summa 14.10.03, 12:19 nowego uczestnika, mariusza_d1? I udziela sie, i wpisał sie do Who is Who... Ja w każdym razie witam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: A dlaczego nie powitaliśmy 14.10.03, 12:25 Nie czytałem tamtego wątku - witam serdecznie. Odpowiedz Link
anahella Re: A dlaczego nie powitaliśmy 14.10.03, 12:48 No fakt - witamy, leciec po ciastka?;) Odpowiedz Link
aankaa Re: A dlaczego nie powitaliśmy 14.10.03, 13:50 anahella napisała: > No fakt - witamy, leciec po ciastka?;) a to On ciastek nie przyniósł ?!?! Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: A dlaczego nie powitaliśmy 14.10.03, 14:56 Jak to nie! Otwórz CDROM i zobacz, mam nadzieję, że krem nie wyciekł z napoleonek - nie wiem czy lubisz, i do tego gorąca kawa ( nie wytygła?) Na razie więcej nie ma bo za trzy minuty jade do domu na obiad. Pa, Pa.. Odpowiedz Link
aankaa Re: A dlaczego nie powitaliśmy 14.10.03, 15:03 mariusz_d1 napisał: > Jak to nie! Otwórz CDROM i zobacz, mam nadzieję, że krem nie wyciekł z > napoleonek - nie wiem czy lubisz, i do tego gorąca kawa ( nie wytygła?) no popatrz, nie wiedziałam co to za masa wypływa ;) całe szczęście, że z blatu można zlizać Odpowiedz Link
anahella Re: A dlaczego nie powitaliśmy 14.10.03, 17:08 aankaa napisała: > całe szczęście, że z blatu można zlizać No masz szczescie - u mnie komp i w pracy i w domu stoi na podlodze. Aha jak w godzinach rannych to prosze ciastka konwertowac w bin hex bo z napoleonki na mekintoszu wyszla kielbasa mysliwska a ja nie jadam miesa;) Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: A dlaczego nie powitaliśmy 15.10.03, 06:46 Witam o tak barbarzyńskiej porze wszystkich którzy już muszą być w pracy :((( Może ten błąd jest symetryczny i jak wyślę kiełbasę myśliwską to wyjdzie napoleaonka. Spróbować? Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: A dlaczego nie powitaliśmy 15.10.03, 06:51 Powinienem uprzedzić,że wysyłam ciastko to można by podstawić naczynie na wypływający krem :)))) Może świeżej kawy? Własnie stoi przede jedna mną i pachnie. Mogę zrobić więcej. Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: A dlaczego nie powitaliśmy 17.10.03, 14:35 Zajrzyj na swoją pocztę (aankaa@gazeta.pl). Mam nadzieje, że bedzie smakować. Miłego weekendu! Mariusz Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: tez chce ciacho! czesc :))) n/t 15.10.03, 06:47 Witam. Własnie przyszedłem do pracy :((( Jakie ciacho? Mam w tej chwili tylko placek drożdżowy, może być? Odpowiedz Link
betty-bt Re: tez chce ciacho! czesc :))) n/t 16.10.03, 00:16 mariusz_d1 napisał: > Mam w tej chwili tylko placek drożdżowy, może być? zapamietaj na przyszlosc, ze lubie bezy i paczki z dzemem malomowym :))) pozdr. Odpowiedz Link
anahella Re: tez chce ciacho! czesc :))) n/t 16.10.03, 01:04 betty-bt napisała: > lubie bezy i paczki z dzemem malomowym :))) malo jakim???????????? Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: tez chce ciacho! czesc :))) n/t 16.10.03, 06:56 Też jestem ciekaw jaki to dżem. Odpowiedz Link
betty-bt Re: tez chce ciacho! czesc :))) n/t 16.10.03, 13:09 anahella napisała: > malo jakim???????????? :))))))))) mialo byc malinowym :) prosze mi wybaczyc, ale jestem chora i nie widze co pisze :) Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: tez chce ciacho! czesc :))) n/t 17.10.03, 14:58 Sprawdź anahella@gazeta.pl smacznego. Mariusz Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: tez chce ciacho! czesc :))) n/t 16.10.03, 06:54 Witam ponownie o barbarzyńskiej porze!!!! Gdzie znaleźć ten dżem? Może być na razie beza? Kawa już mi pachnie koło klawiatury, mam nadzieje na spokojny dzień w pracy. Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: tez chce ciacho! czesc :))) n/t 17.10.03, 14:49 Cześć. Zajrzyj na betty-bt@gazeta.pl, mam nadzieję, ze będzie smakować. Niestety pączków z dzemem malinowym nie było. :-))))))) Hurra za 10 minut weekend. Mariusz Odpowiedz Link