venus22 22.10.03, 19:35 Czasami przy migrenie oprocz "normalnej" aury wzrokowej, mozna miec halucynacje zapachowe, sluchowe i smakowe. Mnie czasami sie zdarzaja zapachowe.. Venus Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
depresyjka Re: Halucynacje... 23.10.03, 08:45 Mi czasem sie wydaje ( a moze to sa wlasnie te halucynacje?) ze cos slysze. Wiem, zabrzmi to moze dosc smiesznie ale zdarza mi sie slyszec glosy . Nie mowilam o tym nikomu - bo nie ma sie czym chwalic, wiadomo jak ludzie kojarza takie rzeczy ... depresyjka Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Halucynacje... 23.10.03, 20:24 Alez oczywiscie-audio halucynacje! zapomnialam ze tez takie mam- slysze np ze pod oknem stoi samochod "na chodzie", albo ze gdzies gra glosna dyskotekowa muzyka! :-) Przewaznie jak sie klade spac, i niekoniecznie podczas ataku bolowego.. czasami po prostu na skutek zmeczenia i w stanie prodromalnym. Nie masz sie czego wstydzic, Depresyjko - wiele migrenikow tak ma. jest to czescia skomplikowanej choroby neurologicznej, jaka jest migrena. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Halucynacje... 24.10.03, 20:49 Wczoraj mialam raczej ciezka migrene - poszly 3 tabletki Zomigu, a ile tego drugiego nawet nie chce sie przyznac.. W kazdym razie, dzisiaj rano wstaje, i nagle slysze glosna muzyke - patrze zdziwona kto wlaczyl radio? A tu - nic nie wlaczone.. hehehehehe Venus Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Halucynacje... 24.10.03, 22:58 Czego drugiego Venus??? I ja musze sprobowac Zomig,oczywiscie jesli tu jest i to drugie tez sprobuje,ale co to jest? tara z pekajaca z bolu glowa Odpowiedz Link Zgłoś