Dodaj do ulubionych

Krótkie info.

04.04.13, 07:05
Forum "rozmowy schizofreniczne" zostało zamknięte nieodwołalnie i nie powstanie już żadne forum przeze mnie założone.A to w związku z zakupem nowego sprzętu i powiązaniem wszystkich kont.Obecnie zaczełem korzystać z widowsa 8 i jestem przerażony.
Nie potrzebują wprowadzać żadnych ustaw "AKTA" przestałem być w jaki kolwiek anonimowy, nawet obecnie jestem zalogowany w systemie microsoftu żeby odpalić swój własny system.Jeżeli się nie zaloguję na swoje konto,porostu nie odpalę windowsa.Nie wiem po co to zrobiłem no cóż po prostu z ciekawości. Jak zaczniecie korzystać z nowego systemu i macie trochę świadomości i wiadomości co do działania windowsa sami zrozumiecie do czego to prowadzi,dosłownie mam czipa w dupie za przeproszeniem do tego stopnia że pisząc ogłoszenie mapa pokazuje moja lokalizację.Oczywiście tą funkcję mogę wyłączyć ale nie dla wszystkich ale tylko zwykłych użytkowników.
Jednym słowem podsumowując obecny system, pełna kontrola użytkownika przez microsoft.
Ditta,caryca- przepraszam was za usunięcie forum,ale no cóż musiałem.
Ditta założy pewnie nowe forum bo się zdenerwowała usunięciem przeze mnie, coś wspominałajak coś to podam.
Tymczasem bywajcie.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • szept_wolnosci Re: Krótkie info. 04.04.13, 18:53
      Właściwie nie napiszę, Ditta być może napisze jak założy forum, ja natomiast osobiście całkowicie spadam z forum gazety.pl
      bywajcie i co złego to nie ja.
      Pozdrawiam.
      • ditta12 Re: Krótkie info. 04.04.13, 19:59
        No tak :)
    • mskaiq Re: Krótkie info. 05.04.13, 09:39
      To może dobrze, że w końcu jesteś przez cos kontrolowany. Nie rozumiem jednak
      do czego było Ci potrzebne kasowanie forum.
      Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka