18.04.12, 22:43
Badałyście się na to? Zbadajcie.
Ja mam to.
Nie chcę pisać za dużo. bo coraz więcej złych rzeczy się dowiaduję o swoim zdrowiu zrujnowanym. Ale to prawdopodobnie jeden durny kleszcz był przyczyną moich kłopotów, sieje wciąż zniszczenie w moim organizmie. Mam pierwsze wyniki, przede mną kolejne badania. być może mam "dzięki niemu" padaczkę na "wieki wieków" a może i uda się i z nią wygrać. nie wiem.... Ale zbadajcie się na boreliozę, ona daje silne bóle głowy m.in.
pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • minniemouse Re: Borelioza 19.04.12, 02:30
      O tak borelioza byla omawiana tutaj wiele razy,
      na forum USA mam kolezanke ktora ma Lyme'a od wielu lat,
      od razu uprzedzam ze jesli masz to swinstwo to nie daj sie nabrac ze dwutygodniowa kuracja
      antybiotykami cie zaraz uzdrowi - niekoniecznie uzdrowi cie,

jezeli masz juz inefkcje dlugo i przestarzala, to byc moze powinnas dostac antybiotyk
      przez kilka tygodni dozylnie.
      w tym przypadku powinno sie w trakcie kuracji sprawdzac poziom bialych cialek krwi
      bo spadaja.

W Gazecie jest forum Borelioza

forum.gazeta.pl/forum/f,26140,Borelioza.html
      ktore kiedys bylo dobre. teraz pewnie tez nienajgorsze. tam mozesz sie wypytac.
      najpierw przeczytaj Najczęściej Zadawane Pytania.

Minnie
      • blekitnapanienka Re: Borelioza 20.04.12, 22:38
        Dziękuję...Ja wiem,że była,wiem...na forum zajrzałam tamto też...
        ale po prostu jestem w szoku...I bardziej chciałam się z Wami tym podzielić niż wywiązać dyskusję o boreliozie.

nawet nie myślałam,że to może wywoływać bóle głowy. Może CODZIENNE bóle wywoływać?! Jasna cholera. a już chciałam sobie botoks wstrzelać albo nie wiadomo co. Taki szok dla mnie totalny
        • minniemouse Re: Borelioza 24.04.12, 01:06
          Chyba moze, tak jak np infekcja zatok moze.
          Pamietaj o jednym ze borelioza zwlaszcza pozno wykryta leczy sie dlugo. nie daj sie zbyc byle czym.
          To super ze to u ciebie znalezli, z pewnoscia poczujesz sie o niebo lepiej jak sie przeleczysz! :)
          a daj znac jak idzie!

Minnie
          • blekitnapanienka Re: Borelioza 25.04.12, 12:00
            Byłam u neurologa. ja to mam "szczęście"!!! serio!!!
            "No tak, ma Pani boreliozę. no tak" zero komentarza...
            super,nie?
            jadę za tydz.do specjalisty od borelki poleconego przez Stowarzyszenie Chorych na Boreliozę.
            Pani neurolog skupia się na leczeniu padaczki, dobre i to:)
            na razie "tylko" EEG mam złe, reszta, poza boreliozą, ok.

Dziewczyny,powodzenia!!!!
            Ja się czuję z dnia na dzień gorzej,niestety. Bardzo boli, już nie do wytrzymania.
            mam nadzieję,że u Was lepiej...
            • azkk Re: Borelioza 25.04.12, 15:28
              Blekitnapanienko, zycze ci powrotu do zdrowia, czytam od początku Twoje wpisy i ciesze sie ze w koncu zostałaś zdiagnozowana. Co do lekarzy to brak mi słów...Obyś trafila na prawdziwego specjalistę od boreliozy...Wierze, ze Ci się uda! Trzymam kciuki :)
              • blekitnapanienka Re: Borelioza 25.04.12, 16:19
                Dziękuję!!! Dziękuję Ci bardzo, tak mi miło, że ktoś się mna przejmuje, naprawdę. Cieplej na sercu!
                Dziękuję ogromnie
                wszystkiego dobrego!
                tak diagnoza to pól sukcesu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka