04.11.04, 21:03
Mam do Was pytanie, czy to możliwe żeby magnez pomógł mi na bóle głowy?
Przyjmuje go i obecnie moje bóle głowy się zmniejszyły, a może to zwykły
przypadek?
Obserwuj wątek
    • venus22 Re: magnez 04.11.04, 21:28
      Nie to nie jest przypadek, magnez odgrywa duza role w migrenach i zaleca sie go
      brac.

Ciesze sie ze ci pomogl.

na ten temat bylo troche postow. Wyszukiwarka?
      Venus
      • venus22 Re: magnez 04.11.04, 21:37
        spiesze dodac ze nie chcialam zabrzmiec nieuprzejmie! tak mi wyszlo- mialam na
        mysli ze mozna z ciekawosci przejrzec stare watki..
        Venu
    • miss_dronio Re: magnez 07.11.04, 23:16
      Dzisiaj własnie moja Mama powiedziała mi, ze łykała ostatnio duzo magnezu i
      niespotykanie dobrze się czuła. Ja natomiast niedawno wyczytałam, że magnez
      świetnie pomaga na bolesne miesiączki. Warto łykać, szczególnie jeśli lubi się
      kawę:)))
    • ksywa Re: magnez 10.12.04, 12:57
      Ja tylko powtórzę, bo o magnezie pisywałam kiedyś często. Magnez absolutnie
      tak! Zalecenie wielu lekarzy. Konsekwentni są w tym jak rzadko;)) Jednak można
      i nalezy liczyć na zmniejszenie się CZĘSTOTLIWOŚCI migreny - nie jej siły.
      Tyle. A, jeszcze coś, magnez powinny w ogóle regularnie przyjmować osoby żyjące
      w zanieczyszconym miejskim środowisku.
      • bergamotka11 Re: magnez 10.12.04, 18:07
        ja tej jesieni zaczelam brac magnez- nawet nie ze wzgledu na migreny ale z
        powodow "ogolnozdrowotnych" -m in by zminimalizowac negatywne skutki picia kawy
        i tez dostrzegam pozytywne skutki tego specyfiku. Sprawa migren to raz a ogolne
        lepsze samopoczucie to dwa. Nie jestem taka senna (a na jesieni i na wiosne mam
        to notorycznie).Przez pewien czas przestalam brac i mi sie pogrorszylo wiec
        teraz juz biore non stop.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka