Dodaj do ulubionych

słuchajcie

16.01.13, 14:58
W przyszłym tygodniu już mam nowego operatora telewizji i netu.
Wczoraj umowę podpisywałem na dwa lata.
Będę miał cyfrową telewizję + do tego 24 kanały HD do tego łącze internetu 40MB
tak więc filmy będę ściągał jak błyskawica,w parę minut.
Jestem zadowolony we wtorek mi zakładają.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: słuchajcie 16.01.13, 14:58
      operator Vectra się nazywa
      • ditta12 Re: słuchajcie 16.01.13, 15:00
        Super!
        U mnie chyba nie ma Vektra okablowania.
        • madau Re: słuchajcie 16.01.13, 15:02
          To superancko. ja tez tego nowego operatora mam fajnego. Internet szybki a wTV nawet 6 stacji polskich jest ( tylko jeszcze nie przegladalam na ktorych kanalach)
        • uwierz_w_to Re: słuchajcie 16.01.13, 15:05
          Ty masz Ditta UPC Chello więc lepszego dostawcę.
          Ja za 2 telewizory płacę 87 zł ale aktywacja 200zł
          chyba jeszcze wezme pakiet sport dodatkowo bo córa ogląda, a wczoraj miała łezkę w oku jak tego nie było a pakiet miesięcznie 20zł dodatkowo kosztuje.
          • uwierz_w_to Re: słuchajcie 16.01.13, 15:07
            Bo w obecnej kablówce mamy te kanały a tam już nie będzie i na yotube ogląda przeważnie.
          • madau Re: słuchajcie 16.01.13, 15:08
            Cora sie sportem interesuje Uwierzu? Jakim? Ja namietnie ogladam jak graja w tenisa.
          • ditta12 Re: słuchajcie 16.01.13, 15:09
            Ja mam bardzo wolną ściągalność filmów,30mbs,tv ponad 100 canal.
            Płacę 78 zł.miesięcznie z tym ze dwa pierwsze było bezpłatne i ruter gratis tylko mnie ten jakiś dług niepokoi bo nie mam jeszcze faktury.
            • uwierz_w_to Re: słuchajcie 16.01.13, 15:12
              To jak wolno to nie 30mb a 30kb/s córa moja ma jobla ogląda interesuje się sportem WWE
              • madau Re: słuchajcie 16.01.13, 15:13
                a co to jest WWE bo ja nie kumam?
                • uwierz_w_to Re: słuchajcie 16.01.13, 15:15
                  dla mnie sport dla głupoli słynny w USA, w poznaniu w marcu chyba ma byc chciała żebym z nią jechał.Wklep na yotube WWE.
                  • madau Re: słuchajcie 16.01.13, 15:19
                    O rany. U nas tez to leci. Nawet na "niesportowych " kanalach. ja nie ogladam...
                    • ditta12 Re: słuchajcie 16.01.13, 15:22
                      To takie sumo w klatce?
                      • madau Re: słuchajcie 16.01.13, 15:24
                        No chyba cos takiego. U nas jak leci to sa ludkowie jakos dziwnie poprzebierani a ja nigdy nie moglam sie polapac o co w tym sporcie chodzi.
                        • ditta12 Re: słuchajcie 16.01.13, 15:30
                          W Rzymie starożytnym to krzyczeli:
                          -Chleba,igrzysk!
                          • madau Re: słuchajcie 16.01.13, 15:33
                            tam pewno tez publicznosc sie drze tylko nie wiadomo o co.
                            • ditta12 Re: słuchajcie 16.01.13, 15:36
                              no nie wiem.
                              Krwi im trzeba widoku?
                              • madau Re: słuchajcie 16.01.13, 15:38
                                Ja sie zawsze zastanawialam czy oni tak na serio sie bija czy tez se jaja robia
                                • ditta12 Re: słuchajcie 16.01.13, 15:46
                                  Może się farbką pofarbują?
                                  • madau Re: słuchajcie 16.01.13, 15:52
                                    Pofrabowani oni pewnie tez sa. raz widzialam taki bojedynek, byly to dwie seksowne kobiety, seksownie ubrane, jedna blondynka, druga brunetka i tak ze soba walczyly a i farba byla i tak po nich ta fraba splywala. Wszedzie ja mialy, na twarzy, na ramionach...
                                    • madau Re: słuchajcie 16.01.13, 16:08
                                      Uwierzu a na tym WWE to tez kobiety sie pojedynkuja? Bo we wczesniejszym poscie pisalam o dwoch kobietach z farba. To ten sam program czy jakis inny?
                                      • ditta12 Re: słuchajcie 16.01.13, 16:17
                                        One walczą czasem w kisielu też malinowym te kobiety sexowne.
                                        • madau Re: słuchajcie 16.01.13, 16:29
                                          O to chyba jeszcze bardziej seksi niz farba :D
                                          Skad oni tyle kisielu malinowego maja?
                                      • uwierz_w_to Re: słuchajcie 16.01.13, 16:46
                                        madau napisała:

> Uwierzu a na tym WWE to tez kobiety sie pojedynkuja? Bo we wczesniejszym poscie
                                        > pisalam o dwoch kobietach z farba. To ten sam program czy jakis inny?

nie wiem ja tego nie oglądam, ja córce mówiłem że to wszystko jest udawane i reżyserowane wcześniej to ona że wie:) no to co mam jej mówić, obiecałem jej tylko że jak kupi sobie grę WWE 13 i dodatkowego pada do ps3 to będę z nią zawody urządzał, i chyba sobie kupi jak uzbiera pieniądze z kieszonkowego i urodzin.
                                        • ditta12 Re: słuchajcie 16.01.13, 16:50
                                          Mąka ziemiaczana i farbka w kolorze maliny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka