krasavitza Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 13.12.07, 09:51 ja sie rowniez dopisuje, chociaz wlasciwie to chcialabym aby mi ktos zaproponowal, dal taka szanse WYPISAC SIE z tego klubu, na razie chcac czy nie chcac jestem w jego szeregach, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka0h Re: Wpiszcie sie do NOWYCH IP: 212.122.223.* 16.12.07, 19:36 to ja tez sie wpisuję Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 17.12.07, 07:12 Witamy serdecznie! :) ja rowniez marze o dniu kiedy nasz "klub" bedzie mozna rozwiazac na zawsze i bezpowrotnie.... Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: Wpiszcie sie do NOWYCH IP: *.broker.com.pl 14.01.08, 11:45 witam Rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina-e Re: Wpiszcie sie do NOWYCH IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 15.01.08, 19:31 Witam wszystkich, Wlasnie zdiagnozoano u mnie migrene, niestety przy zupelnym braku zrozumienia za strony otoczenia (ale sobie wymyslilas chorobe)... Ciesze sie ze Was znalazlam.... juz zdazylam poczytac wiele, ale siedzialam cicho przed wyrokiem...pozdrawiam wszystkich, gina Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka6 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 24.01.08, 23:07 Witam wszystkich. Znalazłam was dzisiaj i postanowiłam dołączyć. Ciągle wierzę, że znajdzie się jakiś sposób na pozbycie sie migreny. próbowałam już wielu metod, równiez tych niekonwencjonalnych. Może będziemy mogli sobie wzajemnie pomóc... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 26.01.08, 11:31 Serdecznie witamy kolejne nowoprzybyle kobitki. mam nadzieje ze forum okaze sie pomocne. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 14.02.08, 00:58 to i ja się dopiszę z moimi nieustającymi migrenami...;) Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja22wiosny Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 14.02.08, 11:44 witam,ja też sie dopisuję Migrenę mam od kilku lat,chociaż do neurologa trafiłam dopiero na początku tego roku.Zdiagnozował u mnie migrenę z aurą i teraz czekam na rezonans.Moje chyba "szczęście w nieszczęściu" jest takie że ataki mam chyba żadkie,bo tak średnio raz miesiącu,a jak byłam w ciąży to nie miałam ani jednego.Teraz biorę Divascan i wydaje mi się że ten ostatni atak był trochę łagodniejszy.Wzięłam też Cinic "50" ,ale wogóle mi nie pomógł.Jedyne co mi pomaga to zamknięcie się w ciemnym pokoju i zaśnięcie chociaż na 15 min. Odpowiedz Link Zgłoś
megi-0 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 15.02.08, 11:00 Magda z Poznania lat 33. Od 15 lat choruję na migrenę.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 22.02.08, 02:05 Witamy, witamy :) Minnie (Venus22) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Wpiszcie sie do NOWYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 07:50 Małgosia- dziś jest ok, ale jeszcze wczoraj była tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka27 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.08, 19:57 pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medusa Re: Wpiszcie sie do NOWYCH IP: *.zchpolice.com 03.04.08, 13:44 Witam wszystkich:) Mam 20 letni staż migrenistki. Zdiagnozowana szpitalnie, potwierdzona EEG. leczona kilkunastoma różnym lekami, terapią ludową polską i orientalną łącznie z akupunkturą i innymi cudami. I nic... Ostatni weekend również spędziłam na ratunkowym w szpitalu ( w towarzystwie 4 innych pań z podobnymi atakami) Panie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacha3000 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 04.04.08, 22:53 To wpisuję się i ja:) Walczę już 3 lata, miałam paręnaście ataków, ale paręnaście ataków/dni są jak wycięte z życiorysu... chociaż cieszę się, że mam co parę miesięcy, raz nie miałam rok, no ale cóż. Witam wszystkich!:) Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 05.04.08, 11:03 Witamy serdecznie Bacha, Medusa, Dorot-ka, Nika, Julka i Malgosia mam nadzieje ze chociaz bedzie wam milo wsrod swoich :) Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 09.04.08, 21:40 Ja się dopisuję także.Z chorobą borykam się od szkoły podstawowej,więc już baaardzo długo! Odpowiedz Link Zgłoś
kakietka Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 13.04.08, 13:28 witam wszystkich !!!dolaczam do waszego grona :)) pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kakietka Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 13.04.08, 13:33 witam!!!! dolaczam do waszego grona :)) pozdrawiam Kakietka :P Odpowiedz Link Zgłoś
kakietka Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 13.04.08, 13:37 Witam wszystkich :))) dolaczam sie do grona :)) Pozdrawiam Kakietka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga Re: Wpiszcie sie do NOWYCH IP: *.liwest.at 21.10.09, 18:29 Ja cierpie na migrene od 40 lat i mam z aura. W tym czasie wyprobowalam chyba wszystkie srodki przeciwbolowe i wiekszosc mi nie pomogly. Dopiero od kilku lat lekarz przepisal mi ZOMIG i ten lek pomaga mi po kilku minutach po zazyciu. Ja mam migrene przy rozszerzonych naczyniach krwionosnych a czesto jest przy zwezonych naczyniach krwionosnych wiec ten Zomig zweza naczynia krwionosne i mnie pomaga. Jest to opakowanie 6 tabletek i kosztuje w Polsce ok 400 zl wiec jest bardzo drogi. Ja mieszkam w Austrii i mam go na szczescie na recepte. Pozdrawiam wszystkich cierpiacych na migrene. Trzeba sie do niej przyzwyczaic bo wyleczyc jej nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
annia.27 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 27.10.09, 11:58 Witam, też cierpię na migreny tak jak wy, więc dołączam się do was! Odpowiedz Link Zgłoś
marylou.m Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 21.04.08, 17:42 Witam. Bóle mam sporadycznie od bardzo dawna, ale ostatnio tak się zozkręciły, że od miesiąca moję życie to koszmar. Dzięki temu forum widzę, że nie jestem jedyna i zaraz zmykam do apteki po leki wypróbowane przez Was w nadziei, że i mi pomogą. pozdrawiam serdecznie Mariola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Wpiszcie sie do NOWYCH IP: 212.183.136.* 23.04.08, 19:28 aga1404 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Wpiszcie sie do NOWYCH IP: 212.183.136.* 23.04.08, 19:38 witam wszystkich migrenowców.cierpié na migrené od trzech lat.leczé sié neurologicznie,bioré leki(coraz silniejsze)m.in.relpax oraz flunarizinum niestety organizm sié po pewnym czasie uodparnia na leki a wátroba i zoladek daja o sobie znac.bole mam bardzo silne wylaczam sie z zycia na dwa dni tylko spanie mnie ratuje choc nie zawsze.staram sie trzymac ale ostatnio nie daje rady.macie moze inne sposoby na pozbycie sie bolu.bede wdzieczna za rady.adres mojej poczty aga1404@os.pl serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szachula30 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 25.04.08, 16:57 Cześć, jestem nowa i chyba cierpię na migrenowe bóle głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenaanna Re: Wpiszcie sie do NOWYCH IP: *.ip.netia.com.pl 26.04.08, 14:19 ja tez mam migrene z aura!! Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 28.04.08, 02:11 Witamy, witamy kolejnych cierpiacych w migrenowym gronie - witamy Marijole, Kakietke, Marylou.m, Agusie, Szachule30, Lenaanne - i zapraszamy do wpisywania sie :) Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
siwa35.0 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 22.06.09, 22:30 Witam wszystkich migrenowców .nawet nie wiedziałam że jest takie forum ,aleto świetna sprawa ,że można się wymienić swoimi uwagami i nowościami na temat tej choroby.pozdrawiam wszystkich serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 23.06.09, 09:26 Witam wszystkich nowych i serdecznie zapraszam do dyskusji i czytania :) a ze forum ma juz troche lat, jest co czytac :) Minnie aka Venus22 Odpowiedz Link Zgłoś
vinnica.pl Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 15.07.09, 22:55 Witam!!!! Odkryłam to forum, właśnie i postanowiłam się przyłączyć ;-) jestem migreniczką od 2003... i no właśnie... jestem;)... Odpowiedz Link Zgłoś
iwka1408 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 01.05.08, 11:05 To ja też się dopiszę. Iwona Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kontra24 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 06.05.08, 09:19 Witam. Też się dopiszę, a co!:-) Jestem przypadkiem migreny bez bólu, także do końca jeszcze nie wierzę w diagnozę.Objawia sie ona różnymi nieciekawymi objawami np.Drętwieniem, mrowieniem, samoistnym otwieraniem oka, nierównością źrenic, słabością kończyn,zawrotami głowy podczas leżenia itp.Ciekawa jestem czy jest na tym forum podobny przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Wpiszcie sie do NOWYCH IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.05.08, 10:40 i ja takze(niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
z1a1k1a1z1a1n1a Re: Wpiszcie sie do NOWYCH-ach ten bol;( 31.05.08, 13:00 Witam wszystkich Ja tez postanowiłam sie wpisac,Migrena jest straszna.Z1a1k1a1z1a1n1a1 czyli Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Wpiszcie sie do NOWYCH-ach ten bol;( 31.05.08, 22:48 Witamy serdecznie Ewelina, Aga, Kontra i Iwka :) mam nadzieje ze choc duchowo forum sie wam przyda. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
monikamod1 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH-ach ten bol;( 02.06.08, 08:05 Witam, ja też niestety z rodziny migrenowców. Monika. Odpowiedz Link Zgłoś
anna56-0 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 02.06.08, 18:19 Migrenowiczki łączmy się i walczmy aby tryptany znalazły się na liście leków refundowanych ! Odpowiedz Link Zgłoś
warzeszonka Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 13.06.08, 10:57 Dołączam do Was, kochani. Migrena od 15 lat, poczatkowo ataki 4xmiesiąc, ostatnio praktycznie codziennie, czasem przerwa 1-2 dni. Uzależniona od tryptanów, wydaję na nie 1/2 pensji. Leczona zapobiegawczo farmakologicznie - bez specjalnych efektów. Zachowuję jakąś rozpaczliwą pogodę ducha, może dzieki wrodzonemu poczuciu humoru i ogólnej miłości do życia. POzdrawiam, nie traćmy wiary. Mojej babci Mieci przeszły okropne migreny, kiedy skończyła się u niej definitywna hulanka z hormonami - ok. 50. roku życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salsa Re: Wpiszcie sie do NOWYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 12:34 32 lata, migreny od 10 lat-od wypadku ze wstrzasem mozgu. mial ktos tak ze zaczely mu sie od takiego czegos? no i nie wiem czemu wpisuje mnie jakos gosc. jak moge miec stalego nika? Odpowiedz Link Zgłoś
zabka1982 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 23.06.08, 12:55 Witam, Czytam Was od jakiegos czasu. Teraz przyszla pora na logowanie, bo migrena przydusila i trzeba sie wspierac oraz doradzac i jakos wspomagac! Cierpie na migreny od kilku miesiecy, prawie codziennie, czasem mam ostre ataki, nie ide do pracy, bo wymiotuje i 3 dni leze plackiem. Trace ochote do zycia. Chociaz maz wspiera, nie wie (na szczescie) co to za bol i jak bardzo nie chce sie zyc podczas ataku. Stad grupa wsparcia jaka istnieje na tym forum to rewelacja! Pozdrawiam serdecznie wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
misi.a17 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 29.06.08, 19:36 miło mi was poznać. jestem Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
berwa Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 08.07.08, 20:51 Wpisuję się chociaż mam nadzieję, że mam to już za sobą. Berwa Odpowiedz Link Zgłoś