re: Róże 01.01.13, 17:34
                    A jakie kary stosujesz?
                    • ditta12 Re: Róże 01.01.13, 17:38
                      <Ostatnio nawet stwierdził co sie będzie rozczulał nad psem ,pies to nie człowiek,aha więc pies to pies, owszem człowiek jest ważny, a psa można wypie...ć na śmietnik. >

Ten co to powiedział to i tak nie najgorszy biorąc pod uwagę tych co robią różne rzeczy ze zwierzętami,choćby tu
                      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,4671437.html
                    • uwierz_w_to Re: Róże 01.01.13, 17:43

ditta12 napisała:

> A jakie kary stosujesz?

Na laptopa lub na wyjście na dwór,jak jest ciepło,obecnie na laptopa.
                      • uwierz_w_to Re: Róże 01.01.13, 17:46
                        Różne cepy chodzą po tym świecie.
                        • ditta12 Re: Róże 01.01.13, 17:50

<Na laptopa lub na wyjście na dwór,jak jest ciepło,obecnie na laptopa.>
                          :D No to ja podobne stosowałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka